18lipiec 10.09.04, 11:52 że zaraz dostanę zawału. Kur.....a !!!!! Kto pozwala na to by TAKI żałosny bank jeszcze istniał? O jezu nie mogę,idę zapalić... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kbart Re: Bank PKO BP -jestem tak wściekła 10.09.04, 11:55 moja mama też ma dość, nigdy nie ma przelewu punktualnie w tym banku, tylko zawsze 5 dni pózniej. a ty na co jestes zła? Odpowiedz Link Zgłoś
rubi21 A ja sobie chwalę 10.09.04, 20:26 opłaty dokonują w moim imieniu na czas, nie musze sie martwic ze jakis rachunek wisi niezapłacony prze zmoje zapominanie, myslę ze duzo zalezy od oddziału tego banku, różni ludzie pracują w tych oddziałach, w kolejkach do kas nie stałam nigdy dłuzej niz 15 minut, jak sie zbiera wiecej osób otwieraja kolejne kasy. Do obsługi klienta tez raczej rzadko stoje dłuzej niz te 15 minut, karty bankomatowe w razie zagubienia blokują natychmiastowo. No i opłaty za prowadzenie konta chyba najniższe, tak samo ze zleceniami stałymi. Wypisałam sie natomiast z PKO SA (żubr) bo było tragicznie, kolejki po 2 godziny, wysokie prowizje od wszystkiego, łącznie z transakcjami w ich bankomatach, bankomaty stale nieczynne, ech szkoda nawet wspominać. No i milenium tez mi sie nie podoba, strasznie długo sie czeka na wszystko - ale fakt trafiłam na mały oddział, otwierają w takich godzinach ze chyba mało kto ma szanse z pracujacych tam stac, podobnie citybank od 11 do 17 - fajny czas pracy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magda1711 Re: Bank PKO BP -jestem tak wściekła 10.09.04, 11:55 Ojj niestety są banki doprawadzające ludzi do szału... A w szczególnosci jest to spowodowane tym że siedzą tam niemiłe panie , które załatwiają sprawy w zależności od humoru... No ale dobrze że tak nie jest wszędzie... ************ Magda i Kacperek ************ Odpowiedz Link Zgłoś
ne.la Re: Bank PKO BP -jestem tak wściekła 10.09.04, 12:05 Na "pocieszenie" powiem Wam, że jeśli chciałybyście kiedyś z zemsty obrabować bank pko bp, to droga wolna. Już wyjaśniam: oddział tego banku jest prawie pod moim mieszkaniem. Pewnej nocy włączył się w nim alarm. Odzywał się co 5 minut, by intensywnie zawyć. Tak minęła (bezsenna...) noc. Rano była sobota - bank zamknięty, alarm wciąż wyje. Wykonałam dziesiątki telefonów, infolinia itp., żeby o tym fakcie zawiadomić. W południe otrzymałam nr telefonu większego oddziału, pod który ten mniejszy podlega, żeby tam się zgłosić. Dzwoniłam. Nikt nie odbierał. Pojechałam tam sama, i w końcu dotarłam do odpowiedzialnego za to szefa ochrony czy coś, który z ogromnym zdziwieniem mnie wysłuchał i obiecał coś z tym zrobić... Przestało dzwonić w sobotę po południu. Dodam, że później dowiedziałam się, że w nocy była w tej sprawie nawet policja, i nic nie wskórała. ...a więc, może skok na bank? Pozdrawiam serdecznie Nela niemama Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: Bank PKO BP -jestem tak wściekła 10.09.04, 12:07 Ja bym skoczyła ale po to by podłożyć tam bombe!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tynia3 Jak będziesz podkładać tę bombę... 10.09.04, 13:53 ... to ja mogę na czatach stanąć, słowo! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
dorotadu Re: Bank PKO BP -jestem tak wściekła 10.09.04, 21:07 a co powiesz o niemiłych klientach - cos o tym wiem Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Bank PKO BP -jestem tak wściekła 11.09.04, 00:39 dorotadu napisała: > a co powiesz o niemiłych klientach - cos o tym wiem klient to jest klient - ma prawo być niemiły, szczególnie jak się wystał przedtem w kolejce dwie godziny. A obsługa jest od tego, żeby obsługiwać z uśmiechem przyklejonym do oblicza - taką ma prace. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotadu Re: Bank PKO BP -jestem tak wściekła 11.09.04, 08:07 teraz z "kulturą" klienta jest fatalnie a to że sie jest klientem nie upoważnia nikogo do bycia chamskim u nas jest 5 kas ale kasjerek na zmianie tylko 2 wiec co maja robić? a dyrektor nic na to nie potadzi nie przyznano mu wiecej etatów Odpowiedz Link Zgłoś
danik1 Re: Bank PKO BP -jestem tak wściekła 14.09.04, 10:09 umasumak napisała: A obsługa jest od tego, żeby obsługiwać z > uśmiechem przyklejonym do oblicza - taką ma prace. I za to dostaje pieniadze, a jezeli sie nie podoba to zawsze mozna sie zwolnic!!! Banki zdzieraja z nas pieniadze to przynajmniej powinni zagwarantowac mila obsluge!!! Mialam kolezanke, ktora pracowala z ludzmi, m.in.w banku. Byla bardzo niemila, jezeli klijent jej sie nie podobal to potrafila go zmieszac z blotem. Tylko zapomniala o jednym, ze to ona jest dla klienta a nie klient dla niej!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: Bank PKO BP -jestem tak wściekła 10.09.04, 11:57 Rozumiem Cie doskonale...Ja tez nie cierpie tego banku i nie raz mialam z nimi problemy. Teraz nawet nie moge zlikwidowac swojego konto ,bo kaza mi placic jakies durne odsetki nie wiadomo od czego,a ja sie uparlam i nie place ...i tak sie kolo zamyka. A ostatnio jak bylam tam cos placic ,bo czekalam w kolejce 1,5 h(sic!) Z 4 kas ,byla otwarta tylko jedna,a na moja niesmiala uwage ,czy nie mozna by otworzyc jeszcze jednej kasy, uprzejma pani powiedziala...ze nam klientom ,sie chyba w glowach przewraca.... no comments. a. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Bank PKO BP -jestem tak wściekła 10.09.04, 11:57 Lipiec - pleaseeeee....... przenies ten wątek na forum SALON, bo znowu zaczną się dyskusje, że nie w temacie itp.... Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec 7 KAS! Jedna czynna i wielka kolejka!!!! 10.09.04, 12:00 A ja musiałam wpłacic kasę do 12 !!! Zaraz zwariuje!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamakochana Re: Bank PKO BP -jestem tak wściekła 10.09.04, 12:00 A ja mam w tym banku konto internetowe i bardzo sobie chwalę Nie interesuje mnie w ogóle jakie tam sa panie i ile okienek czynnych. Przelew jest realizowany natychmiast a o każdym ruchu jestem informowana przez sms Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka221 Re: Bank PKO BP -jestem tak wściekła 10.09.04, 12:11 Ja też mam konto inteligo w PKO BP i nie narzekam. Nie płacę nic za prowadzenie rachunku, dostęp do konta mam cały czas przez internet lub telefon. Po każdej transakcji dostaję smsa z informacją. Nigdzie nie muszę chodzić, żeby coś załatwić. Polecam wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_dominika Re: Bank PKO BP -jestem tak wściekła 10.09.04, 12:09 Mnie się już nie chce gadać na ten temat, więc zrobię tylko to: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=584&w=14876801&v=2&s=0 bo ślad po sobie w tej kwestii pozostawić muszę A swoją drogą intryguje mnie co wkurzyło lipiec... Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: Bank PKO BP -jestem tak wściekła 10.09.04, 12:16 Wkurzyło ??? Jezu mnie po prostu roznosi!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
johana26 to poczytajcie to..... 10.09.04, 12:21 witam, moj maz w zeszlym roku zlikwidowal konto w PKO BP, musial przy okazji wyrownac debet i wydawalo sie, ze wszystko jest w porzadku. W tym roku dosc dlugo czekal na zwrot podatku, tak ze w koncu wybral sie do US, zeby sie dowiedziec, ze.....pieniadze poszly na nieistniejace konto w PKO BP i to miesiac temu. Pojechal wiec do banku i tam o dziwo okazalo sie, ze jego konto caly czas istnieje. Malo tego, przez caly rok byly pobierane oplaty za prowadzenie konta. Jak sie okazalo, faktycznie konto zostalo zlikwidowane trylko, ze ktos nie przeniosl tej informacji to odpowiedniego wydzialu. Malo tego,okazalo sie, ze debet, ktory zostal naliczony w zeszlym roku byl policzony o 30 zl za duzo. Na pytanie jak bank zamierza oddac pieniadze nieslusznie naliczone, pani powiedziala, ze nie ma w banku specjalnego funduszu i, jesli moj maz bedzie sie upieral, to pracownicy beda musieli zrobic zrzutke!!!! Czy Wy to sobie mozecie wyobrazic! I my jestesmy w Unii!!!! Ja powiedzialam, ze nie przepuszcze....Dodam, ze maz stal 2 godziny w kolejce.... Chyba faktycznie nastal najwyzszy czas na prywatyzcje tego banku w ktorym za nic maja klienta. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
p_swiat Re: Bank PKO BP -jestem tak wściekła 10.09.04, 14:44 nie Ty jedna też mam tam konto firmowe i za każdym razem jak tam chodze dostaje białej gorączki nie mówiąc o awanturach. Bank w kórym najdłużej wszystko sie załatwia zresztą obsługa jak za komuny. Jedno okienko do obsługo firm gdzie Pani wychodzi na 10 min i jest git!!! i wiele by wymieniać SZkoda nerwów 18 lipiec zapal sobie i policz do 10 ha ha Głupcem wolno być każdemu, ale pod jednym warunkiem: żeby nie dawał złego przykładu. Pozdrawiam Pola Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: Bank PKO BP -jestem tak wściekła 10.09.04, 14:56 ) ja zlikwidowalam u nich konto w momencie kiedy zakonczylam w tymze banku staz - ponad 4 lata temu ) zawsze mnie wkurzal ten bank, a od srodka jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
mysia.8 Re: Bank PKO BP -jestem tak wściekła 10.09.04, 15:21 hmmm a czy istnieje ustawowy obowiazek posiadania tam konta i placenia tym zdziercom za takie trakotwanie? przy obecnej konkurencji chyba tylko masochisci maja w PKO konto; polecam Newsweeka z zeszlego tygodnia z rankngiem najlepszych bankow Odpowiedz Link Zgłoś
mamania Re: Bank PKO BP -jestem tak wściekła 10.09.04, 20:16 mysia.8 napisała: > hmmm a czy istnieje ustawowy obowiazek posiadania tam konta i placenia tym > zdziercom za takie trakotwanie? przy obecnej konkurencji chyba tylko masochisci maja w PKO konto; oj chyba nie tylko masochiści paradoksalnie własnie PKO to bank najbardzie przyjazny dla klienta, kolejki i puste bankomaty wynikają własnie z ich olbrzymiej ilości, a dlaczego? dlatego że nie każdy może sobie otworzyc newsweeka i wybrac bank, bo malo ktory bank oporcz PKO zalozy konto zasilkowiczom, rencistom, i innym z dochodami rzedu 800 zl stad inaczej wyglada kolejka w PKO a inaczej w innym banku > polecam Newsweeka z zeszlego tygodnia z rankngiem najlepszych bankow najlepesze banki maja najlepszych klientow, pomyslcie o tym babki zanim zaczniecie pluc na pko, bo moze w innym by was nie obsluzyli wcale Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: Bank PKO BP -jestem tak wściekła 10.09.04, 20:22 obsluzyli, obsluzyli i to w miescie 18lipiec mimo, ze tylko marny zasilek na konto wplywa. calkiem blisko pko jest drugi bardziej przyjazny bez kolejek lipiec bedzie wiedziala.... Odpowiedz Link Zgłoś
mysia.8 Re: Bank PKO BP -jestem tak wściekła 11.09.04, 00:26 mbank - 1036 bezplatnych bankomatow w Polsce, PKO - 1785 bankomatow ->roznica chyba nie jest oszalamiajaca; w mbanku mozna miec nieregularne przychody, nie ma tam okreslonego minimum jakie trzeba miec na koncie, wiec mozna przelewac nawet zasilki po 800 zl, oczywiscie trzeba miec dostep do netu, ale chyba emamy siedzace na tym forum i narzekajace na beznadziejna obsluge PKO nie maja z tym problemu; mimo wszystko polecam zdobycie ostatniego Newsweeka, PKO BP zajal tam ostatnie 14 miejsce na 14 ocenianych bankow, wiec kompletnie nie rozumiem co masz na mysli mowiac o przyjaznosci tego banku w stosunku do klienta Odpowiedz Link Zgłoś
olaart Re: Bank PKO BP -jestem tak wściekła 11.09.04, 12:29 Właśnie, ja też polecam mBank - mam tam konto od roku i jestem bardzo zadowolona, brak opłat za prowadzenie, za przelew tylko 50 gr ( kiedyś nic ale się zmieniło), wszystko załatwiasz z domu albo za pośrednictwem telefonu albo internetu, pieniądze wypłaca się bezpłatnie w bankomatach euronetu albo wbk ( czyli każde niemal centrum handlowe), przelew idzie max 24 godz. opłaty można robić dzień przed terminem i można być spokojnym, że się go nie przekroczy. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotadu Re: Bank PKO BP -jestem tak wściekła 10.09.04, 21:05 a ja sobie chwalę - bo muszę pracuję tam Odpowiedz Link Zgłoś
mamitka Re: Bank PKO BP -jestem tak wściekła 13.09.04, 23:12 Kurcze Dziewczyny nie mówcie że taki fatalny ten bank... Od jakiegoś miesiąca mam tam konto Inteligo. Nie wiem jak tam z kolejkami bo wszystko załatwiam przez neta. Oddział i bankomat mam pod nosem na osiedlu. Debet ponoc załatwia sie od ręki przez neta. Na razie wszystko ok... A wnerwiona byłam na bank BPH bo chociaz mialam tam konto przez 4 lata to przy załatwianiu debetu tysiąc papierów, zaświadczenie o zarobkach, wnioski, 15 zł za rozpatrzenie wniosku i ......przyznany limit 400zł przy wpływach miesięcznych na rachunek ok. 2500. Z miejsca zlikwidowałam rachunek i moja noga tam już nie postanie! Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
ala_willa Re: Bank PKO BP -jestem tak wściekła 11.09.04, 07:13 Lipiec,fajnie z tą sygnaturką)))))))))cieszę się Odpowiedz Link Zgłoś
anetadr Re: Bank PKO BP -jestem tak wściekła 14.09.04, 09:55 Mam konto w PKO przez 8 lat. Nigdy nie było żadnych problemów, przelewy zawsze wychodzą na czas, a od momentu wyjścia z dworca (dojeżdżam do pracy) mam po drodze do pracy (15 min) 5 bankomatów PKO BP. Dla porównania z mBanku nie ma żadnego bankmatu. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
mamaszyma Re: Bank PKO BP -jestem tak wściekła 14.09.04, 10:01 MOże dlatego że mbank nie ma swoich bankomatów tylko Euronetu... Odpowiedz Link Zgłoś