edelstein 15.08.15, 21:03 zajmuje sie naprawa elektroniki typu tablety,komorki?Moj polowek postanowil mnie przeszkolic w tym zakresie.Bedzie wesolo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edelstein Re: Czy ktoras z ematek 15.08.15, 21:11 Jego wiara w moje mozliwosci manualne i szybkosc nauki poraza.Chociaz z drugiej strony popyt,kasa...i brak czasu na ematke Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Czy ktoras z ematek 15.08.15, 21:16 edelstein napisała: > zajmuje sie naprawa elektroniki typu tablety,komorki?Moj polowek postanowil mni > e przeszkolic w tym zakresie.Bedzie wesolo Co to jest polowek ? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Czy ktoras z ematek 15.08.15, 21:23 Lebensgefährte.Znajdz sobie definicje. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Czy ktoras z ematek 15.08.15, 21:27 edelstein napisała: > Lebensgefährte.Znajdz sobie definicje. No ale po polsku napisalas przeciez. Co to jest ten polowek ? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Czy ktoras z ematek 15.08.15, 21:30 W polskim nie ma odpowiednika.A poniewaz chlop i stary zostala na tym forum skrytykowane to napisalam polowek. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Czy ktoras z ematek 15.08.15, 21:37 edelstein napisała: > W polskim nie ma odpowiednika.A poniewaz chlop i stary zostala na tym forum skr > ytykowane to napisalam polowek. Przejmujesz sie tym co na forum krytykowane? Od kiedy ? > Na hasło naturalnie włącza się czerwona lampa. Na hasło antyszczepion > kowcy włącza się halogen, bo to oznacza, że na 100% ludzie są powaleni i ni > ebezpieczni. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Czy ktoras z ematek 15.08.15, 21:43 Chcialam Uniknac zbedny ch dyskusji,nie w temacie,nie mam dzis nastroju na napier...lanki. Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Czy ktoras z ematek 15.08.15, 21:26 Lepszy polowek, a chyba raczej- połówek. Niż małż, czy inne stworzenia morskie... A do tematu. Mój mnie nigdy niczego nie uczy, bo nie ma do mnie cierpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Czy ktoras z ematek 15.08.15, 21:55 Na pewno dobrze zna Twoje zdolności i czasu nie marnotrawi. Jak już nauczysz się, to będziesz konsultantem na forum Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Czy ktoras z ematek 15.08.15, 22:01 No manualne zna dobrze sorry musialam Wreszcie bede waska specjalistka,juhu Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Czy ktoras z ematek 15.08.15, 22:23 No tak bei. Mój to nerwus, a mi to zawsze łopatologią trzeba więc unikamy wspólnych nauk w tematach technologicznych itd. Do dziś się jąkam na wspomnienie jak to mężulek uczył mnie jeździć autem kilka lat temu Zdecydowanie wykazuję zdolności manualne w innych dziecinach Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Czy ktoras z ematek 15.08.15, 22:40 dasz rade choc z własnego doświadczenia stwierdzam ze lepiej mi idzie jak uczy mnie ktokolwiek, byle nie rodzina Odpowiedz Link Zgłoś
just_krk Re: Czy ktoras z ematek 15.08.15, 22:46 zgadzam się rodzina cudowna do wszystkiego, byleby nie do "korepetycji" z czegokolwiek. Ale możecie mieć przy tym niezłą zabawę Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś