Dodaj do ulubionych

polećcie dobrą pralkę

29.12.14, 17:32
tak do 2 tysi.
i dobrą suszarkę kondesacyjną tak do 2,5 tys.

na chwilę obecna jestem za firmą BOSCH.
Obserwuj wątek
    • hugo43 Re: polećcie dobrą pralkę 29.12.14, 17:43
      To jeszcze siemens, wiele osób chwali gorenje,electrolux. Tak naprawdę czasy sprzętów na lata już się skończyły.
      • lafiorka2 Re: polećcie dobrą pralkę 29.12.14, 17:50
        nie chodzi mi o firmy,tylko o konkretne modele,najlepiej BOSCHa własnie smile

a jeszcze.Odkurzacz piorący... do 600 zł , max 700zł.
        • lauren6 Re: polećcie dobrą pralkę 29.12.14, 21:14
          Kiedyś się interesowałam tematem i jeśli chodzi o Boscha to podobno znacznie mniej awaryjne są modele pralek składane w Polsce i Niemczech. Nie pamiętam, które to dokładnie modele, tutaj polecam google. Te z mniejszym wsadem, wąskie pralki to modele pralek składanych w Turcji i one są jakościowo gorsze. Niemieckie modele pralek to te z wyższej półki cenowej 2500 zł+, one podobno są pralkami na lata. Szukaj więc tych składanych w Polsce.
          • marina2 Re: polećcie dobrą pralkę 29.12.14, 21:27
            co do Boscha znalazłam wytłumaczenie gdzieś w sieci ,ze jesli oznczenie prlaki zaczyna sie od WAE to kupowac,bo produkowane w Pl
            • asia-loi Re: polećcie dobrą pralkę 29.12.14, 22:57
              Ja mam taką i polecam, kupowałam przez net. Jest jeszcze taka sama tylko ma 1200 obrotów i jest droższa - ewf1276gdw

www.oleole.pl/pralki/electrolux-ewf1076gdw.bhtml#afterSearch-pralka+electrolux+ewf+1076gdw||||product
    • valtho Re: polećcie dobrą pralkę 29.12.14, 23:01
      Kupuję na ogół Siemensa raczej nie najdroższy model tylko jeden-dwa niżej. Dla mnie ważna jest efektywność energetyczna i wysokie obroty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka