Dodaj do ulubionych

serum przedimprezowe na twarz

05.07.15, 21:49
Informuje z dobroci serca, ale jeśli uznacie mnie za spamiare, to trudno, mam w nosie. Moja babcia, która namietnie ogląda ruską tv już dawno opowiadała o tym specyfiku mojej mamie, ale ta jest tak megasceptyczna w sprawach kosmetyków, ze ja lekko wysmiala. Po czym niedawno była świadkiem kameralnej demonstracji działania tegoz specyfiki i cóż, natychmiast nabyła. Dala mi 3 ampulki, zamowie se nastepne. Specyfik jest w ampulkach, drogi jak pies ale działa. Oczywiste powierzchniowo, ale efekty sa świetne. Nazywa się toto instantly ageless, od niedawna w Europie, są filmiki w necie. Uczciwe informuje, ze im bardziej zjechana twarz, worki itp, tym efekt bardziej spektakularny.Proszę bardzo, nie dziekujcie; )
Obserwuj wątek
    • inguszetia_2006 Re: serum przedimprezowe na twarz 05.07.15, 22:13
      Witam
      Robi wrażenie, faktycznie. A powiedz, jak długo trwają te czary? I czy ampułka wystarcza na całą twarz, czy tylko pod oczy? Bo rozumiem, że już stosowałaś, tak?
      Pzdr.
      Ing
      • alexa0000 Re: serum przedimprezowe na twarz 05.07.15, 22:27
        Ja nawet nie widziałam tych filmów, wierzę mamusce na słowo, ze ponoc w realu efekt był podobny, co na filmach. Na Pani ok 60, z widocznymi sladami wieku. Ja stosowalam pod oczy i na bruzdy nosowe, starczyło na 3 aplikacje. Jesli na całą twarz, na bogato, to pewnie 1 bedzie konieczna w całości. Ale też efekt pewnie lepszy, bo cała twarz będzie napięta. Generalnie ponoc ma trwać 8godz średnio, ale zależy od skóry. U skrajnych przypadków od maks godziny do nawet 2 dni, ale w to mi juz trudno uwierzyc.; )
    • inguszetia_2006 Re: serum przedimprezowe na twarz 05.07.15, 22:38
      Witam
      Ok. Rozumiem. Czyli efekt jest do pierwszego kura, który zapieje w stepowym chutorze;-D
      Szkoda, ale i tak to dobre czary-mary. Kupię sobie, przyda się na spotkanie klasowe;-P
      Pzdr.
      Ing
      • alexa0000 Re: serum przedimprezowe na twarz 05.07.15, 22:46
        Mamusia również nabyła na studenckie i zbierała teksty pt nic się nie zmienilas i takie tam. Kłamstwa, ale jakże cudowne.; )
      • edelstein Re: serum przedimprezowe na twarz 06.07.15, 11:48
        Jak szukasz dobrych Serum i ogólnie kosmetyki.Placi to spojrz na te.Ja je polecam.
        m.grandel.de/
    • solejrolia Re: serum przedimprezowe na twarz 05.07.15, 22:47
      ja np zawsze przed większą imprezą stosuję maseczkę tzw. bankietową, swietnie nawilża, i ma takie drobinki, które odbijają światło (złoto?) no i makijaż- super się trzyma.
      • wilowka Re: serum przedimprezowe na twarz 05.07.15, 23:11
        Potem zamieniasz się w dynię... big_grin
    • mary_lu Re: serum przedimprezowe na twarz 05.07.15, 23:11
      A ile to kosztuje? Nie lepiej zrobić laser albo mezoterapię? Efekt jak z tym serum, ale na wiele miesięcy. I to na całą twarz i dekolt.
      • alexa0000 Re: serum przedimprezowe na twarz 05.07.15, 23:30
        Mezoterapia nie ma tego efektu pod oczami ani nie napnie tak skóry.jestem zwolenniczką zabiegów, wlacznie z botoksem i kwasami i doskonałe wiem ze te mają długofalowe efekty. Pisze o tym kosmetyku bo czasem kasy brak na zabieg, A tu w domu ampułka i git. Albo i zabiegi są grane, ale można na wyjście jeszcze bardziej się podrasowac. Ampułka kosztuje chyba ok kilkunastu zł, nie jestem pewna, trzeba sprawdzić na all. Im wiecej sie zamawia, tym taniej, mam takie info od przyjaciolki, bo zamowila 10 szt. Nikogo nie nawracm na siłę, tylko informuje, ze cos takiego jest.
    • aurinko Re: serum przedimprezowe na twarz 05.07.15, 23:12
      Znacznie tańszy i ze spektakularnym efektem jest peeling kawiorowy + maseczka "efekt wow", wydane kilka złotych a efekt niesamowity, w życiu bym nie uwierzyła gdybym na sobie nie sprawdziła 😊
      • wilowka Re: serum przedimprezowe na twarz 05.07.15, 23:15
        To z drogerii ten peeling i maseczka?
        • babowa Re: serum przedimprezowe na twarz 06.07.15, 10:15
          a co z tym cudem jest nie tak? bo musi byc tez minus jakis
          ale faktycznie, ekspresowa poprawa
        • aurinko Re: serum przedimprezowe na twarz 06.07.15, 11:10
          Nie wiem czy peeling jest dostępny w drogeriach, maseczka na pewno
          peelingu na jedno użycie wystarcza 2-3ml, ja najpierw dostałam próbki od kosmetyczki, potem kupiłam mini zestaw w takim zestawie peeling ma 30ml czyli na 10 użyć
          maseczka jest jednorazowa ale jest jej sporo w saszetce (10ml) maseczka bankietowa
          • wilowka Re: serum przedimprezowe na twarz 06.07.15, 22:36
            A dziękuję przegrzebalam łazienkę i znalazłam jakieś niewyproobowane maseczki " nocne życie" Dermiki. ( po cholerę nabyłam nie wiem, przecież w nocy to ja śpię ) ale nic to. Wypróbuję W weekend jak będę przetwory robić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka