Dodaj do ulubionych

pan milioner i cos jeszcze

24.06.15, 03:34
www.pudelek.pl/artykul/80570/byly_pracownik_piotra_k_ma_40_milionow_to_geniusz_kupi_paszport_i_ucieknie_do_stanow/
No geniusz, dorobil sie fortuny,bo zrobil ludzi w bambuko, ale zobaczcie, ludzie uwierza we wszystko i kupia wszystko, im drozsze tym lepsze (pomijajac tutaj chorych na raka, bo to najwieksze obrzydlistwo jakie moze byc, gdy ktos wykorzystuje tu czyjes nieszczescie).
Ale o czym chcialam, mianowicie, ze takich roznych produktow na rynku sa setki, ktore kosztuja a nie robia nic. I on jest dla mnie geniuszem, bo sprzedawal to co sprzedaja setki roznych firm, a dzialania te produkty nie maja zadnego
Np drogie kremy, wszystkie srodki na odchudzanie - kobiety kupuja i placa za lepsze samopoczucie.
Co o tym myslicie i na jakie produkty nie warto wywalac kasy
Obserwuj wątek
    • antyk-acap Re: pan milioner i cos jeszcze 24.06.15, 06:12
      Macie swoje pokolenie kuców. Jedyna nadzieja że spadnie jakaś asteroida.
    • saszanasza Re: pan milioner i cos jeszcze 24.06.15, 07:28
      oglądałam "uwagę" o nim...cóż...kolejny który potrafi wykorzystać zaściankowość myślową społeczeństwa polskiego...
      • saszanasza off topic 24.06.15, 07:52
        ostatnio w "dzień dobry tvn" oglądałam wywiad z dermatologiem, który powiedział, że gdyby nie wystawianie się na słońce (opalanie się), skóra ludzka zaczęła by się zauważalnie stażeć dopiero po 60 roku życia.
        nie powiem - w lekkim szoku jestem do dziś...nawet jeśli to wprawda w pewnej części, wystarczy ograniczyć ekspozycję na słońce, z solariów bezwzględnie zrezygnować.
        • nihiru Re: off topic 24.06.15, 08:10
          Do tego wszyscy wmawiają że stosowanie kosmetyków przedłuża młodość skóry, a przecież oprócz substancji czynnych tam jest mnóstwo konserwantów i innych składników, które na pewno korzystnie na skóre nie wpływają. Że nie wspomnę o kosmetykach do makijażu.

A łatwo to potwierdzić patrząc chociażby na zakonnice - w większości wyglądają młodziej niż by to wskazywała metryka. Inna sprawa, że bez makijażu są jakby.. "wyblakłe" ale to insza inszośćbig_grin
          • katnip Re: off topic 24.06.15, 09:06
            Nie zauważyłam, żeby zakonnice wyglądały zauważalnie młodziej. Po prostu rzadziej mają makijaż, a makijaż często dodaje lat. Wygląda się w nim lepiej, ale często starzej. Wystarczy popatrzeć na zdjęcia gwiazd bez makijażu. Czasem trudno je poznać, bo się okazuje, że to takie młodziutkie dziewczyny.

I właśnie w związku z tym ja, rzadko się malując (jestem na macierzyńskim, nie chce mi się), jestem oceniana na o wiele mniej lat niż mam. Nie dlatego, że faktycznie młodo wyglądam. Wyglądam młodziej na tle umalowanych kobiet. Co wcale nie oznacza, że lepiej. Powiedziałabym nawet, że dużo gorzej big_grin
            A tu przykład
            www.pudelek.pl/artykul/69474/joanna_moro_bez_makijazu_ladna/
            • gazeta_mi_placi Re: off topic 24.06.15, 09:51
              Joanna Moro moim zdaniem lepiej wygląda bez makijażu.
        • gazeta_mi_placi Re: off topic 24.06.15, 09:50
          Czyli Finki w wieku 50 lat wyglądają na 20, góra 30 lat? Coś mi się wierzyć nie chce.
    • lilly_about Re: pan milioner i cos jeszcze 24.06.15, 09:23
      Pan może podziekować społeczeństwu, które dało sie nabrac. Nic poza tym. A co do kremów za ciężkie pieniądze: jeśli jakiejś kobiecie poprawia samopoczucie fakt, że smaruje sie mazidłem za 5 stówek, to czemu mamy jej odbierać tę przyjemność?
      • gazeta_mi_placi Re: pan milioner i cos jeszcze 24.06.15, 09:50
        A głodne dzieci, ubodzy ludzie?
        • dyzurny_troll_forum Re: pan milioner i cos jeszcze 24.06.15, 09:55
          gazeta_mi_placi napisała:

> A głodne dzieci, ubodzy ludzie?

Trzymaj jaki poziom!!! Beznadziejny, bo beznadziejny, ale trzymaj....
    • mozambique Re: pan milioner i cos jeszcze 24.06.15, 10:29
      zarobil bo go mocno promowały TVN i inne media , one tez są za to wspolodpowiedzialne

te same które teraz go pokazują z czarnym paskeim na oczach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka