Dodaj do ulubionych

Wymyslilam sobie?

28.11.14, 12:57
Mam taki problem...
Sprobuje opisac skrotowo. Mieszkamy u tesciow. Male pomieszczenie, usuwam sie w kat, pokoi co prawda "kilka", ale sa malutkie i wspolne korzystanie z przestrzeni gospodarczej nastrecza problemow.. Ogolnie jestem "prześladowana". To akurat nie jest moj wymysł. Teściowa chodzi za mną i zwraca uwagę, że nie odłożyłam na "jej" miejsce kubka albo że nie posoliłam wody... Wlasciwie nasyla na mnie tescia, ktory robi, co mu każe i robi sie coraz bardziej absurdalniej. Do tej pory była cisza, przez lata bylo ok, od roku wszystko sie pogroszylo. Głównie przeze mnie, bo zaczelam korzystac z mieszkania i np. piore. Wcześniej tak nie było. Wobec czego zaczela sie nagonka na mnie. Czuje się osaczona. Są dzieci.
Obserwuj wątek
    • marzeka1 Re: Wymyslilam sobie? 28.11.14, 13:01
      A pomysł na wyprowadzenie się? Jest?

Bo to wiele zależy od tego, jacy są ludzie, moja przyjaciółka ma fatalne relacje z matką (toksyczna na maksa) ,a od wieeeelu lat mieszka z teściami, tyle że każda rodzina ma swoją kuchnię i łazienkę (tylko dom wspólny). I każdemu życzyłabym tak fajnej teściowej, jak ma moja przyjaciółka.
    • eve-lynn Re: Wymyslilam sobie? 28.11.14, 13:02
      No cóż - mieszkasz u teściów więc na ich zasadach. Zgoda - wykorzystywanie przewagi do "prześladowania" człowieka są nie fair ale nic z tym nie zrobisz. I tu - uwaga, uwaga - dobra rada "wujka dobra rada" wyprowadź się (jeśli tylko masz taką opcję) bo innego dobregorozwiązania - dopóki teściowa się nie przekręci - nie ma.
    • iwles Re: Wymyslilam sobie? 28.11.14, 13:02

Pierzesz dopiero od roku?
      a wcześniej, co robiłaś ?
    • rosapulchra-0 Re: Wymyslilam sobie? 28.11.14, 15:53
      A mąż?
    • ichi51e Re: Wymyslilam sobie? 28.11.14, 17:09
      Ale co w zwiazku z tym?
    • klubgogo Re: Wymyslilam sobie? 28.11.14, 21:54
      Wyprowadźcie się, sorry, ale mieszkanie z rodzicami czy teściami nie jest normalne.
    • afro.ninja Re: Wymyslilam sobie? 28.11.14, 22:06
      A gdzie w tym wszystkim twoj maz?
      • ichi51e Re: Wymyslilam sobie? 28.11.14, 22:12
        Na lancuchu u tesciow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka