asienka185 19.06.08, 08:07 Zamknięto forum i nic sie juz nie dzieje. Zaczyna powoli umierac. Chyba większość zamkniętych forum nie ma szans na przetrwanie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dotinka77 Re: Forum umiera 19.06.08, 09:54 nie jest tak źle, poprost pogoda zrobiła się ładna i nie ma tyle czasu na siedzenie przed komputerem Odpowiedz Link
franca1 Re: Forum umiera 19.06.08, 12:07 Ja na pocieszenie dodam, że jestem członkiem (he he) forum styczniaki 2003 (co za data) od 2003 roku, forum zamknęłyśmu chyba w 2004 albo 1005 roku i do dnia dzisiejszego żyje, działa, kwitnie i spotykamy się w realu przynajmiej raz w roku. Jedyna różnica nie zakładamy osobnych watków tylko jeden miesięcznie i tam piszemy wszystko i o wszystkim. A osobne wątki są np. gdy dotyczą konkretnych spraw, które nie powinny umknąć typu porady logopedyczne, spotkania, ulubione dania, polecane kwatery i takie tam ... Także dziewczyny mamy szansę przetrwać! m. Odpowiedz Link
melka133 Re: Forum umiera 20.06.08, 13:07 też mam wrażenie, że nic tu się nie dzieje. może dlatego ze powstało to drugie forum - intymne? akurat ja nie mam do niego dostępu, przypuszczam ze jest jeszcze więcej dziewczyn, które byłyby zainteresowane pisaniem (ja jestem) ale pewnie te które chcą pisać piszą wszystko na intymnych a tu nawet nie zaglądają. ja jestem wrześniówką, mamy forum zamknięte, które super się rozkręciło, nie mamy forum intymnego, chociaż był taki moment, ze były dwa forumy, tak jak mają Lipcówki. ale zdecydowalyśmy że lepiej miec jedno forum i teraz uważam że to był strzał w dziesiątkę nie zachęcam do likwidowania tamtego forum, nie wpraszam się też szczególnie na tamto bo skoro moderatorka zadecydowała ze dostęp mi się nie należy to pewnie miała racje ale może dziewczyny które piszą na intymnych popisałyby też tutaj? Odpowiedz Link
o-lcia Re: melkA 20.06.08, 13:57 Dziewczyny,ktore sa aktywne w intymnych, rownnie aktywne sa tutaj. Niestety powstaje za malo watkow,tak wiec dziewczyny do dziela Odpowiedz Link
edzia.79 forum umiera 20.06.08, 17:31 wg mnie rowniez wina jest zamkniecie forum,wiem ze kilka osob tylko czyta bo nie ma mozliwosci pisania. Odpowiedz Link
dotinka77 Re: forum umiera 20.06.08, 17:56 nie wiem dziewczyny ale moim zdaniem to nie jest wina zamkniętego forum bo każdy kto wysyła zgłoszenie to jest na to forum przyjmowany a zamknięte jest tylko dlatego żeby nie było tu niemiłej atmosfery i tzw."dokuczaczy" którzy piszą tylko po to żeby komuś na złość zrobić, jak chcecie to można to forum otworzyć ale moim zdaniem to bez sensu, a jeśli chodzi o forum intymne to są tam poruszane tematy naprawdę intymne i nie ma możliwości otwarcia tego forum ale też nie przyjmujemy osób, które tutaj się nie udzielają bo z pewnością tam też aktywne nie będą ale jak chcecie to zadecydujcie czy to forum otworzyć. Odpowiedz Link
elwiraalfa Re: Forum umiera 21.06.08, 19:28 Hej no nie jest chyba aż tak źle. ja czytam czytam, trochę rzadziej piszę, ale teraz jestem na wyjeżdzie i przez jakiś czas nie miałam internetu, teraz też będąę miała tygodniową przerwę (to moje usprawiedliwienie, ale myślę, że czas wakacji, wyjazdów, urlopów po części powoduje chwilowe "zamrożenie" forum. Odpowiedz Link
jasiek-2007 Re: Forum umiera 23.06.08, 22:10 a ja uważam że to dlatego że zrobilo sie ciepło okres urlopowo - wyjazdowy u mnie na dodatek młody w dzień nie daje posiedzieć a wieczorem juz nie mam siły czasem ale zaglądam tu i pisze jak mam co do napisania i myslę że forum bedzie zyć Odpowiedz Link
0.mamamartynki Re: Forum umiera 23.06.08, 22:33 Pewnie że będzie żyć tak samo sądzę jak przedmówczyni, jest lato i dzieciaczki są cały czas na dworze no i wyjazdy też robią swoje. Zamknięcie forum nie ma tu nic do rzeczy. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link