Dodaj do ulubionych

Koncert Nergala w stoczni

13.10.14, 19:32
Kak jebat tigra - i smieszno, i straszno.
Jak Nergal śmie koncertować w miejscu, gdzie modlił się papież i gdzie pracował Lech Wałęsa? No jak?? I śpiewać o mordercach patrona Polski??
No i trzeba było złożyć doniesienie, i to jeszcze przed koncertem, zanim wyjdzie choćby słowo z tych satanistycznych ust i mury stoczni na zawsze pozostaną skażone.
Dla mnie jest to tak absurdalne, że aż śmieszne, ale istnieje poważna obawa, że prokurator potraktuje te... hm... zarzuty poważnie i trzeba będzie trzeźwo myślącego sędziego, żeby przerwać to szaleństwo.
Gdyby był konkurs na najbardziej absurdalny paragraf w kodeksie karnym, ten o obrazie uczuć religijnych miałby spore szanse na wygraną.
Obserwuj wątek
    • rubi-sabadell Re: Koncert Nergala w stoczni 13.10.14, 22:58
      jaką Pan Negral ma agencję PR? smile
      • kawka74 Re: Koncert Nergala w stoczni 14.10.14, 07:27
        Skuteczną 😊
    • anorektycznazdzira Re: Koncert Nergala w stoczni 13.10.14, 23:10
      Ja dostaję dreszczy, jak stada mocherów za nim ganiają z różańcami, jak wydają oświadczenia co Nergal narusza (np. ład boski w PL), a także jak rektor odwołuje koncert Nergala, żeby mocherów nie drażnić.
    • cherry.coke Re: Koncert Nergala w stoczni 13.10.14, 23:13
      Ale sie zakotluje, a Nergal z kumplami bedzie mial swietna zabawe...
      • paliwodaj Re: Koncert Nergala w stoczni 14.10.14, 04:00
        >Gdyby był konkurs na najbardziej absurdalny paragraf w kodeksie karnym, ten o obrazie uczuć religijnych >miałby spore szanse na wygraną.

a mozesz rozwinac?
        To ze tobie sie tak wydaje nie znaczy ze tak jest, zdecydowana wiekszosc ludzkosci swiata ma jakas religie i nie zyczy sobie kawek srajacych na ich religie. proste? napisalam tak zebys zrozumiala
        • kawka74 Re: Koncert Nergala w stoczni 14.10.14, 07:22
          Rozwijałam to wielokrotnie, poszukaj sobie.
        • cosmetic.wipes Re: Koncert Nergala w stoczni 14.10.14, 07:38
          wiekszosc ludzko
          > sci swiata ma jakas religie i nie zyczy sobie kawek srajacych na ich religie

Nergal ma koncert w kościele?
          Kawka defekuje w twojej świątyni?

I co to jest uczucie religijne? Pytałam już parę razy i nikt nie jest w stanie mi RACJONALNIE wytłumaczyć.
          • alexa0000 Re: Koncert Nergala w stoczni 14.10.14, 09:17
            > Kawka defekuje w twojej świątyni?

Dziekuje ci za zdrowy rechot, poranek zrobil sie troche milszy.
          • kolter Re: Koncert Nergala w stoczni 14.10.14, 10:03
            cosmetic.wipes napisała:

> I co to jest uczucie religijne? Pytałam już parę razy i nikt nie jest w stanie
            > mi RACJONALNIE wytłumaczyć.

Bo nic takiego nie ma ,co to znaczy obraza skoro nie wiadomo czego dotyczy
        • priszczilla Re: Koncert Nergala w stoczni 14.10.14, 08:18
          Czy można bardziej nasr... na twoją religię niż twój kapłan Wesołowski i jego kolega Gil? Czemu nie było ani jednego protestu w sprawie tych panów?
        • edelstein Re: Koncert Nergala w stoczni 14.10.14, 09:43
          Stocznia to kosciol?
        • kolter Re: Koncert Nergala w stoczni 14.10.14, 10:01
          paliwodaj napisała:

> >Gdyby był konkurs na najbardziej absurdalny paragraf w kodeksie karnym, te
          > n o obrazie uczuć religijnych >miałby spore szanse na wygraną.
          >
          > a mozesz rozwinac?
          > To ze tobie sie tak wydaje nie znaczy ze tak jest, zdecydowana wiekszosc ludzko
          > sci swiata ma jakas religie i nie zyczy sobie kawek srajacych na ich religie. p
          > roste? napisalam tak zebys zrozumiala

Proste? a co to za debilizm te tzw uczucia religijne ?, np ciebie boli jak ktoś słusznie klechę pederastą nazwie a kogoś innego już to nie zaboli . NO i co ma zrobić prokurator , bigotki wysłuchać czy kogoś z mózgiem ?
    • maggi9 Re: Koncert Nergala w stoczni 14.10.14, 09:22
      Te uczucia religijne są strasznie kruche i niepewne skoro byle słowo może je obrazić i "obsr...".

Za to czekam na paragraf o obrazie "braku uczuć religijnych" czyli wyzywaniu osób niewierzących przez wierzące. Tak, bo i tak bywa. Ale tym się dziwnie jakoś nikt nie zajmuje.
      • redheadfreaq Re: Koncert Nergala w stoczni 14.10.14, 10:09
        No przecież ateiści i inny szatański pomiot nie mają dusz, inwitrują się po czym skrobią i - co najgorsze - chodzą na jogę. Samo podejrzewanie ich o posiadanie jakochkolwiek uczuć zakrawa na bluźnierstwo. Tfu, zaraza...
        • kolter Re: Koncert Nergala w stoczni 14.10.14, 10:21
          redheadfreaq napisała:

> No przecież ateiści i inny szatański pomiot nie mają dusz

No to co w piekle Szatan smali w kotłach, dusze katolików ino ?
          • redheadfreaq Re: Koncert Nergala w stoczni 14.10.14, 11:17
            Nie wiem, ty mi powiedz big_grin

Straszenie piekłem ateisty jest jak informowanie dorosłego, że święty Mikołaj nie przyniesie mu prezentów, bo był niegrzeczny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka