bei Re: Kurtki Regatta 12.09.15, 23:48 Moje dziecko nosi i jakość dobra. Dorośli przetestowali koszulki polo i bluzy polarowe - następne kupię w ciemno ( kupuję w netowych outletach) Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Kurtki Regatta 13.09.15, 06:01 Bardzo dobra. Mamy różne rzeczy tej firmy i wszystkie dobrze się sprawują. Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: Kurtki Regatta 13.09.15, 14:51 mam lekka, doskonale sie sprawdza na deszcz i wiatr i zwinieta w plecaku zajmuje odpowiednio malo miejsca. swietna jakosc do ceny, zwlaszcza jesli trafisz na sezonowa oferte. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Kurtki Regatta 13.09.15, 16:30 Kurtki to nie wiem ale buty tej firmy nosimy i są rewelacyjne! Odpowiedz Link Zgłoś
ida_listopadowa Re: Kurtki Regatta 13.09.15, 18:14 Mam ich dwie kurtki przeciwdeszczowe, polar, spodnie zimowe i coś jeszcze - wszystko rewelacja, natomiast najlepszy jest stosunek ceny do jakości. Kupuję rzeczy Regatty w outlecie więc np. za kurtkę przeciwdeszczową zapłaciłam 140 zł a jest super i pod względem funkcjonalności i wyglądu. Duzo wyjeżdżam w naturę i latem i zimą, i sprzętu mam zatrzęsienie. Z szaf najcześciej wyciągam regatte, wiec to o czymś świadczy bardzo fajna jest tez rozmiarówka - na wysokich i niskich, chudych i mniej chudych cos sie znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś