Dodaj do ulubionych

Jestem zmęczona

31.12.14, 07:59
Wiedziałam, że okres okołoświąteczny będzie mocno busy, ale żeby aż tak?? Wychodzę koło południa, wracam czarną nocą, nieważne, że wigilia, któryśtam dzień świąt, sylwester i tak dalej. Z mężem prawie się nie widzę, gdy wracam, to prawie zaraz wstaje i szykuje się do swojej pracy. On wraca, robi mi kanapkę do pracy i ja znikam.
Dzieci mieszkających nie widuje prawie wcale w ciągu tego czasu.
A najgorsze jest to, że w ogóle zasnąć nie mogę. Drzemię, śnię jakieś koszmary, wybudzam się cała spocona i przerażona.
W sylwestra nie będzie mnie w domu, wrócę gdzieś koło ósmej - taki jest plan. Wiem, że powinnam spać teraz, ale już ze trzy razy z łóżka wstawałam, bo albo za twarde albo za miękkie, albo, cholera, do niczego się nie nadaje..
Obserwuj wątek
    • melancho_lia Re: Jestem zmęczona 31.12.14, 09:45
      To nie siedź po nocy na forum tylko idź spać. Zmęczenie Ci minie.
      • najma78 Re: Jestem zmęczona 31.12.14, 09:53
        Ja nie pracuje bo mamy wolne 2 tyg (szkola), wypoczywam fizycznie i psychicznie, spedzam czas na przyjemnosciach, ruszam sie choc moje ulubione klasy mocno ograniczone to chociaz z gym korzystam, kupilam wczoraj dwie super sukienki na wyprzedazy i nie wiem ktora dzis wlozyc na party (tak, szczesliwie to jedyny problem ktory mam dzis) spie w nocy, najpozniej chodze spac o 23 a tez czuje sie zmeczona. Zrzucam wine na pogode...
      • rosapulchra-0 Re: Jestem zmęczona 31.12.14, 14:51
        melancho_lia napisała:

> To nie siedź po nocy na forum tylko idź spać. Zmęczenie Ci minie.

A doczytałaś: A najgorsze jest to, że w ogóle zasnąć nie mogę. Drzemię, śnię jakieś koszmary, wybudzam się cała spocona i przerażona. ?
        Mam prośbę do ciebie - zanim po raz kolejny się do mnie doczepisz, to znajdź sobie naprawdę odpowiedni powód.
        • melancho_lia Re: Jestem zmęczona 31.12.14, 14:55
          Masz problemy ze snem bo za dużo przy kompie siedzisz. Jak człowiek nie odstawi przed snem kompa/smartfona/ tabletu to ma problem z uśnięciem.
          Wiec zanim coś znowu bez sensu napiszesz to się chwilę zastanów. Z pożytkiem dla wszystkich będzie.
          • rosapulchra-0 Re: Jestem zmęczona 31.12.14, 15:01
            Dziękuję za tę przydomową psychoanalizę! Bardzo dziękuję! Jesteś nieoceniona wręcz! http://emots.yetihehe.com/3/hahaha.gifhttp://emots.yetihehe.com/3/hahaha.gifhttp://emots.yetihehe.com/3/hahaha.gifhttp://emots.yetihehe.com/3/hahaha.gif
            • melancho_lia Re: Jestem zmęczona 31.12.14, 15:05
              Ty w ogóle wiesz co to znaczy psychoanaliza? Czy tylko tak klepiesz dla samego klepania?
              Dałam Ci radę jak poprawić jakość snu, a Ty mi z dziwnymi tekstami wyjeżdżasz. To męcz się dalej skoro lubisz big_grin big_grin big_grin
            • tak_to_nowy_nick Re: Jestem zmęczona 31.12.14, 15:10
              Dziewczyna ci dobrze radzi, a ty jak zwykle tylko kąsasz wszystkich na ślepo uncertain
              O, proszę, oto twój problem:
              technologie.gazeta.pl/internet/1,138228,17191147,Patrzenie_przed_snem_na_ekran_telefonu__tabletu_czy.html
              • melancho_lia Re: Jestem zmęczona 31.12.14, 15:13
                Dziękuję. Piszę z telefonu, nie potrafię tak wklejać linków.
              • rosapulchra-0 Re: Jestem zmęczona 31.12.14, 15:32
                forum.gazeta.pl/forum/w,567,155954548,155965387,tak_to_nowy_nick.html
    • totorotot Re: Jestem zmęczona 31.12.14, 10:25
      Uszy w górę, Twoja praca jest komuś potrzebna. Miłej zabawy.
      • astomi25 Re: Jestem zmęczona 31.12.14, 10:35
        Jakos twoje zmeczenie nie przeszkadza w tworzeniu pierdyliona watkow na forum, wiec tak zle pewnie nie jest.
        Jak ja jestem zmeczona to ide spac. A jak.nie da sie usnac to najpierw wychodze na dlugi spacer. Dotlenienie to jest to.
        W ogole komputer powinien byc na jednym z ostatnich miejsc gdzie sie zaglada, skoro juz tak z niczym nie wyrabiasz.
        • kitjensen Re: Jestem zmęczona 31.12.14, 12:54
          mam tak samo pracowalam cale swieta w wigilie bylam w domu ale mialam za to dyzur w dzien terazmam 3 dni wolnego ,nie moge spac budze sie co godzine .( moze to ze na wyspach mieszkamy i ty i ja , podobno zle sie spi,wiele ludzi narzeka...
        • rosapulchra-0 Re: Jestem zmęczona 31.12.14, 14:52
          To również do ciebie prośba: forum.gazeta.pl/forum/w,567,156059785,156063586,Re_Jestem_zmeczona.html
      • rosapulchra-0 Re: Jestem zmęczona 31.12.14, 18:45
        Zabaw się za mnie. Ale tak do upęku! A potem się pochwal smile
    • dezyderymarchewka Re: Jestem zmęczona 31.12.14, 15:11
      wyślij dzieci gdziekolwiek, wyłącz telefon, załóż seksowne fatałaszki, zrób sobie nieco za mocny makijaż, otwórz butelkę dobrego wina i zawołaj swojego mężczyznę - o ile nie jest to jakaś pierdoła to powinien cię odstresować, a potem dobrze się wyśpicie.
      Poważnie mówię, to zawsze pomaga. Zakończcie rok jakimś porządnym dymankiem, lampką wina i się wreszcie wyśpisz bez koszmarów. Zrób swojemu mężczyźnie coś wyjątkowego, zaskocz go, to mu się z pewnością spodoba.
      Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
      • rosapulchra-0 Re: Jestem zmęczona 31.12.14, 15:31
        Hej smile Do domu wrócę jutro o ósmej rano, po nieprzespanej nocy. Na 15 jedziemy do naszej najstarszej córki. Nie sądzę, żebym miała ochotę na cokolwiek, o seksie nie wspominając..
        Dziękuję za życzenia i życzę tego samego!
        • konwalka Re: Jestem zmęczona 31.12.14, 15:44
          bardzo, ale to bardzo uwazam z wesołym dymankiem na koniec roku uncertain
          mam juz dwóch synów
          obaj są z 30 wrzesnia
          jeden 1997, drugi 2006
          teraz wypda z algorytmu trzeci suspicious
          • niktnaprawdewazny0 Re: Jestem zmęczona 31.12.14, 17:10
            a nie korci cie żeby sprawdzić czy to działa? smile
            • konwalka Re: Jestem zmęczona 31.12.14, 19:09
              Bogu prosze nie, jak mawia drugorodny
              jesli urodzilabym trzecie dziecko 30 wrzesnia to pewnie przyjechlby jakas telewizja zrobic o mnie program
              np discovery
    • myelegans Re: Jestem zmęczona 31.12.14, 17:34
      zet ak powiem "welcome to the real world" smile taki status quo utrzymuje przez wiekszosc roku, teraz mam az tydzien wolnego, wiec sie tarzam w rodzinnym cieple az do niedzieli, pozniej kolowrot zaczyna sie od nowa.
      • rosapulchra-0 Re: Jestem zmęczona 31.12.14, 18:44
        Współczuję serdecznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka