pomidorpomidorowy 16.10.14, 16:39 czy w gazecie sa rabaty tylko do stacjonarnych sklepó czy internetowych takze? szukam rabató na buty maciejka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jamesonwhiskey Re: rabaty z "Twojego Stylu" 16.10.14, 17:07 taki dziany kamienicznik jak ty szuka kuponu na buty z biedrionki ? Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorpomidorowy Re: rabaty z "Twojego Stylu" 16.10.14, 17:51 jak beda w biedronce to daj mi znac - skorzystam. W przeciwienstwie do wielu nie wstydze sie tego ze jesli nie musze wydawac to nie wydaje lub jesli sa okazje to z nich korzystam, moze min. dlatego mam co mam? pewne sprawy cie bola? wspolczuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
jamesonwhiskey Re: rabaty z "Twojego Stylu" 16.10.14, 18:02 spodziewalem sie czegos w tym stylu, no i narazie jeszcze nic nei masz musisz znalec kupon Odpowiedz Link Zgłoś
damakama Re: rabaty z "Twojego Stylu" 16.10.14, 18:10 Rabaty są także do sklepów internetowych (czasami tylko do nich), ale jeżeli chodzi o akcję Twojego Stylu to się spóźniłaś - obowiązywała w ubiegły weekend (11,12.10) Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorpomidorowy Re: rabaty z "Twojego Stylu" 16.10.14, 20:57 jakze samotnym i godnym wspolczucia osobnikiem trzeba byc, aby przesiadywac na "babskim" forum i jeszcze glupio sie podpinac pod czyjes watki nie majac nic konkretnego do powiedzenia ... co cie tak naprawde boli?posiadanie, rabat/kupon?to tylko rzeczy materialne...nie warto byc zawistnym....poszukaj szczescia gdzies indziej.dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś