Dodaj do ulubionych

matkę ma się tylko jedną :/

04.12.14, 20:38
www.pudelek.pl/artykul/73882/kisio_moja_corka_to_debilka_skamieniale_zlo_chce_niszczyc_matke_rodzine_i_siebie/
az weszłam na fejsa tej kobiety, jesli to jej prawdziwe konto to kwalifikuje sie na oddział zamkniety uncertain wspolczuje córce.
Obserwuj wątek
    • ichi51e Re: matkę ma się tylko jedną :/ 04.12.14, 21:06
      Matka psychiczna. Wspolczuje dziewczynie ((jesli to prawda) a kim jest Ola Kisio (jednym zdaniem)? Modelka?
      • stacie_o Re: matkę ma się tylko jedną :/ 04.12.14, 21:13
        celebrytka
        • lauren6 Re: matkę ma się tylko jedną :/ 04.12.14, 21:55
          Aktorka. O jej matce od dawna wiadomo, ze jest psychiczna. Ale pudle zyja z sensacji i publikuja wypociny tej wariatki.
    • triss_merigold6 Re: matkę ma się tylko jedną :/ 04.12.14, 21:25
      Chorta psychicznie menelica. Gdyby nie była - na nieszczęściej tej dziewczyny - matką celebrytki, to słyszeliby o niej najwyżej sąsiedzi, obsługa najbliższego nocnego i administracja domu.
    • agnieszka77_11 Re: matkę ma się tylko jedną :/ 04.12.14, 22:15
      Matka psychiczna i tylko współczuć. Musi się potwornie za nią wstydzić.

• wielkafuria Re: matkę ma się tylko jedną :/ 04.12.14, 22:21
        ja to bym sie jej bała.

www.facebook.com/izabela.kisioskorupa?fref=ts
        • agnieszka77_11 Re: matkę ma się tylko jedną :/ 05.12.14, 00:10
          Kurczę, ktoś na prawdę powinien jej pomóc.
    • lafiorka2 Re: matkę ma się tylko jedną :/ 04.12.14, 22:26
      ona jest aby normalna???
      • wielkafuria Re: matkę ma się tylko jedną :/ 04.12.14, 22:29
        nie jest.
        pytanie co można zrobić zeby jej pomóc.
        nie sadze zeby dziecko odwrocilo sie od matki i bagatelizowało to co sie dzieje.
        no chyba ze probowala ale nie udało sie jej.
        Jezeli te profile na fb sa prawdziwe i to co pisza na pudelku jest chociaz w 50% prawdziwe, to chyba lepszej historii choroby nie potrzeba psychologowi czy psychiatrze...
        co sie musi stac zeby ja zaczac leczyc, na coś, na cokolwiek .
        • redheadfreaq Re: matkę ma się tylko jedną :/ 04.12.14, 22:56
          Kobieta jest chora, co wiadomo od bardzo dawna, natomiast ostatnio jej się zdecydowanie pogorszyło. Wcześniej na imprezach była tylko żenująca, przymilając się pod wpływem (lub nie) do różnych panów. Teraz już niestety odleciała ostro sad Dopóki jednak nie zagraża sobie lub innym, raczej nic nie można zrobić. Paskudna sytuacja, bardzo współczuję jej córce.
        • agnieszka77_11 Re: matkę ma się tylko jedną :/ 04.12.14, 23:30
          Wcześniej miały chyba ze sobą dobry kontakt. Razem zamieszkały w Warszawie, wspólne bankiety. Musiała mocno zajść za skórę córce skoro ta zdecydowała się wywalić ją za drzwi.
    • totorotot Re: matkę ma się tylko jedną :/ 04.12.14, 22:50
      Przeciez sforułowanie 'matka Kisio' weszło juz do słownika jezyka polskiego smile
      • wielkafuria Re: matkę ma się tylko jedną :/ 04.12.14, 23:08
        pierwsze słyszę
    • obrus_w_paski Re: matkę ma się tylko jedną :/ 05.12.14, 09:46
      Weszłam na jej profil fb i padłam, ta pani nie jest normalna...
      Dobry jest status :
      "I am a businesswomen and pr meneger. I need realy clever and healty live. I am a clever and self confidence women. Izabela "

Pisownia oczywiście oryginalna
      • babcia.stefa Re: matkę ma się tylko jedną :/ 05.12.14, 11:19
        Oraz: " odwal się ode Mnie. Fack off."
      • wielkafuria Re: matkę ma się tylko jedną :/ 05.12.14, 11:25
        ona ma 3 konta na fb. na kazdym takie herezje.
        wydaje mi sie ze jakby ktos sie podszywał to juz dawno by je zablokowali, na prosbe zainteresowanej.
    • fin-dus Re: matkę ma się tylko jedną :/ 05.12.14, 11:45
      Według ematkowej teorii:
      To niemożliwe, żeby matka Kisio była zła. Przecież wychowała taką mądrą córkę, która zrobiła jakąś tam karierę w Polsce (prawdę mówiąc nie wiem, jaką, bo akurat z niczego jej nie kojarzę). Córka biedy raczej nie klepie, nie pracuje przy taśmie w Amazonie. To wszystko tylko i wyłącznie dzięki matce Kisio. Mąż córki powinien być teściowej wdzięczny za taką żonę, powinien jej pomóc finansowo.
      A, i niemożliwe że takie matki są. Ja takiej nie mam.
      • obrus_w_paski Re: matkę ma się tylko jedną :/ 05.12.14, 13:19
        ...jak potłuczona.
        To nie jest ematkowa teoria tylko teoria pani Izy kisio. My raczej Wyrazamy niedowierzanie ze ktos tak walnięty dostał niekontrolowany dostęp do internetu (swoją droga gdzie? W przytulku? Pisze ze nie ma gdze mieszkać).
        Osobiście jestem pewna ze ta kobieta istnieje i ma mocno nierówno pod sufitem, mysle ze nikt tutaj nie sadzi ze to jakiś spisek.
    • sedzia-z-pragi-polnoc Re: matkę ma się tylko jedną :/ 05.12.14, 18:04
      Niestety są juz pierwsze sprawy u nas w sądzie.
    • szamanta Re: matkę ma się tylko jedną :/ 05.12.14, 20:50
      Nie jestem psychiatra, ale ta starsza Pani ma najwyraźniej zaczyn schizofrenii i to aż daje po oczach uncertain
      Choćby słuchając jej wywiadów i wypowiedzi paranoicznych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka