angry.bird 13.01.15, 20:50 Ja sie wlasnie zastanawiam co robic w Walentynki. Jakaś podróż tylko gdzie? moze cos polecacie? co wy wogole zamierzacie robic? moze sie zainspiruje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cosmetic.wipes Re: obchodzicie walentynki, macie jakies plany? 13.01.15, 20:53 Na szczęście nie obchodzimy Odpowiedz Link Zgłoś
mas.uka Re: obchodzicie walentynki, macie jakies plany? 13.01.15, 20:57 nie obchodzimy z m, ale mam zamiar się wybrać na 50 twarzy greja z kumpelą Odpowiedz Link Zgłoś
angry.bird Re: obchodzicie walentynki, macie jakies plany? 13.01.15, 21:04 Ja chciałam na to wyciągnąć mojego ale nie, nie da się przekonać. Książkę czytałam, film też pewnie obejrze sama albo tez z ktoras kumpela Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: obchodzicie walentynki, macie jakies plany? 13.01.15, 20:57 Zastanawiałam się 20 lat temu, teraz już nie muszę. Co zamierzam robić? To sobota więc pewnie jakieś zakupy, wyjście z dziećmi, a wieczorem serial o seryjnym zabójcy. Może w ramach okazywania miłości stary da się wypchnąć z dziećmi, a odeśpię zaległości? Odpowiedz Link Zgłoś
1borgia Re: obchodzicie walentynki, macie jakies plany? 13.01.15, 21:07 ja, jak zwykle od lat Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: obchodzicie walentynki, macie jakies plany? 13.01.15, 21:15 Nie obchodzimy. Pewnie spędzimy upojny wieczór razem... z dzieckiem . Odpowiedz Link Zgłoś
wielkanocnaniespodzianka Re: obchodzicie walentynki, macie jakies plany? 13.01.15, 21:42 Obchodzony,ale tak domowo- pijemy swoje ulubione wino, ja od lat zamawiał dla nas tort masowo alarm słowy w kształcie serducha. Poza kwiatami,jakie dostaje od męża nie robimy sobie prezentów. Aha-dzixciowi kupujemy jakieś serducha czekoladowe,coby także czuł się ważny Zazwyczaj jest to dla nas taki spokojny wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkanocnaniespodzianka Re: obchodzicie walentynki, macie jakies plany? 13.01.15, 21:45 Miało być karmelowo-kawowy.z tel pisze.stad liczne literowki. Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: obchodzicie walentynki, macie jakies plany? 13.01.15, 21:46 Witam Aaaa... to sobota. Mam plany - mąż gotuje i odpoczywa przy gotowaniu, bo to lubi, a ja się ulatniam z koleżankami, bo je kocham;-P Dzieci nasze? Yyyy... zostaną w domu i będą robić bałagan;-D Może być u mnie ten bałagan. Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: obchodzicie walentynki, macie jakies plany? 14.01.15, 00:13 Obchodzimy ale jak to nie wiem bo to zawsze mój maz planuje na zasadzie niespodzianki. Odpowiedz Link Zgłoś
emila.dudek Re: obchodzicie walentynki, macie jakies plany? 14.01.15, 00:59 Obchodzę, mam tego dnia urodziny. W tym roku 40-te Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: obchodzicie walentynki, macie jakies plany? 14.01.15, 01:14 Podobnie jak uwielbiam Halloween, tak i uwielbiam milosciwie milosny kicz Valentine's Day. Te wszystkie serduszka, misie, roze, czekoladki, champagne, pocalunki - cudo Zawsze cos robimy wysilkowo-romantycznego zeby "tradycji stalo sie zadosc" i jeszcze nigdy nie zalowalismy - wciaz nam sie chce spedzic "ten" dzien (wieczor) jakos tak niecodziennie. No bo w sumie "why not?" Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: obchodzicie walentynki, macie jakies plany? 14.01.15, 05:16 Obchodzimy. Z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: obchodzicie walentynki, macie jakies plany? 14.01.15, 06:22 Walentynki zazwyczaj programowo "olewane" są przez panie w tych związkach gdzie facet nie podejmuje tematu, tak mniej smutno wtedy. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: obchodzicie walentynki, macie jakies plany? 14.01.15, 07:08 Zyjebista teoria kozico Dokładnie taka jak ta, że bez męża chcą rodzić tylko te panie, których partnerzy się nie zgodzili na poród rodzinny. Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: obchodzicie walentynki, macie jakies plany? 14.01.15, 08:53 Coś w tym jest, mimo ironii. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: obchodzicie walentynki, macie jakies plany? 14.01.15, 09:18 Co w tym jest? Opowiedz mi o tym, bo może czegoś o sobie nie wiem I ciekawe dlaczego uważasz, że WSZYSTKIE kobiety chcą tego samego - obchodzenia walentynek, porodów rodzinnych, kolacji przy swiecach, śniadań podawanych do łóżka (zabiłabym za to ) oraz płatków róż na jedwabnej poscieli. Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: obchodzicie walentynki, macie jakies plany? 14.01.15, 09:39 Nie wszystkie, ale większość choć niekoniecznie w tak tandetnym wydaniu jak to opisałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: obchodzicie walentynki, macie jakies plany? 14.01.15, 20:30 Prowadziłaś badania w tym temacie, czy swoje tezy opierasz na jakimś wiarygodnym źródle? Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: obchodzicie walentynki, macie jakies plany? 15.01.15, 13:48 cosmetic.wipes napisała: > (...) WSZYSTKIE kobiety chcą tego samego - (...) śniadań podawanych do ł > óżka (zabiłabym za to ) Eeee ... to sniadanie to nie na Valentine's tylko na Dzien Matki i robi nie "on" tylko dzieci - tez myslalam kiedys, ze zabije ale jak mi raz (!!!) zrobili takie prawdziwe puchate pancakes i cacao z pianka, to juz tylko bylam "zachwycona" dakladnie tak jak pani im nauczycielka obiecala, ze bede - chlopa mozna wysmiac i obsobaczyc ale przeciez nie wlasne dzieci w Dzien Matki Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: obchodzicie walentynki, macie jakies plany? 15.01.15, 10:20 Ale że co? Pamiętam jeszcze czasy, gdy walentynek w naszym kraju nie było i ludzie jakoś żyli. Chłop też takie czasy pamięta, bo jest ode mnie starszy. Nie dość, że olewamy, czy też twoim zdaniem "olewamy", to ja w dodatku wyjeżdżam wtedy. Mamy swoje święta, które są ważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: obchodzicie walentynki, macie jakies plany? 15.01.15, 10:36 Przez prawie cale moje życie olewałam walentynki- programowo. Ja. Teraz będę obchodzić, bo nagle odkryłam, że mi się podobają. Ale cóż, każdy sądzi po sobie. Przykre, że aż takie masz doświadczenia, że musisz je projektować na innych. Odpowiedz Link Zgłoś
kai_30 Re: obchodzicie walentynki, macie jakies plany? 14.01.15, 09:17 To nasza rocznica ślubu, więc tak, obchodzimy Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: obchodzicie walentynki, macie jakies plany? 14.01.15, 09:21 Akurat nam się trafił w tym roku koncert charytatywny. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaoskarka18 Re: obchodzicie walentynki, macie jakies plany? 14.01.15, 09:52 Aa.. jak to sobota to jak dziecko pójdzie spać to winko i sex Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: obchodzicie walentynki, macie jakies plany? 14.01.15, 09:58 Tradycyjnie w Paryżu w ulubionej naleśnikarni. W tym roku akurat dzień kobiet tam będę obchodzić Odpowiedz Link Zgłoś
angry.bird Re: obchodzicie walentynki, macie jakies plany? 14.01.15, 13:46 Świetnie. Tez się zastanawialiśmy nad Paryzem. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: obchodzicie walentynki, macie jakies plany? 14.01.15, 13:11 Niee, nie obchodzimy, jakoś u nas to święto się nie przyjęło, dawniej jeszcze się zdarzało, że pod wpływem nachalnej reklamy jedno lub drugie z nas (lub oboje) kupowało drugiemu jakiś sercokształtny gadżet, ale ponieważ robiliśmy to "bez serca" , to z czasem zaprzestaliśmy w ogóle czegokolwiek i szczerze powiedziawszy, ja nawet nie pamiętam daty walentynek.... Odpowiedz Link Zgłoś
angry.bird Re: obchodzicie walentynki, macie jakies plany? 14.01.15, 13:47 za miesiac dokladnie, 14lutego Odpowiedz Link Zgłoś
ashraf Re: obchodzicie walentynki, macie jakies plany? 14.01.15, 19:57 Jeszcze jest czas, na pewno zamowimy nianie i pojdziemy na kolacje, drinka, jakas impreze kulturalna. Damy sobie drobne prezenty. Istnieje tez opcja, ze uda nam sie dopiac urlop i bedziemy w drodze do Rovaniemi Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 idziemy na najprawdziwszy bal 14.01.15, 20:13 taki mega wypasiony W życiu na balu nie byliśmy i pewnie byśmy nie byli, gdyby ktoś go dla nas nie zorganizował... Właśnie szukam sukni balowej i zarezerwowałam na rano 14 fryzjera i manikiurzystkę. Na balu bedą nasi przyjaciele- tez mocno nie balowi więc będzie z przymrużeniem oka. Odpowiedz Link Zgłoś
elle.hivernale Re: idziemy na najprawdziwszy bal 14.01.15, 20:35 Balowej balowej? Takiej na bal i żadną inną okazję? Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: idziemy na najprawdziwszy bal 14.01.15, 21:49 Najpierw miała być taka właśnie- balowa balowa Bo ja naprawdę więcej w życiu na bal nie pójdę A potem zobaczyłam to i pomyślałam, że taka nowoczesna interpretacja stylu balowego bardzo mi się podoba. Dodałabym do tego czarne długie kolczyki, może białe rękawiczki albo żywy biały kwiat we włosach..... allani.pl/zdjecie/sukienka-bon-prix/1868942 Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: idziemy na najprawdziwszy bal 15.01.15, 07:06 Oj, nie kupuj tej sukienki, ona nie jest żadną "interpretacją stylu balowego", tylko nie wiadomo czym. Naprawdę, nawet nie potrafię sobie wyobrazić okoliczności, w jakich byłaby pasująca. Ani balowa, ani wizytowa, ani na przyjęcie w ogrodzie. Kup klasyczną balową suknię, może nawet trochę "przerysowaną" w swojej balowości - skoro to ma być trochę z przymrużeniem oka. Odpowiedz Link Zgłoś
ashraf Re: idziemy na najprawdziwszy bal 15.01.15, 08:19 Niestety rowniez moim zdaniem ta sukienka nie bedzie odpowiednia i nie znajduje okazji, kiedy moznaby ja wykorzystac. Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: idziemy na najprawdziwszy bal 15.01.15, 10:29 Moja wymarzona suknia to ta: Ale raczej jej nie kupię Natomiast bardzo doceniam wyważoną i uprzejmą krytykę sukienki za 200 zł Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 generalnie widze, że styl 15.01.15, 10:31 carolina herrera bardzo mi odpowiada i poszłabym w każdej ale pewnie w żadnej nie pójdę Odpowiedz Link Zgłoś
elle.hivernale Re: obchodzicie walentynki, macie jakies plany? 14.01.15, 20:37 Nie obchodzimy. Walentynki są zawsze jak słodki maluszek trafia gdzieś na noc. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: obchodzicie walentynki, macie jakies plany? 14.01.15, 20:53 obchodzimy. jeszcze nie wymyśliłam nic specjalnego. w zeszłym roku były specjalne kupony (na mycie pleców, masaż, itd ) podróż to dobry pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: obchodzicie walentynki, macie jakies plany? 14.01.15, 20:55 Czasami tak czasami nie. Rok temu byliśmy w pięknej restauracji a wcześniej ledwo do domu wróciłam kurier przywiózł mi kosz kwiatów z winem. W tym roku może ja się bardziej postaram. Odpowiedz Link Zgłoś
sonniva Walentynki 15.01.15, 07:46 wg. mnie to najbardziej żałosna okazja do obchodzenia na świecie. Mój mąż kiedyś myślał, że będziemy to "obchodzić", ale szybko pozbył się złudzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Walentynki 15.01.15, 10:05 sonniva napisała: > wg. mnie to najbardziej żałosna okazja do obchodzenia na świecie. > Mój mąż kiedyś myślał, że będziemy to "obchodzić", ale szybko pozbył się złudze > ń. A według mnie dla związku KAŻDA okazja do wyrwania się z codziennej rutyny i spędzenia mile i niecodziennie czasu jest dobra. Walentynki, Zielone Świątki, trzecia niedziela miesiąca, czy czwartkowe obiady na mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
butch_cassidy Re: obchodzicie walentynki, macie jakies plany? 15.01.15, 10:13 W tym roku to sobota więc zamierzam z córką przygotować serduszkowe muffiny, a potem zrobimy sobie rodzinny "warsztat" Córka lubi kolaże, męża też namówię na zabawę i będziemy dekorować wycinankami z gazet wielkie serce, gadać o uczuciach i takie tam... podjadając muffiny. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: obchodzicie walentynki, macie jakies plany? 15.01.15, 10:32 Waham się między trzema opcjami. Pójść do "4 pór", pójśc do "gruzińskiego .." (wiem, paskudne żarcie, ale tam była nasza pierwsza randka, cóż zrobic) i zostać w domu, przyrządzić walentynkowy gulasz z serc i bzykac się do upadlego. Ja tam jestem za trzecią opcją, ale zobaczymy co ten mój wymysli. Odpowiedz Link Zgłoś