Dodaj do ulubionych

zgubiłam prezent

24.12.14, 09:34
Kupiłam chłopu książkę i tak ukryłam, że nie mogę jej znaleźć...

Pieprzony Alzheimer.

ps. szczęściem był to prezent dodatkowy, główny zlokalizowałam wink
Obserwuj wątek
    • rosapulchra-0 Re: zgubiłam prezent 24.12.14, 09:37
      Do mnie nie doszły dwa prezenty, które kupiłam przez neta. I martwię się, bo już dawno przekroczyłam budżet.
      • annajustyna Re: zgubiłam prezent 24.12.14, 11:49
        A mi stornowali zamowienie sprzed tygodnia wczoraj. ToysRus to byl - podobno czesta u nich praktyka sad.
    • melancho_lia Re: zgubiłam prezent 24.12.14, 09:39
      Moj maz tez zgubił prezent. Kupił hantle, pamiętam ze przyniosl do domu. Wczoraj mieliśmy zapakować a hantli niet. Byly w tej samej torbie co inne prezenty i teraz nie ma...
      Moja mama pare lat temu znalazła prezenty jakos tak w marcu- tak zakitrala.
    • kocianna Re: zgubiłam prezent 24.12.14, 10:03
      Ja kiedyś wigilię spędzałam u sąsiadów. Worek prezentów taszczyłam 14 pięter w dół, worek był badziewny, bo szyty z ze służbowej zasłony, byle jak, żeby łatwo było zamienić go z powrotem w zasłonę. Swój prezent znalazłam po świętach na 6 piętrze - w sumie wiedziałam, że gdzieś musi być, bo go sobie osobiście pakowałam smile Całe szczęście, że to akurat mój się zgubił, a nie dzieciaków czy sąsiadów big_grin
      • annajustyna Re: zgubiłam prezent 24.12.14, 11:50
        A windy nie bylo? wink
    • asia_i_p Re: zgubiłam prezent 24.12.14, 11:28
      Powiedz mu w zarysie, co to jest, i że w ramach nowej świeckiej tradycji sam musi sobie znaleźć.
    • kadfael Re: zgubiłam prezent 24.12.14, 12:26
      Nie Ty pierwsza, nie ostatnia. Też kiedyś zgubiłam prezent, tyle że mniejszy - kolczyki dla przyjaciółki. Znalazły się po kilku miesiącach, wpadły w szparę miedzy szufladami, nie były jeszcze zapakowane - to była ręczna robota na zamówienie i przyniosłam je w woreczku, więc się zmieściły w wąska szparę... A ile razy ja te szuflady sprawdzałam. I nic. Znalazły się dopiero przy małym przemeblowaniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka