Dodaj do ulubionych

Łóżko do sypialni

03.12.14, 19:29
muszę nabyć drogą kupna. Rozmyślam o całym tapicerowanym, warto? czy raczej klasycznie, z drewnianą skrzynią? Będę wdzięczna za opinie.
Obserwuj wątek
    • jola-kotka Re: Łóżko do sypialni 04.12.14, 00:56
      Jak tapiecerowane to skóra.
    • arwena_11 Re: Łóżko do sypialni 04.12.14, 08:12
      ja mam tapicerowane skórą i ze skrzynią. Bardzo sobie chwalęsmile
      Pamiętaj, że w komplecie najczęściej nie ma materaca a jeśli jest to nie nadaje się do spania.
      Dobry materac to kupa kasy, często więcej niż samo łóżko. Ja szukałam okazji na gruponie i udało mi się zaoszczędzić ok 3 tysięcy na materacu.
      Łóżko kupiłam u producenta i też byłam do przodu o ok 1000-1500w stosunku do sklepów
      • abasia0 Re: Łóżko do sypialni 04.12.14, 13:37
        A mogłabyś polecić tego producenta?
        • arwena_11 Re: Łóżko do sypialni 04.12.14, 14:46
          mam dokładnie to łóżko - firma Stolwit

www.mega-meble.pl/meble-do-sypialni/loze-tapicerowane--apollo-s.html
    • triismegistos Re: Łóżko do sypialni 04.12.14, 14:04
      Jeśli ci pasuje to oczywiście, ze warto, nie poobijasz sobie nocą goleni. Ale pamiętaj- łózko ma być ładne, w miarę solidne i to tyle, najważniejszy jest materac.
      • bei Re: Łóżko do sypialni 04.12.14, 15:27
        Tak, najważniejszy materac- szukaj okazji, bo wówczas można kupić nawet za jedną czwartą ceny.
        Mamy tapicerowane skórą ( praktyczne, bo wycierasz)
        W sumie to jest drewno, tylko pod skórąsmile
        Oprocz materaca ważny jest stelaż, te też mozna kupić taniej.
        Łóżko ma byc solidne, jesli pojdziesz obejrzeć model w sklepie stacjonarnym poproś o prezentację i spodu. Rachityczne nóżki , płyta paździeżowa, wystające śruby, brzydkie wykończenie odpada.
        Na nierównościach osadza się kurz , łżko powinno byc stabilne, bez rozkołysania, cienkich deseczek, itp.
        Zaglądaj do netowych outletów- czasami są wielkie okazje smile
    • kol.3 Re: Łóżko do sypialni 04.12.14, 15:53
      Niedawno kupowałam nowe łóżko i ogladałam także tapicerowane. Są to łóżka potwornie ciężkie - duży minus przy odsuwaniu i sprzątaniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka