Dodaj do ulubionych

Problem wychowawczy

29.03.15, 12:01
Jestem ofiara terroru/ofensywy k-jajek. Ilekroc dziecko widzi jakoekolwiek jajka (moga byc ze styropianowe ;p) placze i poklada sie. Nie szarpalam sie mowilam dowidzenia synku i oddalalam sie nispiesznie co powodowalo natychmiastowe pozbieranie sie i koniec histerii. I wszystko bylo ladnie do dzisiaj.

Chcialam wlozyc dziecko do wozka na co maly spojrzal na mnie odsunal sie z godnoscia otrzepal ubranko podniosl lape powiedzial mama papa i oddalil sie z godnoscia. big_grin
No i mam poczucie ze metode diabli wzieli i ze w sumie genialna nie byla. Co teraz doswiadczone ematki?
Obserwuj wątek
    • edelstein Re: Problem wychowawczy 29.03.15, 12:05
      To mial byc zart z tymi jajkami?
      • ichi51e Re: Problem wychowawczy 29.03.15, 12:16
        Nie. Po prostu wszedzie gdzie pojde z dzieckiem k-jajka stoja na wysokosci oczu dziecka i trudno sie dziecku dziwic ze chce. Stoja agresywni w celu rzucenia sie dziecku w oczy.
        • najma78 Re: Problem wychowawczy 29.03.15, 12:43
          Co to sa k-jajka?
          • wielkafuria Re: Problem wychowawczy 29.03.15, 13:07
            pewnie to samo co p-kole, p-psi oraz c-cola
    • e-kasia27 Re: Problem wychowawczy 29.03.15, 12:14
      Chciało by się rzec: jak Bóg Kubie, tak Kuba Bogu...
      Widać inteligentne masz dziecko, szybko się uczy.
      Gratulacje.
    • mamameg Re: Problem wychowawczy 29.03.15, 12:21
      Masz dowód, że uczymy własnym przykładem smile
    • slonko1335 Re: Problem wychowawczy 29.03.15, 16:11
      Teraz wsadzasz do wózka, wywozisz ze sklepu i tyle. Mój już w tym wieku był niewózkowy-wynosiłam pod pachą...i zazdrościłam matkom które miały wózekwink
    • estelka1 Re: Problem wychowawczy 29.03.15, 16:48
      Nie doceniłaś swojego dziecka, co? big_grin Mocarz z niego. Uśmiałam się do łez.
    • kalina_lin Re: Problem wychowawczy 29.03.15, 19:59
      A właśnie myślałam, żeby swojemu dziecku kupic przy okazji swiat, bo jeszcze nie jadł. Ale może lepiej zaczekam do jego osiemnastki wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka