Drogie emama zawsze jesteście niezawodne wiec poproszę o interpretację rozmów. Jestem w trakcie poszukiwania poważnego zwiazku. Nie chce tracić czasu na romanse. Wiem ze tak się często nie da ale po prostu nie chce tracić czasu na coś co i tak nie wypali. Poznałam chłopaka na popularnej aplikacji tinder różnych rzeczy tam ludzie szukają. Ja. Się spotkam żeby angielski podszkolić ale mężczyzna mi się spodobał. I tak ostatnio piszemy. Jest na urlopie. Napisałam mu ze nie szukam seksu tylko poważnej relacji, on mi odpisal.Such a Polish question

I don t know what to answer to your questionI would only say that i am not always in Katowice, that i do not plan to take à flat in katowice, so i cannot be a boyfriend like à boy from katowice would be. Does it mean i am not serious?
Odpisalam mu ze różnych rzeczy ludzie oczekują i nie pisze ze jest niepowazny. Odpisał ze dobrze. Do zobaczenia wkrótce uważaj.na siebie. Buziaki
Wiem ze analizuje jak nastolatka ale nie dość ze trafiłam na obcokrajowca a bardzo. Polaka szukam to po prostu nie wiem czy warto super chłopak miły śmieszny przystojny ale obcokrajowiec.. Ja myślę o emigracji ale myślałam że wyjadę. Polakiem. I jak wy interpretujecie rozmowę szuka czegoś poważnego czy zupełnie nie
Ps. Pisze z tel przepraszam za błędy