Dodaj do ulubionych

Ksiądz Kaczkowski

30.10.15, 18:59
Czy któraś z Was orientuje się może, czy ten ksiądz odprawia gdzieś msze?Jeśli tak to gdzie?Nie potrafię odnaleźć takiej informacji w internecie a to forum skupia wiele osób, również katolików, którzy może są z okolic Pucka i mają taką widzę. Dziękuję za informacje.
Obserwuj wątek
    • wapaha Re: Ksiądz Kaczkowski 30.10.15, 19:05
      możesz nie znaleźć informacji, bo możliwe że ksiądz nie pełni posługi- jest widocznie niepełnosprawny ( dłonie) , chory, i..zapracowany ( prowadzi hospicjum)
      • teresa0909 Re: Ksiądz Kaczkowski 30.10.15, 20:38
        Tak wiem o tym.Odnalazłam jednak informację o tym,że prowadził kiedyś (ok 4mieś temu)mszę trydencką. Chyba okazjonalnie. Myślałam,że może jeszcze gdzieś prowadzi mszę gościnnie.
    • mamati3 Re: Ksiądz Kaczkowski 30.10.15, 20:58
      Wspaniały ksiądz, niesamowity człowiek, odprawiał kilka lat temu gościnnie mszę w Redzie gdzie miałam przyjemność go poznać. Również chciałabym uczestniczyć jeszcze raz w mszy odprawianej przez niego.
      • teresa0909 Re: Ksiądz Kaczkowski 30.10.15, 21:26
        Ks. Kaczkowski jest chyba jedyną osobą ze świata duchownego, którego słucham chętnie, czytam jego publikacje i wywiady z nim.W tęsknocie za utraconą wiarą w tym człowieku widzę nadzieję na jej odnalezienie, chociaż dla niektórych może wydawać się to irracjonalne.
        • marzeka1 Re: Ksiądz Kaczkowski 30.10.15, 21:27
          www.youtube.com/watch?v=Wm4g-90G8c8&app=desktop
          Też bardzo lubię takich właśnie księży.
          • marzeka1 Re: Ksiądz Kaczkowski 30.10.15, 21:29
            www.youtube.com/watch?v=Wm4g-90G8c8&app=desktop
        • karla.on Re: Ksiądz Kaczkowski 31.10.15, 03:51
          wlasnie przeczytalam ostatnio jego ksiazke <Zycie na pelnej petardzie>
          Jesli czujesz potrzebe odnalezienia wiary, to jestes blisko. Polecam Ci odmawianie rozanca, nawet jesli tego nie czujesz na razie.
          A takze ksizke do przeczytania "Wspomnienia s. Łucji z Fatimy" jesli jestes zainteresowana moge przeslac Ci ebooka
    • tupatup Re: Ksiądz Kaczkowski 30.10.15, 21:01
      www.hospitium.org/kontakt
      zapewne jak zadzwonisz to coś będą wiedzieć
    • paloma_blauwinder Re: Ksiądz Kaczkowski 31.10.15, 13:39
      Któregoś lata zdarzyło mi się spotkać ks. Kaczkowskiego na zwykłej mszy w nadmorskim kurorcie. Niezapomniane przeżycie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka