Dodaj do ulubionych

wakacje samotnych rodziców

21.05.13, 00:09
witam wszystkich smile
może zorganizujemy wspólne wakacje dla mam i ojców samotnie wychowujących dzieci? W Polsce lub innym kraju np. Chorwacji. My moglibyśmy się poznać, a dzieci na pewno świetnie będą się bawiły.
Jeśli jesteście zainteresowani piszcie: imię, miasto, wiek rodzica, wiek dzieci, możliwy termin i propozycje miejsca wakacji, e-mail
Zacznę od siebie: Karolina, 37, 7, czerwiec-sierpień, Chorwacja
kim136@wp.pl
Obserwuj wątek
    • oolalalaaaa3 Re: wakacje samotnych rodziców 21.05.13, 09:08
      nie chcę Cię martwić, ale temat wakacji był poruszany już w innych wątkach. i część z nas się już umówiła.
      jedziemy do władysławowa-chłapowa. ja z synkiem mamy termin od 14 czerwca do 28 czerwca.
      ola lat 28, synek lat 3 smile
    • mglaczek Re: wakacje samotnych rodziców 23.05.13, 11:30
      Jadę w sierpniu z córką do Rabki. Może ktoś się dołączy? Agnieszka, 37l, córka 2,5 roku
      mglaczek@gazeta.pl
      • he_xe Re: wakacje samotnych rodziców 24.05.13, 08:54
        napisz coś więcej na he_xe@gazeta.pl Ja 36, mała 2,5 roku
    • altz Re: wakacje samotnych rodziców 24.05.13, 09:14
      Samotne matki wyjeżdżają, samotni ojcowie w czasie urlopu pracują na alimenty. smile
      • elixa05 Re: wakacje samotnych rodziców 24.05.13, 11:48
        altz... w tobie jest więcej jadu niż we wszystkich żmijach tego Świata big_grin
        • altz Re: wakacje samotnych rodziców 24.05.13, 14:04
          elixa05 napisała:

> w tobie jest więcej jadu niż we wszystkich żmijach tego Świata big_grin
          Tutaj nie ma żadnego jadu, to jest zwykła obserwacja. smile
          Rozmawiam z panami i tak to wygląda, niestety. Ci, co jeżdżą, trafili w nowym związku na zamożną kobietę, więc chyba są sponsorowani.
        • kamelia17 Re: wakacje samotnych rodziców 24.05.13, 15:24
          no popatrz a mój ex jedzie na wakacje i nawet zabiera córkę, która mieszka na co dzień ze mną.
          A i jego partnerka jest bezrobotna, utraciła już prawo do zasiłku. Mają też wspólne dziecko.
          A w sądzie lezy pozew o obniżenie alimentówbig_grin
          • altz Re: wakacje samotnych rodziców 24.05.13, 17:43
            kamelia17 napisała:
            > A w sądzie lezy pozew o obniżenie alimentówbig_grin

Nie rozumiem tego śmiechu. Czy możesz wyjaśnić, co Cię tak śmieszy?
            • kamelia17 Re: wakacje samotnych rodziców 24.05.13, 20:11
              wiesz może faktycznie ten mój śmiech jest tylko dla mnie zrozumiały.
              Bo tylko ja czytałam uzasadnienie pozwu i wiem jaki on jest biedny i na nic mu nie starcza....
      • sam_13 Re: wakacje samotnych rodziców 28.11.16, 07:28
        altz chyba zazdrościsz. Ja zajmuję się dzieckiem i z 6 razy w roku wyjeżdżam z nim w różne strony Polski i świata, pracuję i w dodatku jestem z tego zadowolony.
        Tata
    • eleonor3 Re: wakacje samotnych rodziców 04.06.13, 16:09
      Ja bardzo chętnie się dołączę.Mam 32 lata i 11-letniego syna.Podaję mail:eleonor@autograf.pl
      • dlugowieczny Re: wakacje samotnych rodziców 02.08.13, 04:58
        witam
        moze ktos mialby ochote dolaczyc do wyjazdu na mazury? myslalem o okolicach grajewa jak dobrze pamietam... my 3ka facetow 34; 12 i 13 lat.. ja juz na urlopie wiec wyjazd mozliwy w kazdej chwili do 14ego. podrawiam
      • kasleo123 Re: wakacje samotnych rodziców 28.04.19, 17:46
        Ja tez jestem chetna, szczeolnie Chorwacja
        syn 9 lat, mieszkamy w Warszawie, kasleo123@gazeta.pl

eleonor3 napisała:

> Ja bardzo chętnie się dołączę.Mam 32 lata i 11-letniego syna.Podaję mail:eleono
        > r@autograf.pl
    • paolka27 Re: wakacje samotnych rodziców 09.08.13, 23:48
      Witam, z tej strony samotna mama z Krakowa.
      Czy ktos wybiera sie na dłuuugi weekend nad Zarabie ( koło Myslenic) ze swoja pociecha oczywiściesmile?
      Mój mail- pauuula27@interia.pl
      Pozdrawiam samotnych rodziców!!!
      • santa2 Re: wakacje samotnych rodziców 16.12.13, 22:52
        Ile masz lat i w jakim wieku jest twoja pociecha chłopczyk czy dziewczynka ?
    • Gość: gabi Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.dhcp-docsis.net.tomkow.pl 06.04.14, 16:55
      Lipiec-sierpien, Gabi 31,syn 5.lokalizacja dowolna
      • Gość: Inka Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.14, 22:05
        Gabi,
        ja też mam synka 5,5 - planuje urlop na drugą połowę lipca, najchętniej nad bałtykiemsmile
        a ty masz upatrzony jakiś konkretny kierunek?

Inka (33l.)
        • Gość: Patka Re: wakacje samotnych rodziców IP: 5.174.44.* 21.04.14, 11:19
          Dziewczyny,

I ja mam synka w podobnym wieku - 4,5 roku i jestem chętna na wyjazd na druga polowę lipca nad Bałtyk

Patka (37l.) ze Śląska
          • Gość: Inka Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.dynamic.chello.pl 21.04.14, 21:06
            super, w grupie zawsze raźniejwink

ja póki co rozważam dwie opcje,
            Krynica Morska - fajna plaża, sprawdzony pensjonat Polonia na nocleg,
            Gdynia - łatwo o urozmaicenie plażowania typu Akwarium, Dar Pomorza..

a w ogóle Patka wybierasz się pociągiem czy autem?
    • emulka1 Re: wakacje samotnych rodziców 06.04.14, 22:28
      edyta 29, syn 2,5 termin dowolny nawet, tylko Polska.
      • hej_wszystkim Re: wakacje samotnych rodziców 07.04.14, 08:54
        Hej,
        ja też mam synka w wieku 2,5 - fajnie byłoby gdzieś razem wyjechać
        - z jakiego jesteś miasta?
        Monika 34, syn 2,5, termin dowolny, na razie też tylko Polska.
        • emulka1 Re: wakacje samotnych rodziców 07.04.14, 23:38
          jesteśmy z podlasiasmile
          • hej_wszystkim Re: wakacje samotnych rodziców 09.04.14, 08:51
            a ja z Pomorza - patrzę na mapę - w mniej więcej w połowie drogi są Mazury - może tam się wybierzemy?
            • emulka1 Re: wakacje samotnych rodziców 10.04.14, 21:48
              nie ważne gdzie byle by woda byłasmile
              a może ktoś chętny na długą majówkę?1-11.05?
              • Gość: samotna mama Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.icpnet.pl 21.04.14, 18:14
                jestem na urlopie mac więc termin dowolny.
                Jestem z Poznania, czy jest ktoś z tego miasta?
                Chętnie dołączę się na wakacje.
                39l. synek 10lat i synek 2 tygodniesmile
                (ale do lata podrośnie-ten drugi)
        • waffell12 Re: wakacje samotnych rodziców 01.05.14, 13:00
          Witam jestem samotnym tata moglibyśmy spędzić wspólnie wakacje żaden sponsoring czas na odpoczynek możemy jechać moim autem zwiedzić Bałtyk pozdrawiam mój meil piotrszajba@wp.pl
          • Gość: jabłonka Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.torun.mm.pl 03.05.14, 09:14
            Witam.Brzmi nieźle, jednak zawsze to jakieś ryzyko.Jaki byłby koszt takiego wyjazdu? Zamierzam z córką wybrać się nad morze, ale zniechęca mnie brak towarzystwa.
            • Gość: nika Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.dynamic.mm.pl 03.05.14, 20:44
              jestem z łodzi jade z córka lat 3 w okolice władysławowa od 21 czerwca ktoś chętny ? smile
              • mamusiarysia Re: wakacje samotnych rodziców 04.05.14, 19:00
                hej, nazywam się Anka, mam 34 lata , mój synek ma 3 lata i też chcielibyśmy w większym gronie spędzić urlop. Myślałam o wyjeździe nad morze, do Chłapowa pod namiot. Plusem jest oczywiście cena i to, że przy wpłaceniu zaliczki można żonglować terminem urlopu, co jest dość ważne w naszej rzeczywistości pogodowej. Czy ktoś brał pod uwagę takie wakacje?
                • ejkumkejkum2 Re: wakacje samotnych rodziców 05.05.14, 12:39
                  Witam.
                  Jestem z Poznania-czy któraś z Was również?
                  Jestem dyspozycyjna po zakończeniu roku szkolnego-koniec czerwca i chętnie pojechałabym nad morze z synkiem 10 lat i mniejszym-miesiąc (na razie)...
                  Jeśli sa jakieś chętne osoby, bądź w podobnej sytuacji proszę pisać na priv może.
                • hej_wszystkim Re: wakacje samotnych rodziców 06.05.14, 14:59
                  hej - byłabym chętna na taki wyjazd choć trochę ciężko mi sobie wyobrazić Małego mojego (też prawie 3 latka) pod namiotem - ale masz rację daje to możliwość wyboru terminu smile
                  • mamusiarysia Re: wakacje samotnych rodziców 06.05.14, 15:07
                    Ja byłam w zeszłym roku z synkiem nad morzem przez 2 tygodnie i w zasadzie tylko spaliśmy w pokoju, a poza tym cały czas byliśmy albo na plaży, albo na spacerze, lodach itp. ja planuję kupić duży namiot z 2 sypialniami,taki gdzie można nawet stać, wówczas mogliby mnie odwiedzić rodzice albo brat albo mój facet jakby miał w pracy wolne. Na tym polu namiotowym jest placyk zabaw i świetlica z tv więc jakby co, to tam tez zawsze można będzie iść i "puścić dzieciaki luzem ' wink
                    • hej_wszystkim Re: wakacje samotnych rodziców 06.05.14, 20:58
                      Kiedyś bardzo lubiłam spać pod namiotem - więc jestem chętna na taki wyjazd - musimy tylko dograć terminy i zamówić pogodęsmile aktywuj proszę swój e-mail żebyśmy mogły pisać do siebie na priv
                      • mamusiarysia Re: wakacje samotnych rodziców 07.05.14, 00:06
                        ok, zajmę się tym z rana, dobranoc wink
                        • mamusiarysia Re: wakacje samotnych rodziców 07.05.14, 00:08
                          ja mazury tez biorę pod uwagę ale jako drugi wyjazd w tym roku pod namiot, najbardziej chciałabym jednak nad morze.
                          • mamusiarysia Re: wakacje samotnych rodziców 07.05.14, 00:09
                            ktoś jeszcze chętny do wyjazdu pod namiot?
                            • ejkumkejkum2 Re: wakacje samotnych rodziców 07.05.14, 09:10
                              a ktoś chętny może nie pod namiot?
                              Bo z niemowlakiem jakoś tego nie widzę.. sad
                              • mamusiarysia Re: wakacje samotnych rodziców 07.05.14, 11:09
                                ja się na ten namiot jakoś specjalnie nie napinam możemy też spróbować wynająć jakiś domek wspólnie, w kilka mam, zawsze taniej wyjdzie, tylko tak nie znając się to nie wiem, macie takie doświadczenia?
                                • paolka27 Re: wakacje samotnych rodziców 07.05.14, 12:22
                                  Cześ wszystkim samotnym rodzicom.
                                  Ja w lipcu wybieram sie z córka ( 5 lat) na Zarabie- Myślenice, koło Krakowa. Polecam to miejsce, jest piekne nad rzeka rabą, blisko wyciąg, góry, atrakcje dla dzieci itp.
                                  Może są jakies samotne mamy chetne do nas dołączyć smile?

Pozdrawiam smile

[/b]mamusiarysia napisał(a):

> ja się na ten namiot jakoś specjalnie nie napinam możemy też spróbować wynająć
                                  > jakiś domek wspólnie, w kilka mam, zawsze taniej wyjdzie, tylko tak nie znając
                                  > się to nie wiem, macie takie doświadczenia?
                                  • mamusiarysia Re: wakacje samotnych rodziców 07.05.14, 13:29
                                    mój mail to mamusiarysia@gazeta.pl także zapraszam do kontaktu, chwilowo mogę mniej się udzielać bo właśnie się dowiedziałam, że zostałam samotna mamusią... także muszę ochłonąć sad
                                    • ejkumkejkum2 Re: wakacje samotnych rodziców 07.05.14, 13:45
                                      mamusiurysia napiszę do Ciebie na priv.
                                      Domek jak najbardziej, najczęściej jest cena za domek niezależnie od ilości osób, więc na pewno wyjdzie taniej. No i chyba wygodniej niż pod namiotem, zwłaszcza przy małych dzieciach.
                                      Ponieważ czasu niewiele, można zacząć się rozglądać.
                                      Jak któraś mama jeszcze chętna z maluchami, proszę pisać.

-Mój termin lipiec-sierpień.

-
                                      >>kochać to patrzeć w tym samym kierunku<<
                                      • mamusiarysia Re: wakacje samotnych rodziców 07.05.14, 22:37
                                        chyba dopiero teraz moja poczta jest aktywna
                                        • ejkumkejkum2 Re: wakacje samotnych rodziców 12.05.14, 00:35
                                          mamusiarysia napisała:

> chyba dopiero teraz moja poczta jest aktywna

niestety-profil nieaktywny, więc problem z priv.
                                          skąd jesteś?
                                  • majka760 Re: wakacje samotnych rodziców 21.06.14, 08:46
                                    Ja chetnie poznam osoby z dziecmi wieku 6_7 lat chlopcy a potem mozemy planowac wakacje najchetniej mazury lub polskie morze smile.Sama wychowuje synka lubi grac w pilke i ogolnie nie nudzi sie na swierzym powietrzu.
                                    • Gość: Tata2 Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.opera-mini.net 25.06.14, 10:33
                                      Witam jestem tata chlopaca 6lat i dziewczynki2,5.to nasze pierwsze samotne wakacje wakacje .szukam samotnej mamy by wspolnie pojechac na wakacje.wiem ze to troche puzno bo dobrze bylo by sie najpierw poznac ale warto sprobowac.535098246
                                      • paolka27 Re: wakacje samotnych rodziców 25.06.14, 13:56
                                        Lepiej później niż w cale smile
                                        Witajciesmile
                                        Jeżeli jesteście z okolic Krakowa to polecam wakacje z dzieciakami na Zarabiu (Myślenice). Jest rzeka, jest wyciąg, różne fajne atrakcje dla dzieci, zwierzątka, gokarty, place zabaw i do tego świeże górskie powietrzesmile Miejsce sprawdzone przez nassmile Wraz z córką jeździmy tam co roku, teraz jedziemy 10 lipca.
                                        Pozdrawiamy.
                                    • 17izabela Re: wakacje samotnych rodziców 01.07.14, 18:15
                                      czesc jestem mama 7 letniego synka ja mam 26 lat smile zamieżam wyjechać na kilka dni tak 13 .07.2014
                                      • paolka27 Re: wakacje samotnych rodziców 01.07.14, 21:06
                                        Hej Izosmile, a skąd Jesteście? napisz na maila- pauuula27@interia.pl

Pozdrawiam.

17izabela napisał(a):

> czesc jestem mama 7 letniego synka ja mam 26 lat smile zamieżam wyjechać na kilka
                                        > dni tak 13 .07.2014
                                        • Gość: Joanna Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.static.3s.pl 14.07.14, 11:57
                                          Hej, ja 39 z córką 8 lat wyjeżdżamy 15 sierpnia do Władysławowa.
                                          Jeśli ktoś chciałby dołączyć to zapraszamy.
                                          Pozdrawiam
                                          • monika-minsk Re: wakacje samotnych rodziców 14.07.14, 13:01
                                            hej a skąd jesteście?
                                            • Gość: Joanna Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.static.3s.pl 14.07.14, 14:13
                                              Mieszkamy w Katowicach.
                                          • Gość: Tomek z OSlo Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.208.247.75.getinternet.no 05.07.15, 18:32
                                            Czesc, to stary post z zeszlego roku ale moze w tym tez wybierasz sie gdzies z corka ?

pytam wiele osob bo poznio wpladlem na taki pomysl a czasu malo

jestem samotnym rodzicem i probuje zorganizowac wyjazd na wakcje dla siebie i corki z kims kto tez ma dzieci w podobnym wieku

znasz moze kogos , kto ma corke z w wieku okolo 7 lat ,kto moze chcialby przylaczyc sie do takiego wyjazdu ?

My bedziemy w Polsce od 19-go lipca do 6-go sierpnia i w tym terminie chcemy gdzies wyjechac , gdzie bedzie cieplo, bezpiecznie i atrakcje dla dzieci.

Moze nasz jakies forum , strone internetowa o takiej tematyce?

Bede wdzieczny za kazda podpowiedz,

Ja mam 46 lat i jestem od 10 lat w Oslo,pracuje jako informatyk.
                                            Corka Julia tu sie urodzial , ma 7 lat i mowi po polsku i norwesku.

Pozdrawiam,

Tomek
                                            • Gość: linka Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.dynamic-ra-3.vectranet.pl 05.07.15, 20:00
                                              witam .Też mam ten sam problem .... jeśli ktoś chciałby wspólnie zorganizować wyjazd podaje mojego maila halinka33@o2.pl
                                              • Gość: Tomek z OSlos Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.208.247.75.getinternet.no 05.07.15, 20:11
                                                Czesc ,

czy ten adres mail jest popawny ?

probowalem wyslac wiadomosc na halinka33@o2.pl i mam zwrot ,ze adres jest niepoprawny sad

moze napiszesz do mnie na tomas-ol@online.no a ja odpisze ?

Pozdrawiam,

Tomek
              • Gość: nika Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.dynamic.mm.pl 08.05.14, 13:49
                Polecam zielony zakątek w chłapowie sa tam domki i pokoje ja jade na przełomie lipca i sierpnia-zapraszamsmile
                • Gość: nika Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.dynamic.mm.pl 09.05.14, 11:02
                  przepraszam na przełomie czerwca i lipca
                  • mamusiarysia Re: wakacje samotnych rodziców 11.05.14, 18:34
                    Słuchajcie to kto chce jechać nad morze do domków niech się tu zgłosii potem przeniesiemy się na pw, bo czas ucieka i się zaraz obudzimy z ręką w nocniku.
    • magda_el Re: wakacje samotnych rodziców 11.05.14, 23:29
      Hej,
      a może ktoś ma ochotę na wyjazd zagraniczny ?
      Ja jadę do Czarnogóry autokarem, mam 38 lat, syn 11, córka 7. Gdyby ktoś miał ochotę byłoby miło. Wyjazd 03.07 do 14.07.

Pozdrawiam
      • ejkumkejkum2 Re: wakacje samotnych rodziców 12.05.14, 00:33
        ja chętnie ale autokar odpada (niemowlę) ...
        morze jak najbardziej, i preferuję koniec lipca albo sierpień, domku szukać czas zacząć..
        ale chętnych widzę niewiele...
        • mamusiarysia Re: wakacje samotnych rodziców 12.05.14, 08:00
          Z tego co widze to potencjalnie zainteresowani wyjazdem nad morze do domków poza mną i ejkumkejkum moga być:\
          GABI
          INKA
          PATKA
          EMULKA1
          HEJ WSZYSTKIM
          GOŚĆ LAT 39 PLUS DWA SYNKI DUZY I MAŁY wink
          JABŁONKA
          NIKA
          fajnie byłoby gdyby te osoby sie zgłosiły.
          • hej_wszystkim Re: wakacje samotnych rodziców 12.05.14, 09:22
            Zgłaszam gotowość do wynajęcia domkusmile
            Mam niestety już wyznaczony w pracy termin urlopu
            - początek sierpnia dwa pierwsze tyg.
            • mamusiarysia Re: wakacje samotnych rodziców 12.05.14, 15:40
              ten termin jest wg mnie ok. zobaczymy kto jeszcze się zgłosi w najblizszych dniach i od razu może piszcie jakie macie terminy urlopów-ja prowadzę wlasny biznes więc w sumie mogę się dostosować

hej_wszystkim napisała:

> Zgłaszam gotowość do wynajęcia domkusmile
              > Mam niestety już wyznaczony w pracy termin urlopu
              > - początek sierpnia dwa pierwsze tyg.
              • ejkumkejkum2 Re: wakacje samotnych rodziców 14.05.14, 20:07
                Hej hej
                Ja mam wolne do maja 2015smile więc dostosuję się na pewno.
                Mamusiarysia-nadal profil nieaktywny, Hej_wszystkim-sprawdź pocztę.
                Wyglada na to, że mamy już niezły klan, napiszcie, ile osób i w jakim wieku z każdej gromadki, może być już na privsmile
                Wiek może być istotny w przypadku dzieci, bo czasem za nie kasują, czasem nie, zależy właśnie od wieku.
                CHociaż sądzę, że w przypadku domku może to nie mieć znaczenia.
                Pozostaje miejsce, ja proponuję np Ustronie Morskie
                Temat otwarty, najwyżej zrobi się głosowanie.
                • mamusiarysia Re: wakacje samotnych rodziców 14.05.14, 20:11
                  nie wiem jak mam aktywować profil, ale poczta działa chyba, spróbuj cos napisać, zobaczymy czy dojdzie.
                  • ejkumkejkum2 Re: wakacje samotnych rodziców 14.05.14, 21:01
                    No niestety, na Twoim profilu jest info
                    UŻYTKOWNIK NIE AKTYWOWAŁ PROFILU
                    Musisz wejść w opcje i aktywować, inaczej nic nie da się napisać...
                  • mamusiarysia Re: wakacje samotnych rodziców 14.05.14, 21:42
                    już smile
                    • ejkumkejkum2 Re: wakacje samotnych rodziców 15.05.14, 08:11
                      mamusiarysia napisała:

> już smile

Tak, wiem smile
                      • mamusiarysia Re: wakacje samotnych rodziców 15.05.14, 08:33
                        to jak, piszemy już na pv, czy jeszcze czekamy?
                        • ejkumkejkum2 Re: wakacje samotnych rodziców 15.05.14, 22:08
                          odpisałam Ci a tu jeszcze zobaczymy czy ktoś napisze..
                          Szanowne mamy-zgłaszajcie się..
                          • mamusiarysia Re: wakacje samotnych rodziców 15.05.14, 23:17
                            Tak, zgłaszajcie się !!!!

ejkumkejkum2 napisała:

> odpisałam Ci a tu jeszcze zobaczymy czy ktoś napisze..
                            > Szanowne mamy-zgłaszajcie się..
                            >
                            • ejkumkejkum2 Re: wakacje samotnych rodziców 16.05.14, 13:00
                              No...widzę las rąk wink
                              Aż dwie chętne, w tym ja....
            • mamusiarysia Re: wakacje samotnych rodziców 16.05.14, 14:11
              jeszcze hej-wszystkim jest chetna do wynajęcia domku na początku sierpnia, kochana dawaj do mnie na pv.
              • hej_wszystkim Re: wakacje samotnych rodziców 26.05.14, 09:45
                mamausuarysia - wysłałam do Ciebie wiadomość, ale nie wiem czy doszła więc piszę tutaj,
                jestem z Pomorza więc jeśli się zdecydujemy coś wynająć to mogłabym podjechać obejrzeć potencjalne domki - czy masz może jakieś namiary na coś do wynajęcia - czy szukamy przez internet?
    • hyperincognito Re: wakacje samotnych rodziców 18.05.14, 10:49
      hej !

Ktoś chętny na wakacje za granią , druga połowa czerwca ?

pzdr.

• hyperincognito Re: wakacje samotnych rodziców 18.05.14, 10:50
        granicą ... sorki
      • ann.k Re: wakacje samotnych rodziców 19.05.14, 14:10
        Ale gdzie? Ja z młodym lecę do Chorwacji 18 czerwca.
        • azikiza Re: wakacje samotnych rodziców 18.05.16, 23:17
          hej, chciałabym się dowiedzieć czy macie już jakieś konkrety smile też planuje urlop po 11.06 smile

interesuje mnie tam gdzie słońce i ciepło smile

prześlij maila to odpiszę
    • 0411ola Re: wakacje samotnych rodziców 13.08.14, 20:59
      Ola 32 lata, syn 6 lat, Piotrków Tryb, od 14.08 do 30.08, raczej Polska ale potrafie sie dostospwać, kot24@autograf.pl
      • dejwud_85 Re: wakacje samotnych rodziców 29.01.15, 14:53
        Wyjątkową ofertę na wspólne, choć osobne wakacje z dziećmi pod żaglami ma Szkoła Żeglarstwa Szekla!
        Oferta jest wyjątkowa, ponieważ daje możliwość równoległego uczestnictwa w rejsach rodziców i dzieci na dwóch osobnych imprezach!
        Obozy dla dzieci i młodzieży oraz dorosłych odbywają się w tych samych terminach i bardzo łatwo zgrać jedno z drugim! ZAPEWNIAJĄ REALIZACJĘ WSZYSTKICH TERMINÓW I IMPREZ!
        Dzięki temu można być na wakacjach, wysłać dziecko na wakacje, a jednocześnie być kilkadziesiąt kilometrów od siebie! Daje to poczucie komfortu i bezpieczeństwa, a także logistycznie ułatwia letni wyjazd.
        Przy skorzystaniu z opcji RAZEM, ALE OSOBNO rabat! Bardzo ciekawa alternatywa dla tych którzy lubią mieć dziecko w pobliżu, a też już najwyższa pora dla niego, aby się stawało samodzielne.
    • demonii.larua Przyklejone przez moderatora 20.04.15, 01:04
      Wakacje - lipiec
      pcoska 13.04.15, 11:48
      czy któraś mamuśka myśli już o wakacjach?
      ja (34 lata) i moja 3-letnia córeczka szukamy jakiegoś miłego towarzystwa na lipiec - mogą być góry, bałtyk, zagranica, namiot, kajaki, żagle - jestem otwarta na propozycje
      niestety to pierwsze nasze wakacje w dwójkę, więc liczę na czyjeś propozycje i doświadczenie smile
      jesteśmy z Warszawy

Re: Wakacje - lipiec
      ooolenka 13.04.15, 19:52
      witaj,
      ja też jestem z Warszawy, mam 37 lat, córka trochę starsza: 7 ale uwielbia maluchy,
      też szukamy towarzystwa na nasze pierwsze samodzielne wakacje, i nie tylkosmile
      nie można wysłać do Ciebie prywatnej wiadomości, 'odezwij się na: lila77@onet.pl

Re: Wakacje - lipiec
      ona3010 19.04.15, 10:45
      hej dziewczyny,
      też mysle o wakacjach, morze ,góry, konie, joga to my smile
      Moja gwiazda ma prawie 6l.
      Dajcie znać wink

• nowe_zycie3 Re: wakacje samotnych rodziców 15.05.15, 15:39
      Witajcie,
      a może ktoś ma ochotę na zagraniczne wojaże?
      Myślałam o Albanii w tym roku, autokar lub samochód. Będzie ktoś zainteresowany?
      Ja - 39 lat, córka 8, syn 12

Pozdrawiam

• Gość: Anana2015 Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.internetia.net.pl 22.05.15, 21:27
        Witam,
        Poszukuje rodziców z dziećmi na wspólny wyjazd na wakacje. Chętnie sierpień, chętnie zagranica ale dostosuje sie.
        Ania -37 lat, córa -7, jesteśmy z Krakowasmile
        • Gość: mamuśka Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.centertel.pl 09.06.15, 12:29
          Hej, ja jestem mamą sześciolatka, jesteśmy z Tychów.
          Też nie mam planów na wakacje a samej z dzieckiem nie chce jechać.
          • vegemum Re: wakacje samotnych rodziców 15.06.15, 08:24
            Hej,mój synek ma 5,5 roku. Urlop mam w sierpniu i na razie zero planów ale w grupie zawsze raźniej gdzieś jechać. Mój mail: rolka83@o2.pl. Pozdrawiam ciepło. Karolina
            • Gość: Rafał Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.tesco-europe.com 22.06.15, 11:52
              Witam
              Jakieś konkretne plany?
              Chętnie się podłączę na jakiś wyjazd.
              W zeszłym roku byłem na takim z tego forum i było bardzo fajnie.
              Moze i tym razem uda się coś zorganizować...
              Mamy chłopaków w tym samym wieku, więc na pewno nie nudziliby się ze sobątongue_out
              Pozdrawiam
              Rafał ralf0101@vp.pl
          • Gość: RM Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.tesco-europe.com 22.06.15, 11:56
            Witam
            Rafał 36/Maks 5
            Chcemy się wybrać nad Bałtyk lub gdzieś na południe europy.
            Chętnie połączymy siły...
            Pozdrawiam
            Rafał ralf0101@vp.pl
          • azikiza Re: wakacje samotnych rodziców 18.05.16, 23:15
            hej, jestem z tego samego miasta, może się zgadamy któregoś popołudnia smile
            jak jesteś za podaj maila to się odezwę
        • Gość: MarSim Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.play-internet.pl 14.06.15, 15:49
          Dzień dobry smile jestem Marcin, mam 35 lat, mój synek Szymek ma 6 lat, mieszkamy w Krakowie, konkretnie na Wzgórzach. Byłoby cudownie zebrać ekipę i wspólnie gdzieś się wybrać. W dzieciństwie jeździliśmy na kolonie, nie wiedzieliśmy kogo tam poznamy, za to po powrocie były same miłe wspomnienia. Teraz mogłoby być podobnie, a nawet lepiej big_grin To wspaniałe móc poznać osoby o podobnych doświadczeniach życiowych. Nasze pociechy bawilyby się beztrosko z rówieśnikami i z pewnością cieszylyby się, że my rodzice również miło spędzamy czas. Jestem pełen nadziei, że w te wakacje uda się coś zorganizować. Pozdrawiam serdecznie /Marcin.
          • sama33333 Re: wakacje samotnych rodziców 21.06.15, 13:35
            Hej, pierwsza połowa sierpnia ,tani wyjazd w Pieniny np Krościenko, Szczawnica... Szukam chętnych, mam córkę 9 lat. W grupie byłoby fajniej smile ja mam 33 lata i jestem samotną mamą smile mój mail winchester1sammy@gmail.com piszcie, dogadamy się
          • Gość: mamuśka Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.centertel.pl 28.06.15, 13:41
            Hej, udało ci się kogoś zwerbować na wyjazd? Ja jestem ZA.
            Mój mail zara007@interia.eu
        • sama33333 Re: wakacje samotnych rodziców 21.06.15, 13:36
          Hej, pierwsza połowa sierpnia ,tani wyjazd w Pieniny np Krościenko, Szczawnica... Szukam chętnych, mam córkę 9 lat. W grupie koleżanek byłoby fajniej smile ja mam 33 lata i jestem samotną mamą smile mój mail winchester1sammy@gmail.com piszcie, dogadamy się
      • Gość: Tomek z Oslo Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.208.247.75.getinternet.no 05.07.15, 16:08
        Witaj,

ja i corka mieszkamy w Norwegii w Oslo
        Ja mam 46 lat a corka 7.

Tez szukamy jakiegos wspolnego wyjazdu na wakacje .
        Duzo lepiej jechac z kims ,kto ma dzieci w podobnym wieku.

W Polsce jestesmy od 19-go lipca do 6-go sierpnia.
        Chcemy wyjechac gdzies , gdzie bedzie cieplo,plaza, park wodny , atrakcje dla dzieci.

Czy to moze byc Albania , nie wiem , to kwestia dogadania.
        Myslalem o Bulgarii ale wszystko da sie uzgodnic.

Moze wiecej samotnych rodzicow by sie przylaczylo w takim terminie na wspony wyjazd ?

Cos o mnie: 46 lat, od 10 lat w Oslo, pracuje jako informatyk.
        Corka Julia ma 7 lat, urodzila sie w Norwegii ale mowi i po polsku i po norwesku.

Kontakt do mnie: tomas-ol@online.no

Pozdrawiam,

Tomek
    • lara.e Wakacje singli z dzieckiem - wrzesień 2015 24.05.15, 09:27
      Witam,
      Pozwoliłam sobie edytować temat na bardziej szczegółowy.

Może ktoś ma jakieś plany na wrzesień? I ma dzieci w podobnym wieku,

Aga 39, syn: 2,4m , wrzesień, gdzie bądź?
      • maagdaaleenaa Re: Wakacje singli z dzieckiem - wrzesień 2015 12.06.15, 14:34
        Witajcie

Ja 40stka, ona 4 on 12. Chętnie dołączymy do kogoś. Jestem mobilna, może Polska i dalej, hotel lub namiot. Jeśli ktoś szuka towarzystwa na weekendy, wyjazdy, wakacje - piszcie na gazetowego (maagdaaleenaa@gazeta.pl). Pozdrawiam
        BDW w kupie raźniej wink
        • pawlos0 Re: Wakacje singli z dzieckiem - wrzesień 2015 24.07.15, 13:09
          Jarosławiec Aqua park Ojciec 33lata jade 01-08- 08.08 z synkiem 5lat
          • pawlos0 Re: Wakacje singli z dzieckiem - wrzesień 2015 24.07.15, 13:10
            Jarosławiec Aqua park Ojciec 33lata jade 01-08- 08.08 z synkiem 5lat Wyszło mi 3tyś wink
        • maria19720 Re: Wakacje singli z dzieckiem - wrzesień 2015 04.11.15, 14:21
          hej.przegladałam forum i trafiłam na Twój wpis z czerwca. wiem,ze do wakacji jeszcze daleko ,ale to na wszelki wypadek,są przecież wee-endy,ferie( terminy moga być rózne),jakieś wspólne wypady.mam 42 lata,i syna 12-letniego.POZDRAWIAM.
          • Gość: Ela Re: Wakacje singli z dzieckiem - wrzesień 2015 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.15, 06:28
            Cześć - skąd w ogole jesteś? ja z Krakowa. Mam młodsze dzieci - dwie córeczki 4 i 2,5 roku. Do sylwestra raczej nie będę mieć czasu ale w przyszłym roku czemu nie - jakiś wypad na weekend czy na ferie - dobry pomysł smile może wymienimy się adresami mailowymi czy telefonami - tylko nie bardzo wiem jak to zrobić (jak wpiszę w wiadomości to będą ogólnie dostępne a nie wiem kto czyta te fora.....) masz jakiś pomysł? ewentualnie FB Ela Grzesik smile
          • debe_75 Re: Wakacje singli z dzieckiem - wrzesień 2015 20.03.16, 11:10
            Witajcie, planuję wyjazd na Kretę (okolice Chanii) koniec czerwca początek lipca (7 dni) wylot z Katowic (tanim ryanairem). Czy ktoś byłby chętny dołączyć/ew planował urlop w tym czasie? Mam 40 lat , córcia 11. Jesteśmy bezkonfliktowymi towarzyszkami podróży.. A w większej grupie raźniej..W planach mamy trochę odpocząć, trochę pojeździć po wyspie.. Pozdrawiamysmile
      • Gość: Ela Re: Wakacje singli z dzieckiem - wrzesień 2015 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.15, 10:08
        Cześć Aga,
        skąd jesteś? Ja z Krakowa i też mam 39 lat i dwie córeczki, 2,5 i 4 lata chętnie bym wyjechała z nimi we wrześniu gdzieś dalej może na Chorwację? Co ty myślisz na ten temat.
    • Gość: grapa Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.dynamic.chello.pl 21.06.15, 00:41
      M.33l syn 8 ruszamy nad Bałtyk tylko jeszcze nie mam zprecyzowanych planów dokładnie gdzie 13.07-18.07. 2015
      • aniasa77 Re: wakacje samotnych rodziców 21.06.15, 02:22
        cześć ja też mam urlop w tym terminie i syna 8 latsmile odezwij się aniasa77@wp.pl
      • Gość: grapa Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.dynamic.chello.pl 28.06.15, 00:49
        Mała zmiana planów 30.06-5.07 Dźwirzyno
      • Gość: mamuśka Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.centertel.pl 28.06.15, 13:48
        Hej. Mam 33 lata syn 6. Jesteśmy z górnego śląska.
        Szukam niezobowiązująco towarzystwa na wspólne wakacje rodziców z dziećmi w wieku podobnym do mojego syna.
        Jeśli chodzi o Bałtyk to mam na oku Jantar, to spokojna mieścina. Chyba że jest ktoś chętny np. Na Chorwację.
        Czekam na wiadomości od zainteresowanych. Zara007@interia.eu
      • 4samotnamama Re: wakacje samotnych rodziców 29.06.15, 13:08
        Witam, jestem samotna, z 9 l synem szukamy towarzystwa na wakacje, co do miejsca i terminu mogę się podstosować
        • Gość: Basia Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.dab.02.net 04.07.15, 01:09
          Podaje Ci mojego meila jakbyś była zainteresowana morzem barbarawozniak@ymail.com . Pozdrawiam .
        • Gość: s-adrianna Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.15, 22:10
          Witam wybieram z córka 7 lat z Wielkopolski nad morze od 15.07.15 miejscowosc obojetna , szukamy towarzystwa
          • Gość: Tomek z Oslo Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.208.247.75.getinternet.no 07.07.15, 22:25
            Czesc,
            tez szukam samotnego rodzica z dzieckiem, najlepiej dziewczynka w wieku okolo 7 lat na wyjazd wakacyjny.
            Ty piszesz ,ze bedziesz nad morzem od 15-go lipca.
            My mozemy byc dopiero po 20-tym lipca.

ja mam 46 lat a moja corka 7.
            Pracuje jako informatyk a od 10 lat mieszkam w Norwegii.
            Szukamy kogos na wspolny wyjazd wakacyjny.
            Moze to byc jeden rodzic z dzieckiem , dziecmi w podobnym wieku co moja Julia ale dobrze jezeli tez uda sie zebrac wieksza grupe i wyjechac razem.

Mieszkamy w Norwegii w Oslo a do Polski przylatujemy 19-go lipca , powrot 6-go sierpnia.
            W tym czasie chetnie wyjedziemy gdzie nad wode ,moze z parkiem wodnym gdzies blisko, atrakcjami dla dzieci.

Kontakt do mnie : tomas-ol@online.no

Pozdrawiam,

Tomek
          • aniasa77 Re: wakacje samotnych rodziców 08.07.15, 17:11
            odezwij się, ja jade 17-go
            • aniasa77 Re: wakacje samotnych rodziców 08.07.15, 17:21
              adrianna napisz do mnie lub podaj maila
      • 4samotnamama Re: wakacje samotnych rodziców 29.06.15, 13:09
        Witam, jestem samotna, z 9 l synem szukamy towarzystwa na wakacje, co do miejsca i terminu mogę się podstosować. Jestem z okolic Warszawy Mam auto
        • Gość: Basia Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.dab.02.net 04.07.15, 01:01
          Hej! Rownież szukam towarzystwa na wakacje . Mam 7 - letniego syna . Intersuje mnie morze. Jestes chętna? Pozdrawiam serdecZnie .
          • 4samotnamama Re: wakacje samotnych rodziców 05.07.15, 08:54
            Witaj, podaję kontakt na maila beata246@onet.pl
            • tomekoslo Re: wakacje samotnych rodziców 05.07.15, 20:45
              czy bywaja Tu samotni rodzice z corkami okolo 7 lat ???
              rany, prawie wszyscy tu maja albo chlopcow albo duzo mlodsze dzieci
              jak znalezc kogos z corka w podobnym wieku co moja 7 lat ???
              jestem juz desperatem smile
            • sonia.80 Re: wakacje samotnych rodziców 13.07.15, 15:28
              Hej, jedziemy małą grupką nad polskie morze na początku sierpnia.
              2 mamy, 2 córcie - 5 i 6 lat i chłopiec lat 7.
              Jak macie ochotę się przyłączyć zapraszamy smile
              sonia.80@onet.pl
        • Gość: ania....alek Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.centertel.pl 12.07.15, 21:15
          Hej, szukam samotnej mamy chetnej na wspolne wakacje nad morzem w terminie 1-14 sierpnia, mam synka 7 lat, jestem z piotrkowa tryb. anna.a.80@interia.pl
          • Gość: ania....alek Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.centertel.pl 12.07.15, 22:11
            Pomylilam adres smile prawidlowy: ania.a.80@interia.pl
    • malystworek Re: wakacje samotnych rodziców 21.06.15, 22:28
      Witam
      Jestem z okolic Warszawy i też mam małą przedszkolankę. Brak planów na wakacje i towarzystwa dla dziecka.
      • Gość: K Re: wakacje samotnych rodziców IP: 62.134.246.* 03.07.15, 09:31
        Cześć,

Jestem z Warszawy 30 lat, synek 6 lat. Brak planów urlopowych... Urlop od 24.07-08.08, ale mogę przesunąć w tydzień do przodu jeszcze.

Podaję maila: werecat.kochia@gmail.com
    • Gość: Tomek z OSlo Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.208.247.75.getinternet.no 05.07.15, 15:12
      Czesc,

zorganizowanie wspolnych wakacji dla samotnych rodzicow z dziecmi to swietny pomysl.

Ja mam 46 lat a corka 7 lat.
      Co prawda mieszkamy na stale w Norwegii w Oslo ale w wyjezdzie to raczej nie powinno przeszkodzic.

W Polsce bedziemy od 19-go lipca do 6-go sierpnia.

Gdzie chcemy wyjechac ?
      Tam gdzie bedzie cieplo , bezpiecznie i sa atrakcje dla dzieci.
      Ja myslalem o Bulgarii ale jezeli ktos ma inne dobre doswiadczenia z wyjazdow to
      mozna sprobowac.

Zostaly 2 tygodnie ale moze da sie cos zorganizowac razem.

Cos o mnie:

od 10 lat w Norwegii a w Polsce Kozienice/Warszawa.
      Pracuje jako informatyk.

O corce: ma 7 lat , zna polski i norweski.

Pozdrawiam wszystkich samotnych rodzicow z dziecmi.

Kontakt: tomas-ol@online.no

Tomek
    • adam7011 Re: wakacje samotnych rodziców 11.07.15, 13:38
      Tata 45, syn 6 lat. Chcemy pojechac do Chorwacji ew Baltyk o ile dopisze pogoda. Wyjazd od niedzieli 7-12
      pdxfoto@yahoo.com
    • demonii.larua Przyklejone przez moderatora 16.07.15, 22:43

mama z dzieckiem szuka towarzystwa na wakacje
      monana0 16.07.15, 14:43

Czesc! Jestem 30 letnia mama 6-letniej dziewczynki . Wybieramy sie w sierpniu na wakacje (Turcja, Grecja, moze Chorwacja). Czy sa tutaj chętni, samotni rodzicie (niekoniecznie mamy) którzy chcieliby wybrać sie na takie wakacje ? Jestesmy z Krakowa.

• Gość: ralf Re: Przyklejone przez moderatora IP: *.centertel.pl 17.07.15, 00:56
        Cześć
        Mamy kilka osób z różnych części kraju.
        Ja jestem z Krakowa, ustaliliśmy termin od 15 sierpnia, najlepiej jakis last...
        Wiecej szczegółów ralf0101@vp.pl
      • vegemum Re: Przyklejone przez moderatora 17.07.15, 09:32
        Hej! Mamy juz 6-osobowa ekipę z dziećmi w podobnym wieku na wyjazd w sierpniu. napisz do mnie na maila: rolka83@o2.pl to podam Ci szczegóły. Pozdrawiam. karolina
        • Gość: kleo Re: Przyklejone przez moderatora IP: *.centertel.pl 06.08.15, 09:26
          Hej. Podajcie jakies szczegoly. Mam syna 3 lata. Ja 28. Urlop od 15 sierpnia
          • Gość: Ralf Re: Przyklejone przez moderatora IP: *.tesco-europe.com 06.08.15, 09:41
            Cześć
            Więcej szczegółów na maila. napisz ralf0101@vp.pl.
            Na razie mamy ekipę 4+5 dzieci i kierunek jeszcze nieokreślony.
            Wyjazd 15 sierpnia
      • Gość: Kaja Re: Przyklejone przez moderatora IP: *.dynamic.surfer.at 22.07.15, 21:07
        Hej ja też szukam jakiejś mamy na wczasy myślałam o Grecji mam 11 letnią córkę zawsze to przyjemniej mieszk w Wiedniu ale myślałam o wylocie z katowic proszę o jakiś nr tel napewno zadzwonie Karina
        • pediculus_00 Re: Przyklejone przez moderatora 29.07.15, 09:36
          Świnoujście 05.09-20.09.2015.
          Samotna, ale towarzyska I bezkonfliktowa mama z 2,5 letnią córeczką z Dolnego Śląska smile
          Szukam mam z dziećmi, które w tym terminie będą na urlopie w Świnoujściu.
          Proszę o kontakt Adrianna200@wp.pl
      • anana2015 Re: Przyklejone przez moderatora 16.04.16, 17:29
        Hej, jesteśmy z Krakowa ja 38 a corka 7 szukamy towarzystwa na wycieczki, wyjazdy itp chętnych prosze o kontakt a.kawa@interia.pl
    • vegemum Re: wakacje samotnych rodziców 25.11.15, 21:12
      Hej! A może jest ktoś chętny na wyjazd zimą (luty) gdzieś się wygrzac? Myślałam o Teneryfie- pogoda fajna, cudowne widoki i dużo atrakcji dla dzieciaków. Mój synek ma 6 lat i przyda mu się towarzystwo😊 Jeśli macie ochotę piszcie - rolka83@o2.pl Pozdrawiam ciepło
    • dissapointed_girl Re: wakacje samotnych rodziców 07.04.16, 11:53
      Witam,

czy znajdą się jacyś chętni rodzice z dzieciaczkami na wspólny wyjazd wakacyjny w tym roku? Planujemy wybrać się z córcia nad morze, ja mam 32 lata, córa 5 smile Myślałam o lipcu.

Pozdrawiam
      • bar.bar83 Re: wakacje samotnych rodziców 08.04.16, 09:41
        Witam,
        a nie chciałabyś się wybrać do Chorwacji?
        • dissapointed_girl Re: wakacje samotnych rodziców 12.04.16, 00:37
          Hej wink tak, zagraniczny wyjazd też rozważam, pod warunkiem, że będzie atrakcyjny cenowo...wink wiadomo dziecko przy singlu jest pełnopłatne...
      • zofija33 Re: wakacje samotnych rodziców 11.04.16, 15:29
        Dissapointed_girl - skąd jesteście?
        • dissapointed_girl Re: wakacje samotnych rodziców 12.04.16, 00:33
          Jesteśmy ze Śląska smile
      • zarazg Re: wakacje samotnych rodziców 01.05.16, 22:09
        Cześć. Z chęcią złapię się na wspólne wakacje z innymi rodzicami. Ja mam 34 lata, syn 7.
        odpowiadam mi Bałtyk jak I wyjazd za granicę byle by były to kraje w uni.
    • Gość: TomaszOslo Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.messagelabs.net 07.04.16, 13:34
      witam!

ja mam corke 8 lat, chetnie z kims bym sie wybral
      mam wakacje pod koniec czerwa do polowy lipca , 3 tygodnie
      mieszkam w Norwegii od ponad 10 lat
      corka sie tam urodzila ale zna polski i norweski

kontakt do mnie: tomas-ol@online.no
      • zarazg Re: wakacje samotnych rodziców 01.05.16, 22:06
        Hej, w zeszłym roku też szukałeś, udało ci się coś zorganizować?
    • bar.bar83 Re: wakacje samotnych rodziców 08.04.16, 09:28
      Witam,
      jestem 33 letnią matką 8 letniej dziewczynki. Bardzo bym reflektowała wyjazd do Chorwacji.
      Pozdrawiam bar.bar83@wp.pl
      • zofija33 Re: wakacje samotnych rodziców 08.04.16, 11:58
        Witam,
        jestem chętna na wyjazd do Chorwacji. Aga(33) mama 3,5 letniego synka.
        jesteśmy z Warszawy
      • zofija33 Re: wakacje samotnych rodziców 11.04.16, 15:30
        bar.bar83 - skąd jesteście?