Dodaj do ulubionych

Ktora to waska specjalistka wyslala meza?

11.09.15, 23:24
w brudnych ,zniszczonych butach na delegacje do Kolonii?Panowie dyskutowali o planach przyszlosciowych firmy, ale jak na meza ematki wygladali neladniesad
Obserwuj wątek
    • kota_marcowa Re: Ktora to waska specjalistka wyslala meza? 12.09.15, 00:26
      A to panu rączki uje.. urwało, ze sobie butów sam nie umiał wyczyścić?

Jak mnie wkurzają tego typu teksty.

Pamiętam jak kiedyś mój ex łaził w pomiętej koszulce i jego matka powiedziała z wyrzutem, że pomięta i ludzie sobie pomyślą jak to baba (w domyśle ja wink ) o niego dba, ja jej odpaliłam z miejsca, że nie, pomyślą tylko, że go matka nie nauczyła prasować.
      • jaskiereczka Re: Ktora to waska specjalistka wyslala meza? 12.09.15, 00:30
        Moj raz w zyciu wyskoczyl z tekstem " spoznimy sie bo mi spodni nie wyprasowalas" oznajmilam ze spoznimy sie dwa razy dluzej bo on mi kiecki nie uprasowal smile
      • buuenos Re: Ktora to waska specjalistka wyslala meza? 13.09.15, 00:10
        Wpis luzacki.Tak tylko siedzac w metrze pomyslalam, o matki nieskazitelne wysylaja w swiat niechlujowsmile
        • klamkas Re: Ktora to waska specjalistka wyslala meza? 13.09.15, 00:16
          Jasne, jak widzę kogoś źle ubranego/brudnego/niechlujnego to zaraz myślę o jego matce/żonie na luzie. Na luzie myślę "co za matka/żona/partnerka". Jasne... wink
      • mancipi Re: Ktora to waska specjalistka wyslala meza? 13.09.15, 07:10
        hehe i szacowna była mamusia na to?
        ja swojej kiedys podobnym tekstem pojechałam i się wątki skończyly. aczkolwiek niestety twoja teściowa miała rację-większosc uzna że to wina żony, no bo jak to... to tak jak z moja matką która zawsze pyta czemu nie robię prania męzowi bo "przecież ile to wrzucic do pralki", no to odpowiadam, że własnie sam sobie poradzi smile
    • k1k2 Re: Ktora to waska specjalistka wyslala meza? 12.09.15, 01:13
      Taaa, bo waskie specjalistki nie maja lepszego zajecia nic pucowanie butow Jasnie Pana Meza.
      • kota_marcowa Re: Ktora to waska specjalistka wyslala meza? 12.09.15, 01:17
        Od razu mi się Madzia Żuraw przypomniała i polerowanie zbroi jaśnie pana big_grin
      • antyk-acap Buty Greya 12.09.15, 07:54
        A pięćdziesiąt twarzy Greya nie czytała?
        • goodnightmoon Re: Buty Greya 14.09.15, 08:56
          antyk-acap napisał:

> A pięćdziesiąt twarzy Greya nie czytała?

Ja nie czytalam ... A bylo tam rowniez o pastowaniu butow?
    • piepe Re: Ktora to waska specjalistka wyslala meza? 12.09.15, 01:20
      Ojej, to niedopuszczalne.
      Na pocieszenie - delegacja i tak nie miała nic do gadania. Mogli przyjść nawet w dresach.
    • nota_bene0 Re: Ktora to waska specjalistka wyslala meza? 12.09.15, 06:58
      A to może celowe działanie było,tongue_out czy on aby na tej delegacji pracował tylko będziewink
    • kotradykcja Re: Ktora to waska specjalistka wyslala meza? 12.09.15, 07:22
      Moja wąska specjalizacja nie obejmuje zajmowania się garderobą męża. Jest dorosły.
    • mag1982 Re: Ktora to waska specjalistka wyslala meza? 12.09.15, 09:18
      Mój mąż jest dorosły i sam się swoją odzieżą zajmuje.
      • edelstein Re: Ktora to waska specjalistka wyslala meza? 13.09.15, 10:14
        Moj jest dorosly,a jego idzie za zajmuje sie ja.Nir mam z tym zadnego problemu.
    • lauren6 Re: Ktora to waska specjalistka wyslala meza? 12.09.15, 10:45
      Widocznie biedna ta twoja firemka w Kolonii, skoro delegacja po podróży nie ma dostępnej maszyny do oczyszczania obuwia.
      • buuenos Re: Ktora to waska specjalistka wyslala meza? 13.09.15, 00:07
        Lauren mam cie , nie umiesz czytac!! hehe gdzie ja napisalam ,ze moja firma?
        • lauren6 Re: Ktora to waska specjalistka wyslala meza? 13.09.15, 00:26
          Ok, no to firemka, której delegacje podglądalas.
    • heca7 Re: Ktora to waska specjalistka wyslala meza? 12.09.15, 12:22
      Mój w życiu nie był w Kolonii.
      A na punkcie butów ma hopla. Potrafi spędzić godzinę w sklepie nad 6 parami i męczyć sprzedawców. A na koniec wyjść z trzema bo wszystko mu się podobało. Ja w życiu tak długo nie wybieralam butów.
      A że ma tego hopla to oczywiście czyści wszystkie buty w domu wink
    • niktmadry Re: Ktora to waska specjalistka wyslala meza? 13.09.15, 10:02
      Mój często tak chodzi. Firmę owszem prowadzi - ale bywa, że pracuje z pracownikami tak samo jak oni lub chociaż jeździ na plac budowy, miejsca wykopu.... nie zakłada wtedy garnituru. Zresztą on prawie wcale nie nosi garnituru. Taki z niego "prezes". Tylko zgodzę się z przedmówczyniami, że ona ma firemkę a nie firmę.
      • buuenos Re: Ktora to waska specjalistka wyslala meza? 13.09.15, 22:01
        Niktmadry,coz za trafny nik! Gdze napisalam,ze to w mojej firmie?
    • heca7 Re: Ktora to waska specjalistka wyslala meza? 13.09.15, 10:07
      A nie widziałyście tego odcinka Czterdziestolatka? Nawet wczoraj to pokazywali.
      Do domu Karwowskich dzwoni telefon. Odbiera syn Marek- mówi, że tata nie podejdzie bo koszule sobie pierze a, że ma jeszcze parę to nie opłaca mu się rąk wycierać wink Po czym odkłada słuchawkę. Okazuje się, że dzwonili z ministerstwa. Magda- żona Karwowskiego urządza mu awanturę, że co sobie w tym ministerstwie pomyślą?! Że żona mu koszul nie pierze. On się broni, że lubi, że sobie wtedy myśli w łazience. W tym momencie dzwoni telefon. Magda odbiera pierwsza i krzyczy do słuchawki, że on się uparł a ona mu przecież chciała te koszule uprać big_grin
    • jagienka75 Re: Ktora to waska specjalistka wyslala meza? 13.09.15, 10:19
      Dorosły chłop chyba powinien umieć o siebie zadbać. Nie sądzisz?
      Chyba ci sie pojęcia żony z nianka pomyliły.
      • buuenos Re: Ktora to waska specjalistka wyslala meza? 13.09.15, 22:04
        O ogolnych wrazeniach estetycznych pisze.Nie twierdze,ze zona , albo niania odpowiedzialne.
    • goodnightmoon Re: Ktora to waska specjalistka wyslala meza? 14.09.15, 09:00
      buuenos napisała:

> w brudnych ,zniszczonych butach na delegacje do Kolonii?

Pewnie taka, do ktorej obowiazkow nie nalezy czyszczenie mezowych butow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka