i.co.teraz99 10.08.15, 14:38 Czy możecie polecić jakieć fajnie miejsce na samotny wyjazd? Chcę odpocząć od pracy, męża, dzieci, codziennych obowiązków. W ciszy i spokoju. Sama. Przez 3-4 dni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joa66 Re: Fajne miejsce na samotny wyjazd 10.08.15, 14:45 Zbyt mało danych. Co byś chciała robić? Leżeć i odsypiać, ewentualnie czytać? Zwiedzać? Poddawac się masażom? Łazić po górach? Leżeć na plaży? Samotny wyjazd nie różni sie specjalnie do wyjazdu z kimś pod tym względem. Odpowiedz Link Zgłoś
i.co.teraz99 Re: Fajne miejsce na samotny wyjazd 10.08.15, 14:50 Czytać, spacerować, poddać się drobnym zabiegom kosmetycznym, poćwiczyć trochę na siłowni, na zajęciach fitness. W ciszy /nie dotyczy fitnesu/, spokoju i samotności. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikka Re: Fajne miejsce na samotny wyjazd 10.08.15, 14:52 jest dużo fajnych ośrodków spa. Poszperaj w necie, ceny też są przystępne. Nie wiem jaka okolica cię interesuje, ale taki krótki wypad to lepiej nie za daleko od domu, bo po co czas na drogę marnować Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: Fajne miejsce na samotny wyjazd 10.08.15, 15:01 Nałęczów nie jest zły pod tym kątem. (Nie wiem czy w czasie upałów/w sezonie też) Odpowiedz Link Zgłoś
mamharem Re: Fajne miejsce na samotny wyjazd 10.08.15, 14:57 i.co.teraz99 napisał(a): > Czy możecie polecić jakieć fajnie miejsce na samotny wyjazd? > > Chcę odpocząć od pracy, męża, dzieci, codziennych obowiązków. > W ciszy i spokoju. Sama. Przez 3-4 dni. Ale wyjazd to dużo kłopotów. Proponuję żebyś zeszła do piwnicy na te kilka dni. Zaletą piwnicy jest chłodek w czasie upałów. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum_2 Re: Fajne miejsce na samotny wyjazd 10.08.15, 14:59 i.co.teraz99 napisał(a): > Czy możecie polecić jakieć fajnie miejsce na samotny wyjazd? Egipt! Tylko Egipt i Bob z hotelu Roma!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Fajne miejsce na samotny wyjazd 24.02.16, 13:46 dyzurny_troll_forum_2 napisał(a): > > Egipt! Tylko Egipt i Bob z hotelu Roma!!! Zgłupiałeś, ona jest kobietą a wspomniany przez Ciebie Bob woli mężczyzn skoro z taką czułością go wspominasz... Odpowiedz Link Zgłoś
szyperxd88 Re: Fajne miejsce na samotny wyjazd 24.02.16, 13:39 Najchętniej pojechałabym w góry, zawsze możesz sprawdzić jak przedstawiają się warunki pogodowe i dopiero zdecydować się na wyjazd www.czarnagora.pl/osrodek-narciarski/wazne-informacje/kamery-pogoda Uwielbiam polskie góry, mam do nich słabość Odpowiedz Link Zgłoś
wtop.ek Re: Fajne miejsce na samotny wyjazd 24.02.16, 13:42 w tym środku jest brudno i karaluchy... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Fajne miejsce na samotny wyjazd 24.02.16, 13:53 a my uwielbiamy spamerów Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: Fajne miejsce na samotny wyjazd 09.12.16, 01:03 Uciekłam kiedyś nad Bałtyk (do Rewala konkretnie) zimą. Polecam - pięknie, pusto i wyciszająco. Nie wiem z drugiej strony czego oczekujesz - mi zależało wyłącznie na spokoju i samotności, bez żadnych atrakcji. Większość kwater jest poza sezonem nieczynna, ale zwykle udaje się znaleźć coś za naprawdę niewielkie pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: Fajne miejsce na samotny wyjazd 09.12.16, 01:04 K... Znów spam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: Fajne miejsce na samotny wyjazd 09.12.16, 09:09 Ale temat aktualny. Odpowiedz Link Zgłoś