Dodaj do ulubionych

wakacje samotnych rodziców

21.05.13, 00:09
witam wszystkich smile
może zorganizujemy wspólne wakacje dla mam i ojców samotnie wychowujących dzieci? W Polsce lub innym kraju np. Chorwacji. My moglibyśmy się poznać, a dzieci na pewno świetnie będą się bawiły.
Jeśli jesteście zainteresowani piszcie: imię, miasto, wiek rodzica, wiek dzieci, możliwy termin i propozycje miejsca wakacji, e-mail
Zacznę od siebie: Karolina, 37, 7, czerwiec-sierpień, Chorwacja
kim136@wp.pl
Obserwuj wątek
    • oolalalaaaa3 Re: wakacje samotnych rodziców 21.05.13, 09:08
      nie chcę Cię martwić, ale temat wakacji był poruszany już w innych wątkach. i część z nas się już umówiła.
      jedziemy do władysławowa-chłapowa. ja z synkiem mamy termin od 14 czerwca do 28 czerwca.
      ola lat 28, synek lat 3 smile
    • mglaczek Re: wakacje samotnych rodziców 23.05.13, 11:30
      Jadę w sierpniu z córką do Rabki. Może ktoś się dołączy? Agnieszka, 37l, córka 2,5 roku
      mglaczek@gazeta.pl
      • he_xe Re: wakacje samotnych rodziców 24.05.13, 08:54
        napisz coś więcej na he_xe@gazeta.pl Ja 36, mała 2,5 roku
    • altz Re: wakacje samotnych rodziców 24.05.13, 09:14
      Samotne matki wyjeżdżają, samotni ojcowie w czasie urlopu pracują na alimenty. smile
      • elixa05 Re: wakacje samotnych rodziców 24.05.13, 11:48
        altz... w tobie jest więcej jadu niż we wszystkich żmijach tego Świata big_grin
        • altz Re: wakacje samotnych rodziców 24.05.13, 14:04
          elixa05 napisała:

> w tobie jest więcej jadu niż we wszystkich żmijach tego Świata big_grin
          Tutaj nie ma żadnego jadu, to jest zwykła obserwacja. smile
          Rozmawiam z panami i tak to wygląda, niestety. Ci, co jeżdżą, trafili w nowym związku na zamożną kobietę, więc chyba są sponsorowani.
        • kamelia17 Re: wakacje samotnych rodziców 24.05.13, 15:24
          no popatrz a mój ex jedzie na wakacje i nawet zabiera córkę, która mieszka na co dzień ze mną.
          A i jego partnerka jest bezrobotna, utraciła już prawo do zasiłku. Mają też wspólne dziecko.
          A w sądzie lezy pozew o obniżenie alimentówbig_grin
          • altz Re: wakacje samotnych rodziców 24.05.13, 17:43
            kamelia17 napisała:
            > A w sądzie lezy pozew o obniżenie alimentówbig_grin

Nie rozumiem tego śmiechu. Czy możesz wyjaśnić, co Cię tak śmieszy?
            • kamelia17 Re: wakacje samotnych rodziców 24.05.13, 20:11
              wiesz może faktycznie ten mój śmiech jest tylko dla mnie zrozumiały.
              Bo tylko ja czytałam uzasadnienie pozwu i wiem jaki on jest biedny i na nic mu nie starcza....
      • sam_13 Re: wakacje samotnych rodziców 28.11.16, 07:28
        altz chyba zazdrościsz. Ja zajmuję się dzieckiem i z 6 razy w roku wyjeżdżam z nim w różne strony Polski i świata, pracuję i w dodatku jestem z tego zadowolony.
        Tata
    • eleonor3 Re: wakacje samotnych rodziców 04.06.13, 16:09
      Ja bardzo chętnie się dołączę.Mam 32 lata i 11-letniego syna.Podaję mail:eleonor@autograf.pl
      • dlugowieczny Re: wakacje samotnych rodziców 02.08.13, 04:58
        witam
        moze ktos mialby ochote dolaczyc do wyjazdu na mazury? myslalem o okolicach grajewa jak dobrze pamietam... my 3ka facetow 34; 12 i 13 lat.. ja juz na urlopie wiec wyjazd mozliwy w kazdej chwili do 14ego. podrawiam
      • kasleo123 Re: wakacje samotnych rodziców 28.04.19, 17:46
        Ja tez jestem chetna, szczeolnie Chorwacja
        syn 9 lat, mieszkamy w Warszawie, kasleo123@gazeta.pl

eleonor3 napisała:

> Ja bardzo chętnie się dołączę.Mam 32 lata i 11-letniego syna.Podaję mail:eleono
        > r@autograf.pl
    • paolka27 Re: wakacje samotnych rodziców 09.08.13, 23:48
      Witam, z tej strony samotna mama z Krakowa.
      Czy ktos wybiera sie na dłuuugi weekend nad Zarabie ( koło Myslenic) ze swoja pociecha oczywiściesmile?
      Mój mail- pauuula27@interia.pl
      Pozdrawiam samotnych rodziców!!!
      • santa2 Re: wakacje samotnych rodziców 16.12.13, 22:52
        Ile masz lat i w jakim wieku jest twoja pociecha chłopczyk czy dziewczynka ?
    • Gość: gabi Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.dhcp-docsis.net.tomkow.pl 06.04.14, 16:55
      Lipiec-sierpien, Gabi 31,syn 5.lokalizacja dowolna
      • Gość: Inka Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.14, 22:05
        Gabi,
        ja też mam synka 5,5 - planuje urlop na drugą połowę lipca, najchętniej nad bałtykiemsmile
        a ty masz upatrzony jakiś konkretny kierunek?

Inka (33l.)
        • Gość: Patka Re: wakacje samotnych rodziców IP: 5.174.44.* 21.04.14, 11:19
          Dziewczyny,

I ja mam synka w podobnym wieku - 4,5 roku i jestem chętna na wyjazd na druga polowę lipca nad Bałtyk

Patka (37l.) ze Śląska
          • Gość: Inka Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.dynamic.chello.pl 21.04.14, 21:06
            super, w grupie zawsze raźniejwink

ja póki co rozważam dwie opcje,
            Krynica Morska - fajna plaża, sprawdzony pensjonat Polonia na nocleg,
            Gdynia - łatwo o urozmaicenie plażowania typu Akwarium, Dar Pomorza..

a w ogóle Patka wybierasz się pociągiem czy autem?
    • emulka1 Re: wakacje samotnych rodziców 06.04.14, 22:28
      edyta 29, syn 2,5 termin dowolny nawet, tylko Polska.
      • hej_wszystkim Re: wakacje samotnych rodziców 07.04.14, 08:54
        Hej,
        ja też mam synka w wieku 2,5 - fajnie byłoby gdzieś razem wyjechać
        - z jakiego jesteś miasta?
        Monika 34, syn 2,5, termin dowolny, na razie też tylko Polska.
        • emulka1 Re: wakacje samotnych rodziców 07.04.14, 23:38
          jesteśmy z podlasiasmile
          • hej_wszystkim Re: wakacje samotnych rodziców 09.04.14, 08:51
            a ja z Pomorza - patrzę na mapę - w mniej więcej w połowie drogi są Mazury - może tam się wybierzemy?
            • emulka1 Re: wakacje samotnych rodziców 10.04.14, 21:48
              nie ważne gdzie byle by woda byłasmile
              a może ktoś chętny na długą majówkę?1-11.05?
              • Gość: samotna mama Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.icpnet.pl 21.04.14, 18:14
                jestem na urlopie mac więc termin dowolny.
                Jestem z Poznania, czy jest ktoś z tego miasta?
                Chętnie dołączę się na wakacje.
                39l. synek 10lat i synek 2 tygodniesmile
                (ale do lata podrośnie-ten drugi)
        • waffell12 Re: wakacje samotnych rodziców 01.05.14, 13:00
          Witam jestem samotnym tata moglibyśmy spędzić wspólnie wakacje żaden sponsoring czas na odpoczynek możemy jechać moim autem zwiedzić Bałtyk pozdrawiam mój meil piotrszajba@wp.pl
          • Gość: jabłonka Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.torun.mm.pl 03.05.14, 09:14
            Witam.Brzmi nieźle, jednak zawsze to jakieś ryzyko.Jaki byłby koszt takiego wyjazdu? Zamierzam z córką wybrać się nad morze, ale zniechęca mnie brak towarzystwa.
            • Gość: nika Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.dynamic.mm.pl 03.05.14, 20:44
              jestem z łodzi jade z córka lat 3 w okolice władysławowa od 21 czerwca ktoś chętny ? smile
              • mamusiarysia Re: wakacje samotnych rodziców 04.05.14, 19:00
                hej, nazywam się Anka, mam 34 lata , mój synek ma 3 lata i też chcielibyśmy w większym gronie spędzić urlop. Myślałam o wyjeździe nad morze, do Chłapowa pod namiot. Plusem jest oczywiście cena i to, że przy wpłaceniu zaliczki można żonglować terminem urlopu, co jest dość ważne w naszej rzeczywistości pogodowej. Czy ktoś brał pod uwagę takie wakacje?
                • ejkumkejkum2 Re: wakacje samotnych rodziców 05.05.14, 12:39
                  Witam.
                  Jestem z Poznania-czy któraś z Was również?
                  Jestem dyspozycyjna po zakończeniu roku szkolnego-koniec czerwca i chętnie pojechałabym nad morze z synkiem 10 lat i mniejszym-miesiąc (na razie)...
                  Jeśli sa jakieś chętne osoby, bądź w podobnej sytuacji proszę pisać na priv może.
                • hej_wszystkim Re: wakacje samotnych rodziców 06.05.14, 14:59
                  hej - byłabym chętna na taki wyjazd choć trochę ciężko mi sobie wyobrazić Małego mojego (też prawie 3 latka) pod namiotem - ale masz rację daje to możliwość wyboru terminu smile
                  • mamusiarysia Re: wakacje samotnych rodziców 06.05.14, 15:07
                    Ja byłam w zeszłym roku z synkiem nad morzem przez 2 tygodnie i w zasadzie tylko spaliśmy w pokoju, a poza tym cały czas byliśmy albo na plaży, albo na spacerze, lodach itp. ja planuję kupić duży namiot z 2 sypialniami,taki gdzie można nawet stać, wówczas mogliby mnie odwiedzić rodzice albo brat albo mój facet jakby miał w pracy wolne. Na tym polu namiotowym jest placyk zabaw i świetlica z tv więc jakby co, to tam tez zawsze można będzie iść i "puścić dzieciaki luzem ' wink
                    • hej_wszystkim Re: wakacje samotnych rodziców 06.05.14, 20:58
                      Kiedyś bardzo lubiłam spać pod namiotem - więc jestem chętna na taki wyjazd - musimy tylko dograć terminy i zamówić pogodęsmile aktywuj proszę swój e-mail żebyśmy mogły pisać do siebie na priv
                      • mamusiarysia Re: wakacje samotnych rodziców 07.05.14, 00:06
                        ok, zajmę się tym z rana, dobranoc wink
                        • mamusiarysia Re: wakacje samotnych rodziców 07.05.14, 00:08
                          ja mazury tez biorę pod uwagę ale jako drugi wyjazd w tym roku pod namiot, najbardziej chciałabym jednak nad morze.
                          • mamusiarysia Re: wakacje samotnych rodziców 07.05.14, 00:09
                            ktoś jeszcze chętny do wyjazdu pod namiot?
                            • ejkumkejkum2 Re: wakacje samotnych rodziców 07.05.14, 09:10
                              a ktoś chętny może nie pod namiot?
                              Bo z niemowlakiem jakoś tego nie widzę.. sad
                              • mamusiarysia Re: wakacje samotnych rodziców 07.05.14, 11:09
                                ja się na ten namiot jakoś specjalnie nie napinam możemy też spróbować wynająć jakiś domek wspólnie, w kilka mam, zawsze taniej wyjdzie, tylko tak nie znając się to nie wiem, macie takie doświadczenia?
                                • paolka27 Re: wakacje samotnych rodziców 07.05.14, 12:22
                                  Cześ wszystkim samotnym rodzicom.
                                  Ja w lipcu wybieram sie z córka ( 5 lat) na Zarabie- Myślenice, koło Krakowa. Polecam to miejsce, jest piekne nad rzeka rabą, blisko wyciąg, góry, atrakcje dla dzieci itp.
                                  Może są jakies samotne mamy chetne do nas dołączyć smile?

Pozdrawiam smile

[/b]mamusiarysia napisał(a):

> ja się na ten namiot jakoś specjalnie nie napinam możemy też spróbować wynająć
                                  > jakiś domek wspólnie, w kilka mam, zawsze taniej wyjdzie, tylko tak nie znając
                                  > się to nie wiem, macie takie doświadczenia?
                                  • mamusiarysia Re: wakacje samotnych rodziców 07.05.14, 13:29
                                    mój mail to mamusiarysia@gazeta.pl także zapraszam do kontaktu, chwilowo mogę mniej się udzielać bo właśnie się dowiedziałam, że zostałam samotna mamusią... także muszę ochłonąć sad
                                    • ejkumkejkum2 Re: wakacje samotnych rodziców 07.05.14, 13:45
                                      mamusiurysia napiszę do Ciebie na priv.
                                      Domek jak najbardziej, najczęściej jest cena za domek niezależnie od ilości osób, więc na pewno wyjdzie taniej. No i chyba wygodniej niż pod namiotem, zwłaszcza przy małych dzieciach.
                                      Ponieważ czasu niewiele, można zacząć się rozglądać.
                                      Jak któraś mama jeszcze chętna z maluchami, proszę pisać.

-Mój termin lipiec-sierpień.

-
                                      >>kochać to patrzeć w tym samym kierunku<<
                                      • mamusiarysia Re: wakacje samotnych rodziców 07.05.14, 22:37
                                        chyba dopiero teraz moja poczta jest aktywna
                                        • ejkumkejkum2 Re: wakacje samotnych rodziców 12.05.14, 00:35
                                          mamusiarysia napisała:

> chyba dopiero teraz moja poczta jest aktywna

niestety-profil nieaktywny, więc problem z priv.
                                          skąd jesteś?
                                  • majka760 Re: wakacje samotnych rodziców 21.06.14, 08:46
                                    Ja chetnie poznam osoby z dziecmi wieku 6_7 lat chlopcy a potem mozemy planowac wakacje najchetniej mazury lub polskie morze smile.Sama wychowuje synka lubi grac w pilke i ogolnie nie nudzi sie na swierzym powietrzu.
                                    • Gość: Tata2 Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.opera-mini.net 25.06.14, 10:33
                                      Witam jestem tata chlopaca 6lat i dziewczynki2,5.to nasze pierwsze samotne wakacje wakacje .szukam samotnej mamy by wspolnie pojechac na wakacje.wiem ze to troche puzno bo dobrze bylo by sie najpierw poznac ale warto sprobowac.535098246
                                      • paolka27 Re: wakacje samotnych rodziców 25.06.14, 13:56
                                        Lepiej później niż w cale smile
                                        Witajciesmile
                                        Jeżeli jesteście z okolic Krakowa to polecam wakacje z dzieciakami na Zarabiu (Myślenice). Jest rzeka, jest wyciąg, różne fajne atrakcje dla dzieci, zwierzątka, gokarty, place zabaw i do tego świeże górskie powietrzesmile Miejsce sprawdzone przez nassmile Wraz z córką jeździmy tam co roku, teraz jedziemy 10 lipca.
                                        Pozdrawiamy.
                                    • 17izabela Re: wakacje samotnych rodziców 01.07.14, 18:15
                                      czesc jestem mama 7 letniego synka ja mam 26 lat smile zamieżam wyjechać na kilka dni tak 13 .07.2014
                                      • paolka27 Re: wakacje samotnych rodziców 01.07.14, 21:06
                                        Hej Izosmile, a skąd Jesteście? napisz na maila- pauuula27@interia.pl

Pozdrawiam.

17izabela napisał(a):

> czesc jestem mama 7 letniego synka ja mam 26 lat smile zamieżam wyjechać na kilka
                                        > dni tak 13 .07.2014
                                        • Gość: Joanna Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.static.3s.pl 14.07.14, 11:57
                                          Hej, ja 39 z córką 8 lat wyjeżdżamy 15 sierpnia do Władysławowa.
                                          Jeśli ktoś chciałby dołączyć to zapraszamy.
                                          Pozdrawiam
                                          • monika-minsk Re: wakacje samotnych rodziców 14.07.14, 13:01
                                            hej a skąd jesteście?
                                            • Gość: Joanna Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.static.3s.pl 14.07.14, 14:13
                                              Mieszkamy w Katowicach.
                                          • Gość: Tomek z OSlo Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.208.247.75.getinternet.no 05.07.15, 18:32
                                            Czesc, to stary post z zeszlego roku ale moze w tym tez wybierasz sie gdzies z corka ?

pytam wiele osob bo poznio wpladlem na taki pomysl a czasu malo

jestem samotnym rodzicem i probuje zorganizowac wyjazd na wakcje dla siebie i corki z kims kto tez ma dzieci w podobnym wieku

znasz moze kogos , kto ma corke z w wieku okolo 7 lat ,kto moze chcialby przylaczyc sie do takiego wyjazdu ?

My bedziemy w Polsce od 19-go lipca do 6-go sierpnia i w tym terminie chcemy gdzies wyjechac , gdzie bedzie cieplo, bezpiecznie i atrakcje dla dzieci.

Moze nasz jakies forum , strone internetowa o takiej tematyce?

Bede wdzieczny za kazda podpowiedz,

Ja mam 46 lat i jestem od 10 lat w Oslo,pracuje jako informatyk.
                                            Corka Julia tu sie urodzial , ma 7 lat i mowi po polsku i norwesku.

Pozdrawiam,

Tomek
                                            • Gość: linka Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.dynamic-ra-3.vectranet.pl 05.07.15, 20:00
                                              witam .Też mam ten sam problem .... jeśli ktoś chciałby wspólnie zorganizować wyjazd podaje mojego maila halinka33@o2.pl
                                              • Gość: Tomek z OSlos Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.208.247.75.getinternet.no 05.07.15, 20:11
                                                Czesc ,

czy ten adres mail jest popawny ?

probowalem wyslac wiadomosc na halinka33@o2.pl i mam zwrot ,ze adres jest niepoprawny sad

moze napiszesz do mnie na tomas-ol@online.no a ja odpisze ?

Pozdrawiam,

Tomek
              • Gość: nika Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.dynamic.mm.pl 08.05.14, 13:49
                Polecam zielony zakątek w chłapowie sa tam domki i pokoje ja jade na przełomie lipca i sierpnia-zapraszamsmile
                • Gość: nika Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.dynamic.mm.pl 09.05.14, 11:02
                  przepraszam na przełomie czerwca i lipca
                  • mamusiarysia Re: wakacje samotnych rodziców 11.05.14, 18:34
                    Słuchajcie to kto chce jechać nad morze do domków niech się tu zgłosii potem przeniesiemy się na pw, bo czas ucieka i się zaraz obudzimy z ręką w nocniku.
    • magda_el Re: wakacje samotnych rodziców 11.05.14, 23:29
      Hej,
      a może ktoś ma ochotę na wyjazd zagraniczny ?
      Ja jadę do Czarnogóry autokarem, mam 38 lat, syn 11, córka 7. Gdyby ktoś miał ochotę byłoby miło. Wyjazd 03.07 do 14.07.

Pozdrawiam
      • ejkumkejkum2 Re: wakacje samotnych rodziców 12.05.14, 00:33
        ja chętnie ale autokar odpada (niemowlę) ...
        morze jak najbardziej, i preferuję koniec lipca albo sierpień, domku szukać czas zacząć..
        ale chętnych widzę niewiele...
        • mamusiarysia Re: wakacje samotnych rodziców 12.05.14, 08:00
          Z tego co widze to potencjalnie zainteresowani wyjazdem nad morze do domków poza mną i ejkumkejkum moga być:\
          GABI
          INKA
          PATKA
          EMULKA1
          HEJ WSZYSTKIM
          GOŚĆ LAT 39 PLUS DWA SYNKI DUZY I MAŁY wink
          JABŁONKA
          NIKA
          fajnie byłoby gdyby te osoby sie zgłosiły.
          • hej_wszystkim Re: wakacje samotnych rodziców 12.05.14, 09:22
            Zgłaszam gotowość do wynajęcia domkusmile
            Mam niestety już wyznaczony w pracy termin urlopu
            - początek sierpnia dwa pierwsze tyg.
            • mamusiarysia Re: wakacje samotnych rodziców 12.05.14, 15:40
              ten termin jest wg mnie ok. zobaczymy kto jeszcze się zgłosi w najblizszych dniach i od razu może piszcie jakie macie terminy urlopów-ja prowadzę wlasny biznes więc w sumie mogę się dostosować

hej_wszystkim napisała:

> Zgłaszam gotowość do wynajęcia domkusmile
              > Mam niestety już wyznaczony w pracy termin urlopu
              > - początek sierpnia dwa pierwsze tyg.
              • ejkumkejkum2 Re: wakacje samotnych rodziców 14.05.14, 20:07
                Hej hej
                Ja mam wolne do maja 2015smile więc dostosuję się na pewno.
                Mamusiarysia-nadal profil nieaktywny, Hej_wszystkim-sprawdź pocztę.
                Wyglada na to, że mamy już niezły klan, napiszcie, ile osób i w jakim wieku z każdej gromadki, może być już na privsmile
                Wiek może być istotny w przypadku dzieci, bo czasem za nie kasują, czasem nie, zależy właśnie od wieku.
                CHociaż sądzę, że w przypadku domku może to nie mieć znaczenia.
                Pozostaje miejsce, ja proponuję np Ustronie Morskie
                Temat otwarty, najwyżej zrobi się głosowanie.
                • mamusiarysia Re: wakacje samotnych rodziców 14.05.14, 20:11
                  nie wiem jak mam aktywować profil, ale poczta działa chyba, spróbuj cos napisać, zobaczymy czy dojdzie.
                  • ejkumkejkum2 Re: wakacje samotnych rodziców 14.05.14, 21:01
                    No niestety, na Twoim profilu jest info
                    UŻYTKOWNIK NIE AKTYWOWAŁ PROFILU
                    Musisz wejść w opcje i aktywować, inaczej nic nie da się napisać...
                  • mamusiarysia Re: wakacje samotnych rodziców 14.05.14, 21:42
                    już smile
                    • ejkumkejkum2 Re: wakacje samotnych rodziców 15.05.14, 08:11
                      mamusiarysia napisała:

> już smile

Tak, wiem smile
                      • mamusiarysia Re: wakacje samotnych rodziców 15.05.14, 08:33
                        to jak, piszemy już na pv, czy jeszcze czekamy?
                        • ejkumkejkum2 Re: wakacje samotnych rodziców 15.05.14, 22:08
                          odpisałam Ci a tu jeszcze zobaczymy czy ktoś napisze..
                          Szanowne mamy-zgłaszajcie się..
                          • mamusiarysia Re: wakacje samotnych rodziców 15.05.14, 23:17
                            Tak, zgłaszajcie się !!!!

ejkumkejkum2 napisała:

> odpisałam Ci a tu jeszcze zobaczymy czy ktoś napisze..
                            > Szanowne mamy-zgłaszajcie się..
                            >
                            • ejkumkejkum2 Re: wakacje samotnych rodziców 16.05.14, 13:00
                              No...widzę las rąk wink
                              Aż dwie chętne, w tym ja....
            • mamusiarysia Re: wakacje samotnych rodziców 16.05.14, 14:11
              jeszcze hej-wszystkim jest chetna do wynajęcia domku na początku sierpnia, kochana dawaj do mnie na pv.
              • hej_wszystkim Re: wakacje samotnych rodziców 26.05.14, 09:45
                mamausuarysia - wysłałam do Ciebie wiadomość, ale nie wiem czy doszła więc piszę tutaj,
                jestem z Pomorza więc jeśli się zdecydujemy coś wynająć to mogłabym podjechać obejrzeć potencjalne domki - czy masz może jakieś namiary na coś do wynajęcia - czy szukamy przez internet?
    • hyperincognito Re: wakacje samotnych rodziców 18.05.14, 10:49
      hej !

Ktoś chętny na wakacje za granią , druga połowa czerwca ?

pzdr.

• hyperincognito Re: wakacje samotnych rodziców 18.05.14, 10:50
        granicą ... sorki
      • ann.k Re: wakacje samotnych rodziców 19.05.14, 14:10
        Ale gdzie? Ja z młodym lecę do Chorwacji 18 czerwca.
        • azikiza Re: wakacje samotnych rodziców 18.05.16, 23:17
          hej, chciałabym się dowiedzieć czy macie już jakieś konkrety smile też planuje urlop po 11.06 smile

interesuje mnie tam gdzie słońce i ciepło smile

prześlij maila to odpiszę
    • 0411ola Re: wakacje samotnych rodziców 13.08.14, 20:59
      Ola 32 lata, syn 6 lat, Piotrków Tryb, od 14.08 do 30.08, raczej Polska ale potrafie sie dostospwać, kot24@autograf.pl
      • dejwud_85 Re: wakacje samotnych rodziców 29.01.15, 14:53
        Wyjątkową ofertę na wspólne, choć osobne wakacje z dziećmi pod żaglami ma Szkoła Żeglarstwa Szekla!
        Oferta jest wyjątkowa, ponieważ daje możliwość równoległego uczestnictwa w rejsach rodziców i dzieci na dwóch osobnych imprezach!
        Obozy dla dzieci i młodzieży oraz dorosłych odbywają się w tych samych terminach i bardzo łatwo zgrać jedno z drugim! ZAPEWNIAJĄ REALIZACJĘ WSZYSTKICH TERMINÓW I IMPREZ!
        Dzięki temu można być na wakacjach, wysłać dziecko na wakacje, a jednocześnie być kilkadziesiąt kilometrów od siebie! Daje to poczucie komfortu i bezpieczeństwa, a także logistycznie ułatwia letni wyjazd.
        Przy skorzystaniu z opcji RAZEM, ALE OSOBNO rabat! Bardzo ciekawa alternatywa dla tych którzy lubią mieć dziecko w pobliżu, a też już najwyższa pora dla niego, aby się stawało samodzielne.
    • demonii.larua Przyklejone przez moderatora 20.04.15, 01:04
      Wakacje - lipiec
      pcoska 13.04.15, 11:48
      czy któraś mamuśka myśli już o wakacjach?
      ja (34 lata) i moja 3-letnia córeczka szukamy jakiegoś miłego towarzystwa na lipiec - mogą być góry, bałtyk, zagranica, namiot, kajaki, żagle - jestem otwarta na propozycje
      niestety to pierwsze nasze wakacje w dwójkę, więc liczę na czyjeś propozycje i doświadczenie smile
      jesteśmy z Warszawy

Re: Wakacje - lipiec
      ooolenka 13.04.15, 19:52
      witaj,
      ja też jestem z Warszawy, mam 37 lat, córka trochę starsza: 7 ale uwielbia maluchy,
      też szukamy towarzystwa na nasze pierwsze samodzielne wakacje, i nie tylkosmile
      nie można wysłać do Ciebie prywatnej wiadomości, 'odezwij się na: lila77@onet.pl

Re: Wakacje - lipiec
      ona3010 19.04.15, 10:45
      hej dziewczyny,
      też mysle o wakacjach, morze ,góry, konie, joga to my smile
      Moja gwiazda ma prawie 6l.
      Dajcie znać wink

• nowe_zycie3 Re: wakacje samotnych rodziców 15.05.15, 15:39
      Witajcie,
      a może ktoś ma ochotę na zagraniczne wojaże?
      Myślałam o Albanii w tym roku, autokar lub samochód. Będzie ktoś zainteresowany?
      Ja - 39 lat, córka 8, syn 12

Pozdrawiam

• Gość: Anana2015 Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.internetia.net.pl 22.05.15, 21:27
        Witam,
        Poszukuje rodziców z dziećmi na wspólny wyjazd na wakacje. Chętnie sierpień, chętnie zagranica ale dostosuje sie.
        Ania -37 lat, córa -7, jesteśmy z Krakowasmile
        • Gość: mamuśka Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.centertel.pl 09.06.15, 12:29
          Hej, ja jestem mamą sześciolatka, jesteśmy z Tychów.
          Też nie mam planów na wakacje a samej z dzieckiem nie chce jechać.
          • vegemum Re: wakacje samotnych rodziców 15.06.15, 08:24
            Hej,mój synek ma 5,5 roku. Urlop mam w sierpniu i na razie zero planów ale w grupie zawsze raźniej gdzieś jechać. Mój mail: rolka83@o2.pl. Pozdrawiam ciepło. Karolina
            • Gość: Rafał Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.tesco-europe.com 22.06.15, 11:52
              Witam
              Jakieś konkretne plany?
              Chętnie się podłączę na jakiś wyjazd.
              W zeszłym roku byłem na takim z tego forum i było bardzo fajnie.
              Moze i tym razem uda się coś zorganizować...
              Mamy chłopaków w tym samym wieku, więc na pewno nie nudziliby się ze sobątongue_out
              Pozdrawiam
              Rafał ralf0101@vp.pl
          • Gość: RM Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.tesco-europe.com 22.06.15, 11:56
            Witam
            Rafał 36/Maks 5
            Chcemy się wybrać nad Bałtyk lub gdzieś na południe europy.
            Chętnie połączymy siły...
            Pozdrawiam
            Rafał ralf0101@vp.pl
          • azikiza Re: wakacje samotnych rodziców 18.05.16, 23:15
            hej, jestem z tego samego miasta, może się zgadamy któregoś popołudnia smile
            jak jesteś za podaj maila to się odezwę
        • Gość: MarSim Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.play-internet.pl 14.06.15, 15:49
          Dzień dobry smile jestem Marcin, mam 35 lat, mój synek Szymek ma 6 lat, mieszkamy w Krakowie, konkretnie na Wzgórzach. Byłoby cudownie zebrać ekipę i wspólnie gdzieś się wybrać. W dzieciństwie jeździliśmy na kolonie, nie wiedzieliśmy kogo tam poznamy, za to po powrocie były same miłe wspomnienia. Teraz mogłoby być podobnie, a nawet lepiej big_grin To wspaniałe móc poznać osoby o podobnych doświadczeniach życiowych. Nasze pociechy bawilyby się beztrosko z rówieśnikami i z pewnością cieszylyby się, że my rodzice również miło spędzamy czas. Jestem pełen nadziei, że w te wakacje uda się coś zorganizować. Pozdrawiam serdecznie /Marcin.
          • sama33333 Re: wakacje samotnych rodziców 21.06.15, 13:35
            Hej, pierwsza połowa sierpnia ,tani wyjazd w Pieniny np Krościenko, Szczawnica... Szukam chętnych, mam córkę 9 lat. W grupie byłoby fajniej smile ja mam 33 lata i jestem samotną mamą smile mój mail winchester1sammy@gmail.com piszcie, dogadamy się
          • Gość: mamuśka Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.centertel.pl 28.06.15, 13:41
            Hej, udało ci się kogoś zwerbować na wyjazd? Ja jestem ZA.
            Mój mail zara007@interia.eu
        • sama33333 Re: wakacje samotnych rodziców 21.06.15, 13:36
          Hej, pierwsza połowa sierpnia ,tani wyjazd w Pieniny np Krościenko, Szczawnica... Szukam chętnych, mam córkę 9 lat. W grupie koleżanek byłoby fajniej smile ja mam 33 lata i jestem samotną mamą smile mój mail winchester1sammy@gmail.com piszcie, dogadamy się
      • Gość: Tomek z Oslo Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.208.247.75.getinternet.no 05.07.15, 16:08
        Witaj,

ja i corka mieszkamy w Norwegii w Oslo
        Ja mam 46 lat a corka 7.

Tez szukamy jakiegos wspolnego wyjazdu na wakacje .
        Duzo lepiej jechac z kims ,kto ma dzieci w podobnym wieku.

W Polsce jestesmy od 19-go lipca do 6-go sierpnia.
        Chcemy wyjechac gdzies , gdzie bedzie cieplo,plaza, park wodny , atrakcje dla dzieci.

Czy to moze byc Albania , nie wiem , to kwestia dogadania.
        Myslalem o Bulgarii ale wszystko da sie uzgodnic.

Moze wiecej samotnych rodzicow by sie przylaczylo w takim terminie na wspony wyjazd ?

Cos o mnie: 46 lat, od 10 lat w Oslo, pracuje jako informatyk.
        Corka Julia ma 7 lat, urodzila sie w Norwegii ale mowi i po polsku i po norwesku.

Kontakt do mnie: tomas-ol@online.no

Pozdrawiam,

Tomek
    • lara.e Wakacje singli z dzieckiem - wrzesień 2015 24.05.15, 09:27
      Witam,
      Pozwoliłam sobie edytować temat na bardziej szczegółowy.

Może ktoś ma jakieś plany na wrzesień? I ma dzieci w podobnym wieku,

Aga 39, syn: 2,4m , wrzesień, gdzie bądź?
      • maagdaaleenaa Re: Wakacje singli z dzieckiem - wrzesień 2015 12.06.15, 14:34
        Witajcie

Ja 40stka, ona 4 on 12. Chętnie dołączymy do kogoś. Jestem mobilna, może Polska i dalej, hotel lub namiot. Jeśli ktoś szuka towarzystwa na weekendy, wyjazdy, wakacje - piszcie na gazetowego (maagdaaleenaa@gazeta.pl). Pozdrawiam
        BDW w kupie raźniej wink
        • pawlos0 Re: Wakacje singli z dzieckiem - wrzesień 2015 24.07.15, 13:09
          Jarosławiec Aqua park Ojciec 33lata jade 01-08- 08.08 z synkiem 5lat
          • pawlos0 Re: Wakacje singli z dzieckiem - wrzesień 2015 24.07.15, 13:10
            Jarosławiec Aqua park Ojciec 33lata jade 01-08- 08.08 z synkiem 5lat Wyszło mi 3tyś wink
        • maria19720 Re: Wakacje singli z dzieckiem - wrzesień 2015 04.11.15, 14:21
          hej.przegladałam forum i trafiłam na Twój wpis z czerwca. wiem,ze do wakacji jeszcze daleko ,ale to na wszelki wypadek,są przecież wee-endy,ferie( terminy moga być rózne),jakieś wspólne wypady.mam 42 lata,i syna 12-letniego.POZDRAWIAM.
          • Gość: Ela Re: Wakacje singli z dzieckiem - wrzesień 2015 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.15, 06:28
            Cześć - skąd w ogole jesteś? ja z Krakowa. Mam młodsze dzieci - dwie córeczki 4 i 2,5 roku. Do sylwestra raczej nie będę mieć czasu ale w przyszłym roku czemu nie - jakiś wypad na weekend czy na ferie - dobry pomysł smile może wymienimy się adresami mailowymi czy telefonami - tylko nie bardzo wiem jak to zrobić (jak wpiszę w wiadomości to będą ogólnie dostępne a nie wiem kto czyta te fora.....) masz jakiś pomysł? ewentualnie FB Ela Grzesik smile
          • debe_75 Re: Wakacje singli z dzieckiem - wrzesień 2015 20.03.16, 11:10
            Witajcie, planuję wyjazd na Kretę (okolice Chanii) koniec czerwca początek lipca (7 dni) wylot z Katowic (tanim ryanairem). Czy ktoś byłby chętny dołączyć/ew planował urlop w tym czasie? Mam 40 lat , córcia 11. Jesteśmy bezkonfliktowymi towarzyszkami podróży.. A w większej grupie raźniej..W planach mamy trochę odpocząć, trochę pojeździć po wyspie.. Pozdrawiamysmile
      • Gość: Ela Re: Wakacje singli z dzieckiem - wrzesień 2015 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.15, 10:08
        Cześć Aga,
        skąd jesteś? Ja z Krakowa i też mam 39 lat i dwie córeczki, 2,5 i 4 lata chętnie bym wyjechała z nimi we wrześniu gdzieś dalej może na Chorwację? Co ty myślisz na ten temat.
    • Gość: grapa Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.dynamic.chello.pl 21.06.15, 00:41
      M.33l syn 8 ruszamy nad Bałtyk tylko jeszcze nie mam zprecyzowanych planów dokładnie gdzie 13.07-18.07. 2015
      • aniasa77 Re: wakacje samotnych rodziców 21.06.15, 02:22
        cześć ja też mam urlop w tym terminie i syna 8 latsmile odezwij się aniasa77@wp.pl
      • Gość: grapa Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.dynamic.chello.pl 28.06.15, 00:49
        Mała zmiana planów 30.06-5.07 Dźwirzyno
      • Gość: mamuśka Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.centertel.pl 28.06.15, 13:48
        Hej. Mam 33 lata syn 6. Jesteśmy z górnego śląska.
        Szukam niezobowiązująco towarzystwa na wspólne wakacje rodziców z dziećmi w wieku podobnym do mojego syna.
        Jeśli chodzi o Bałtyk to mam na oku Jantar, to spokojna mieścina. Chyba że jest ktoś chętny np. Na Chorwację.
        Czekam na wiadomości od zainteresowanych. Zara007@interia.eu
      • 4samotnamama Re: wakacje samotnych rodziców 29.06.15, 13:08
        Witam, jestem samotna, z 9 l synem szukamy towarzystwa na wakacje, co do miejsca i terminu mogę się podstosować
        • Gość: Basia Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.dab.02.net 04.07.15, 01:09
          Podaje Ci mojego meila jakbyś była zainteresowana morzem barbarawozniak@ymail.com . Pozdrawiam .
        • Gość: s-adrianna Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.15, 22:10
          Witam wybieram z córka 7 lat z Wielkopolski nad morze od 15.07.15 miejscowosc obojetna , szukamy towarzystwa
          • Gość: Tomek z Oslo Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.208.247.75.getinternet.no 07.07.15, 22:25
            Czesc,
            tez szukam samotnego rodzica z dzieckiem, najlepiej dziewczynka w wieku okolo 7 lat na wyjazd wakacyjny.
            Ty piszesz ,ze bedziesz nad morzem od 15-go lipca.
            My mozemy byc dopiero po 20-tym lipca.

ja mam 46 lat a moja corka 7.
            Pracuje jako informatyk a od 10 lat mieszkam w Norwegii.
            Szukamy kogos na wspolny wyjazd wakacyjny.
            Moze to byc jeden rodzic z dzieckiem , dziecmi w podobnym wieku co moja Julia ale dobrze jezeli tez uda sie zebrac wieksza grupe i wyjechac razem.

Mieszkamy w Norwegii w Oslo a do Polski przylatujemy 19-go lipca , powrot 6-go sierpnia.
            W tym czasie chetnie wyjedziemy gdzie nad wode ,moze z parkiem wodnym gdzies blisko, atrakcjami dla dzieci.

Kontakt do mnie : tomas-ol@online.no

Pozdrawiam,

Tomek
          • aniasa77 Re: wakacje samotnych rodziców 08.07.15, 17:11
            odezwij się, ja jade 17-go
            • aniasa77 Re: wakacje samotnych rodziców 08.07.15, 17:21
              adrianna napisz do mnie lub podaj maila
      • 4samotnamama Re: wakacje samotnych rodziców 29.06.15, 13:09
        Witam, jestem samotna, z 9 l synem szukamy towarzystwa na wakacje, co do miejsca i terminu mogę się podstosować. Jestem z okolic Warszawy Mam auto
        • Gość: Basia Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.dab.02.net 04.07.15, 01:01
          Hej! Rownież szukam towarzystwa na wakacje . Mam 7 - letniego syna . Intersuje mnie morze. Jestes chętna? Pozdrawiam serdecZnie .
          • 4samotnamama Re: wakacje samotnych rodziców 05.07.15, 08:54
            Witaj, podaję kontakt na maila beata246@onet.pl
            • tomekoslo Re: wakacje samotnych rodziców 05.07.15, 20:45
              czy bywaja Tu samotni rodzice z corkami okolo 7 lat ???
              rany, prawie wszyscy tu maja albo chlopcow albo duzo mlodsze dzieci
              jak znalezc kogos z corka w podobnym wieku co moja 7 lat ???
              jestem juz desperatem smile
            • sonia.80 Re: wakacje samotnych rodziców 13.07.15, 15:28
              Hej, jedziemy małą grupką nad polskie morze na początku sierpnia.
              2 mamy, 2 córcie - 5 i 6 lat i chłopiec lat 7.
              Jak macie ochotę się przyłączyć zapraszamy smile
              sonia.80@onet.pl
        • Gość: ania....alek Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.centertel.pl 12.07.15, 21:15
          Hej, szukam samotnej mamy chetnej na wspolne wakacje nad morzem w terminie 1-14 sierpnia, mam synka 7 lat, jestem z piotrkowa tryb. anna.a.80@interia.pl
          • Gość: ania....alek Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.centertel.pl 12.07.15, 22:11
            Pomylilam adres smile prawidlowy: ania.a.80@interia.pl
    • malystworek Re: wakacje samotnych rodziców 21.06.15, 22:28
      Witam
      Jestem z okolic Warszawy i też mam małą przedszkolankę. Brak planów na wakacje i towarzystwa dla dziecka.
      • Gość: K Re: wakacje samotnych rodziców IP: 62.134.246.* 03.07.15, 09:31
        Cześć,

Jestem z Warszawy 30 lat, synek 6 lat. Brak planów urlopowych... Urlop od 24.07-08.08, ale mogę przesunąć w tydzień do przodu jeszcze.

Podaję maila: werecat.kochia@gmail.com
    • Gość: Tomek z OSlo Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.208.247.75.getinternet.no 05.07.15, 15:12
      Czesc,

zorganizowanie wspolnych wakacji dla samotnych rodzicow z dziecmi to swietny pomysl.

Ja mam 46 lat a corka 7 lat.
      Co prawda mieszkamy na stale w Norwegii w Oslo ale w wyjezdzie to raczej nie powinno przeszkodzic.

W Polsce bedziemy od 19-go lipca do 6-go sierpnia.

Gdzie chcemy wyjechac ?
      Tam gdzie bedzie cieplo , bezpiecznie i sa atrakcje dla dzieci.
      Ja myslalem o Bulgarii ale jezeli ktos ma inne dobre doswiadczenia z wyjazdow to
      mozna sprobowac.

Zostaly 2 tygodnie ale moze da sie cos zorganizowac razem.

Cos o mnie:

od 10 lat w Norwegii a w Polsce Kozienice/Warszawa.
      Pracuje jako informatyk.

O corce: ma 7 lat , zna polski i norweski.

Pozdrawiam wszystkich samotnych rodzicow z dziecmi.

Kontakt: tomas-ol@online.no

Tomek
    • adam7011 Re: wakacje samotnych rodziców 11.07.15, 13:38
      Tata 45, syn 6 lat. Chcemy pojechac do Chorwacji ew Baltyk o ile dopisze pogoda. Wyjazd od niedzieli 7-12
      pdxfoto@yahoo.com
    • demonii.larua Przyklejone przez moderatora 16.07.15, 22:43

mama z dzieckiem szuka towarzystwa na wakacje
      monana0 16.07.15, 14:43

Czesc! Jestem 30 letnia mama 6-letniej dziewczynki . Wybieramy sie w sierpniu na wakacje (Turcja, Grecja, moze Chorwacja). Czy sa tutaj chętni, samotni rodzicie (niekoniecznie mamy) którzy chcieliby wybrać sie na takie wakacje ? Jestesmy z Krakowa.

• Gość: ralf Re: Przyklejone przez moderatora IP: *.centertel.pl 17.07.15, 00:56
        Cześć
        Mamy kilka osób z różnych części kraju.
        Ja jestem z Krakowa, ustaliliśmy termin od 15 sierpnia, najlepiej jakis last...
        Wiecej szczegółów ralf0101@vp.pl
      • vegemum Re: Przyklejone przez moderatora 17.07.15, 09:32
        Hej! Mamy juz 6-osobowa ekipę z dziećmi w podobnym wieku na wyjazd w sierpniu. napisz do mnie na maila: rolka83@o2.pl to podam Ci szczegóły. Pozdrawiam. karolina
        • Gość: kleo Re: Przyklejone przez moderatora IP: *.centertel.pl 06.08.15, 09:26
          Hej. Podajcie jakies szczegoly. Mam syna 3 lata. Ja 28. Urlop od 15 sierpnia
          • Gość: Ralf Re: Przyklejone przez moderatora IP: *.tesco-europe.com 06.08.15, 09:41
            Cześć
            Więcej szczegółów na maila. napisz ralf0101@vp.pl.
            Na razie mamy ekipę 4+5 dzieci i kierunek jeszcze nieokreślony.
            Wyjazd 15 sierpnia
      • Gość: Kaja Re: Przyklejone przez moderatora IP: *.dynamic.surfer.at 22.07.15, 21:07
        Hej ja też szukam jakiejś mamy na wczasy myślałam o Grecji mam 11 letnią córkę zawsze to przyjemniej mieszk w Wiedniu ale myślałam o wylocie z katowic proszę o jakiś nr tel napewno zadzwonie Karina
        • pediculus_00 Re: Przyklejone przez moderatora 29.07.15, 09:36
          Świnoujście 05.09-20.09.2015.
          Samotna, ale towarzyska I bezkonfliktowa mama z 2,5 letnią córeczką z Dolnego Śląska smile
          Szukam mam z dziećmi, które w tym terminie będą na urlopie w Świnoujściu.
          Proszę o kontakt Adrianna200@wp.pl
      • anana2015 Re: Przyklejone przez moderatora 16.04.16, 17:29
        Hej, jesteśmy z Krakowa ja 38 a corka 7 szukamy towarzystwa na wycieczki, wyjazdy itp chętnych prosze o kontakt a.kawa@interia.pl
    • vegemum Re: wakacje samotnych rodziców 25.11.15, 21:12
      Hej! A może jest ktoś chętny na wyjazd zimą (luty) gdzieś się wygrzac? Myślałam o Teneryfie- pogoda fajna, cudowne widoki i dużo atrakcji dla dzieciaków. Mój synek ma 6 lat i przyda mu się towarzystwo😊 Jeśli macie ochotę piszcie - rolka83@o2.pl Pozdrawiam ciepło
    • dissapointed_girl Re: wakacje samotnych rodziców 07.04.16, 11:53
      Witam,

czy znajdą się jacyś chętni rodzice z dzieciaczkami na wspólny wyjazd wakacyjny w tym roku? Planujemy wybrać się z córcia nad morze, ja mam 32 lata, córa 5 smile Myślałam o lipcu.

Pozdrawiam
      • bar.bar83 Re: wakacje samotnych rodziców 08.04.16, 09:41
        Witam,
        a nie chciałabyś się wybrać do Chorwacji?
        • dissapointed_girl Re: wakacje samotnych rodziców 12.04.16, 00:37
          Hej wink tak, zagraniczny wyjazd też rozważam, pod warunkiem, że będzie atrakcyjny cenowo...wink wiadomo dziecko przy singlu jest pełnopłatne...
      • zofija33 Re: wakacje samotnych rodziców 11.04.16, 15:29
        Dissapointed_girl - skąd jesteście?
        • dissapointed_girl Re: wakacje samotnych rodziców 12.04.16, 00:33
          Jesteśmy ze Śląska smile
      • zarazg Re: wakacje samotnych rodziców 01.05.16, 22:09
        Cześć. Z chęcią złapię się na wspólne wakacje z innymi rodzicami. Ja mam 34 lata, syn 7.
        odpowiadam mi Bałtyk jak I wyjazd za granicę byle by były to kraje w uni.
    • Gość: TomaszOslo Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.messagelabs.net 07.04.16, 13:34
      witam!

ja mam corke 8 lat, chetnie z kims bym sie wybral
      mam wakacje pod koniec czerwa do polowy lipca , 3 tygodnie
      mieszkam w Norwegii od ponad 10 lat
      corka sie tam urodzila ale zna polski i norweski

kontakt do mnie: tomas-ol@online.no
      • zarazg Re: wakacje samotnych rodziców 01.05.16, 22:06
        Hej, w zeszłym roku też szukałeś, udało ci się coś zorganizować?
    • bar.bar83 Re: wakacje samotnych rodziców 08.04.16, 09:28
      Witam,
      jestem 33 letnią matką 8 letniej dziewczynki. Bardzo bym reflektowała wyjazd do Chorwacji.
      Pozdrawiam bar.bar83@wp.pl
      • zofija33 Re: wakacje samotnych rodziców 08.04.16, 11:58
        Witam,
        jestem chętna na wyjazd do Chorwacji. Aga(33) mama 3,5 letniego synka.
        jesteśmy z Warszawy
      • zofija33 Re: wakacje samotnych rodziców 11.04.16, 15:30
        bar.bar83 - skąd jesteście?
        • zofija33 Re: wakacje samotnych rodziców 12.04.16, 12:29
          Słuchajcie to co organizujemy wyjazd do Chorwacji??smile) kto chętny i jaki termin Wam najbardziej pasuje?
          • dissapointed_girl Re: wakacje samotnych rodziców 12.04.16, 23:17
            zofija33 tudzież Aga ( to tak jak ja wink ) a rozglądałaś się za ofertami już? Dojazd własny czy samolot? ja jeszcze nie obiecuje zagranicy na 100 %. tutaj bardziej czekałabym na last minute...myślałam tez o Grecji...
            A co do terminu to ja mogę na tydzień i to w lipcu, tak w granicach 11.07 do 30.07
            • zofija33 Re: wakacje samotnych rodziców 13.04.16, 10:04
              hej. jeśli chodzi o termin to to jest pełnia sezonu wiec ceny będą wyższe- nie szukałam jeszcze niczego ale w biurach jest mnóstwo ofert - tańszych i droższych. w sumie dobrze by było wziąć jakieś wakacje 2+2 ( tylko żeby były np. dwa oddzielne pokoje )- wtedy mniej się zapłaci niż za dorosłego z dzieckiemsmile) ja bym wybierała opcje samolotem - jednak to kawałek drogi. co z resztą ?smile))) jak bar.bar83
              • dissapointed_girl Re: wakacje samotnych rodziców 14.04.16, 00:24
                smile z oddzielnymi pokojami może być problem...to może przejść,gdy dzieci są starsze...nastolatki np., bo wtedy klient mówi, zazwyczaj tak rodziny robią, że tłumaczą ze dzieciaki chcą osobno..bla bla a oni wtedy te mają spokój wink jestem absolwentką turystyki wink, byłą pracownicą biur podróży smile także policża jak singli gdy weźmiemy dwa pokoje
                Dlatego myślę bardziej o bliższych rejonach i tak jak pisałam, jakaś kwatera typu domek dl większej liczby osób, z jakąś kuchnią itp. W zeszłym roku znajomy jechał tak z grupą i dzieciakami, wynajęli dom nad morzem.
                co do terminu u mnie lipiec, potem nie bardzo mogę.
                Pozdrawiam wink
              • koronkowe.barchany Re: wakacje samotnych rodziców 15.04.16, 08:04
                Zofija33, podaj swój adres skrzynki lub napisz na koronkowe.barchany@gazeta.pl
                • bar.bar83 Re: wakacje samotnych rodziców 27.04.16, 08:46
                  Cześć,
                  ja również mogę z córką lecieć do Grecji.
                  Co do Chorwacji to myślałam o podróży autem z noclegiem po drodze.
                  Panie tylko czasu ucieka i można by było juz jakieś termin obstawić.
                  • dissapointed_girl Re: wakacje samotnych rodziców 29.04.16, 12:57
                    U mnie zagranica odpada...musze budżet okroic niestety, bo właśnie jestem w trakcie remontu mieszkania, tzn będę "za chwilę" wink także polskie morze-termin 11.07-do końca lipca Ale na TYDZIEŃ tylko możemy z córcia. Ewentualnie koniec czerwca też na tydz. Ciężko już z miejscami bo dzwoniłam za pokojami..trzeba się pospieszyć. Czekam na Wasze propozycje. Pozdrowionka.
                    • agusia322 Re: wakacje samotnych rodziców 02.05.16, 14:23
                      Hej, chętnie dołączę - Agnieszka, mama 3latki. Ktoś myślał o Malcie?
                      Mój mail aga1929-29@o2.pl
                      • kikasia80 Re: wakacje samotnych rodziców 12.05.16, 22:04
                        Hej, tu Kaśka z małopolskiego. Mama 4 latka. Chętnie dołączę do wyjazdu. Termin nie ma dla mnie znaczenia, jednak trochę mnie przeraża podróż autokarem. Chętnie też poznam przyszłe uczestniczki i ich szkraby przed wyjazdem. Ważne abyśmy my i nasze skarby przypadły sobie do gustu. Ja jestem bezkonfliktowa, ale synek różnie (taki wiek). Co do destynacji też się dostosuję. Malta mnie kusi, nigdy nie byłam. Chorwacja jest cudna, jednak podróż autem to naprawdę spore wyzwanie, dotarłam totalnie wykończona. Dajcie znać dziewczyny, czas ucieka. rafka25@o2.pl
    • nowe_zycie3 Re: wakacje samotnych rodziców 04.05.16, 14:50
      Witam wszystkich, czy jest ktoś chętny na wakacje autokarem do Czarnogóry a konkretnie do Sutomore? Termin wyjazdu z Polski 08.08.2016, a wyjazd z Czarnogóry 18.08.2016. Jadę z koleżanką i dziećmi w wieku od 5 do 13 lat. W kupie raźniej. Gdyby ktoś reflektował zapraszam smile acha my mamy po 40 lat. Jeśli ktoś jest zainteresowany szczegółami to proszę się odezwać. Pozdrawiam
      • zarazg Re: wakacje samotnych rodziców 04.05.16, 19:48
        Hej. Byłam w Czarnogórze jest pięknie. Macie już na oku jakieś miejscówki?
        mam 34 lata syn 7. Od razu zaznaczam że interesują mnie wakacje bez patrzenia na zegarek. Pełen luz.
      • Gość: asik Re: wakacje samotnych rodziców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.16, 21:31
        Witam, mam na imię Asia 40 lat i 4 letni syn, dajcie znać coś więcej, chętnie się dołączymy do Was, pozdrawiamy (wiktoriasty@gmail.com)
        • nowe_zycie3 Re: wakacje samotnych rodziców 20.05.16, 13:20
          Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję, ale nie miałam powiadomień o wpisach, albo przeoczyłam...smile
          Po pierwsze my też wakacje organizujemy na pełnym luzie bez zegarka w ręce smile wstępnie mamy zarezerwowane pokoje na ulicy Kosovska. Od kilku lat osobno rezerwuję przejazd, osobno pokoje i żywimy się we własnym zakresie (kto co lubi). Tak też chcemy w tym roku. Szczegóły to może na maila jeśli chcecie. Pozdrawiam
          • stemplunia Re: wakacje samotnych rodziców 24.06.16, 21:04
            cześć, jestem zainteresowana tym wyjazdem. Jestem z Poznania, mam 35 lat i 7-letnia córeczkę. Obie wesołe i z dużym dystansem do zegarka i rzeczywistości wink poproszę o szczegóły, głównie kosztowe.
    • beata_wu Re: wakacje samotnych rodziców 20.05.16, 14:44
      Witam smile
      Jestem z Kielc, Mam 32 lata, synek 8 lat, weseli, sympatyczni i pomysłowi smile szukamy fajnego towarzystwa mamy/ mam z dzieckiem na wyjazd nad morze lub w góry smile
      Termin 1-6 sierpień,
      Większe szczegóły na mail: bibinka841@gmail.com
      pozdrawiam smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka