joa66 09.06.15, 19:56 chyba się przekwalifikuję....(chociaż duże doświadczenie mam) olx.pl/oferta/zbieraczka-zbieracz-ptasiego-mleczka-CID4-ID8SoLn.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klubgogo Re: Praca marzeń.. 09.06.15, 20:19 Szkoda, że 7-latków nie zatrudniają zbieraczka z oskubywaniem Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Praca marzeń.. 09.06.15, 20:27 Hmmm, ja bym przychodzila do domu bez wyplaty, bo by mi odliczali za zjedzone czekoladki-D Praca bardzo niebezpieczna Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Praca marzeń.. 09.06.15, 20:31 Obowiązki: ->Ręczne zbieranie pianek Ptasiego Mleczka To oni te czekoladki ręcznie wkładają do pudełek? Gołymi, umytymi palcami? Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Praca marzeń.. 09.06.15, 20:50 Recznie, z tasmy do pudelek, pewnie w rekawiczkach.. Odpowiedz Link Zgłoś
lily-evans01 Re: Praca marzeń.. 09.06.15, 20:30 Mnie tak dobrze idzie to zbieranie, że po miłej godzince całe pudełko jest już wyzbierane do dna . Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: Praca marzeń.. 09.06.15, 20:34 że po miłej godzince całe pudełko jest już wyzbierane do dna Nie masz przy mnie szans! Odpowiedz Link Zgłoś
feliz_madre Re: Praca marzeń.. 09.06.15, 22:43 Kiedyś rozmawiałam z jedną dziewczyna, która pracowała w wedlu przy ptasim mleczku. 8h przy taśmie, na stojąco, tempo dostosowane do przesuwającej się taśmy, nie można się nawet podrapać, jak mały robocik. Zarobki na poziomie niższym niż średnia karkowa. Nie można podjadać, nie można rozmawiać, wokół lekki hałas. Pakują ręcznie, w rękawiczkach, białych fartuchach i czepkach na głowie, roboczym obuwiu. Na początku zapach drażni kubki smakowe, po kilku latach takiej pracy większość nienawidzi ptasiego mleczka. Praca marzeń? Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Praca marzeń.. 10.06.15, 11:05 No, niestety Od lat nie jem ptasiego mleczka. Odpowiedz Link Zgłoś