hedna 05.11.15, 11:45 a jeśli pobolewa pół twarzy,szyja i ramie to co to może znaczyć drogie kumy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwoniaw Re: A jeśli.... 05.11.15, 11:59 Przewiało cię, ot co. No chyba że nie wspominasz o jakichś istotnych dla sprawy okolicznościach, np. że dostałaś w żuchwę z półobrotu, czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś
melani5 Re: A jeśli.... 05.11.15, 12:08 Moze byc zapalenie nerwu. Mialam tak dwa tygodnie temu przez 3 dni. Wyladowalam u neurologa i stwierdzil zapalenie nerwu trojdzielnego Odpowiedz Link Zgłoś
hedna Re: A jeśli.... 05.11.15, 12:50 Zap. nerwu trójdzielnego? jak Ci się to objawiało? Odpowiedz Link Zgłoś
malwa51 Re: A jeśli.... 05.11.15, 13:12 Mnie sie objawia podobnie, plus bol do polowy plecow (w pracy siedze w jednej pozycji, czasem ze skrecona non stop w bok glowa). Boli polowa czachy, bark, reka. Odpowiedz Link Zgłoś
hedna Re: A jeśli.... 05.11.15, 13:22 No właśnie. Byłam u dentystki w poniedziałek,ale stwierdziła,że nie widzi przyczyny w zębach (ostatnie są żywe). Tak mi jeszcze chodzi po głowie,że wylatuję na balkon z praniem nie ubrana, nie zawsze mam szalik jak chłodno,no ki pieron... Odpowiedz Link Zgłoś
hedna Re: A jeśli.... 05.11.15, 12:49 Dziękuję Ci wyobraziłam sobie ten półobrót Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia1999 Re: A jeśli.... 05.11.15, 13:09 słabo moje kumy, oj słabo jak z lewej to zawał pani dziejko. szczególnie u und kobiet objawia się nietypowo, czyli bez ucisku i bólu w klatce piersiowej. a tak na serio, u mnie byłyby to dolegliwości stawu barkowego Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: A jeśli.... 05.11.15, 21:46 Bo ci się zapewne jeszcze wylew do kompletu trafił A takie fajne objawy, to u nas się heksa nazywa i połowa ludności twierdzi, że to z przewiania, a druga, że z zapalenia czegoś bliżej nieokreślonego Mnie chwyciło w połowie października, bladym świtem, kiedy chciałam sobie zęby umyć. Podniosłam rękę ze szczoteczką i zaczęło się. Pomogła mi maść traumon i podkładanie pod kark i bolącą część głowy termoforu. Po czterech dniach przeszło. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: A jeśli.... 05.11.15, 13:22 u mnie by znaczyło "przewianie" i reumatyzm no i jak ktoś wyżej - mozliwe z tym nerwem trójdzielnym, ale to podobno strasznie bolesne jest a nie że pobolewa... Odpowiedz Link Zgłoś
1.kinia Re: A jeśli.... 05.11.15, 21:42 Kiedyś mnie bolało pół twarzy, zęby i szyja, było to wirusowe, pomógł groprinosin. Jeśli jeszcze bark w komplecie to może być coś od kręgosłupa, zawianie lub zapalenia nerwu.. Odpowiedz Link Zgłoś
fomica Re: A jeśli.... 05.11.15, 21:44 Że wdałaś się w bójkę. Może po pijaku, to nie pamiętasz. Odpowiedz Link Zgłoś
froshka66 Re: A jeśli.... 05.11.15, 22:25 Jak cie wysypie w tym miejscu za 3 dni to bedzie połpasiec. Wez wtedy szybko heviran Jak nie wysypie, to wygrzej, poboli i przestanie Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: A jeśli.... 05.11.15, 23:21 To ty ostatnio pisałaś o hipochondrii? Współczuję, naprawdę. Ale to można (i należy leczyć). To może być cokolwiek - ząb, staw żuchwowy, węzły chłonne, nerwoból, zapalenie nerwu, wylew, rak czegoś, albo... przykurcz spowodowany złym spaniem, siedzeniem, przeciążeniem (w klasyczne przewianie ja nie wierzę, nie że u ciebie, ale tak ogólnie). Odpowiedz Link Zgłoś
landora Re: A jeśli.... 05.11.15, 23:28 Mnie tak bolała parę lat temu połowa ciała. Ledwo się mogłam ruszyć. Rodzinna odesłała mnie na pogotowie, tam stwirtdzili reakcję na stres, dali mi relanium i odesłali do domu. Przespałam resztę dnia i całą noc i następnego dnia już mnie nie bolało. Odpowiedz Link Zgłoś