Dodaj do ulubionych

A jeśli....

05.11.15, 11:45
a jeśli pobolewa pół twarzy,szyja i ramie to co to może znaczyć drogie kumy??
Obserwuj wątek
    • iwoniaw Re: A jeśli.... 05.11.15, 11:59
      Przewiało cię, ot co.
      No chyba że nie wspominasz o jakichś istotnych dla sprawy okolicznościach, np. że dostałaś w żuchwę z półobrotu, czy coś.
      • melani5 Re: A jeśli.... 05.11.15, 12:08
        Moze byc zapalenie nerwu. Mialam tak dwa tygodnie temu przez 3 dni. Wyladowalam u neurologa i stwierdzil zapalenie nerwu trojdzielnego
        • hedna Re: A jeśli.... 05.11.15, 12:50
          Zap. nerwu trójdzielnego? jak Ci się to objawiało?
          • malwa51 Re: A jeśli.... 05.11.15, 13:12
            Mnie sie objawia podobnie, plus bol do polowy plecow (w pracy siedze w jednej pozycji, czasem ze skrecona non stop w bok glowa). Boli polowa czachy, bark, reka.
            • hedna Re: A jeśli.... 05.11.15, 13:22
              No właśnie. Byłam u dentystki w poniedziałek,ale stwierdziła,że nie widzi przyczyny w zębach (ostatnie są żywe). Tak mi jeszcze chodzi po głowie,że wylatuję na balkon z praniem nie ubrana, nie zawsze mam szalik jak chłodno,no ki pieron...
      • hedna Re: A jeśli.... 05.11.15, 12:49
        Dziękuję Ci smile wyobraziłam sobie ten półobrót smile
      • angeika89 Re: A jeśli.... 05.11.15, 21:34
        big_grin
        Półobrót mnie powalił big_grin
    • mamusia1999 Re: A jeśli.... 05.11.15, 13:09
      słabo moje kumy, oj słabo wink jak z lewej to zawał pani dziejko. szczególnie u und kobiet objawia się nietypowo, czyli bez ucisku i bólu w klatce piersiowej.
      a tak na serio, u mnie byłyby to dolegliwości stawu barkowego
      • hedna Re: A jeśli.... 05.11.15, 13:24
        z połową głowy w tle? wink
        • gulcia77 Re: A jeśli.... 05.11.15, 21:46
          Bo ci się zapewne jeszcze wylew do kompletu trafił smile
          A takie fajne objawy, to u nas się heksa nazywa i połowa ludności twierdzi, że to z przewiania, a druga, że z zapalenia czegoś bliżej nieokreślonego big_grin
          Mnie chwyciło w połowie października, bladym świtem, kiedy chciałam sobie zęby umyć. Podniosłam rękę ze szczoteczką i zaczęło się. Pomogła mi maść traumon i podkładanie pod kark i bolącą część głowy termoforu. Po czterech dniach przeszło.
    • volta2 Re: A jeśli.... 05.11.15, 13:22
      u mnie by znaczyło "przewianie" i reumatyzm

no i jak ktoś wyżej - mozliwe z tym nerwem trójdzielnym, ale to podobno strasznie bolesne jest a nie że pobolewa...
    • 1.kinia Re: A jeśli.... 05.11.15, 21:42
      Kiedyś mnie bolało pół twarzy, zęby i szyja, było to wirusowe, pomógł groprinosin.
      Jeśli jeszcze bark w komplecie to może być coś od kręgosłupa, zawianie lub zapalenia nerwu..
    • fomica Re: A jeśli.... 05.11.15, 21:44
      Że wdałaś się w bójkę. Może po pijaku, to nie pamiętasz.
      • bei Re: A jeśli.... 05.11.15, 21:47
        Że krzywo spałassmile
    • froshka66 Re: A jeśli.... 05.11.15, 22:25
      Jak cie wysypie w tym miejscu za 3 dni to bedzie połpasiec.
      Wez wtedy szybko heviran
      Jak nie wysypie, to wygrzej, poboli i przestanie smile
    • klamkas Re: A jeśli.... 05.11.15, 23:21
      To ty ostatnio pisałaś o hipochondrii? wink

Współczuję, naprawdę. Ale to można (i należy leczyć). To może być cokolwiek - ząb, staw żuchwowy, węzły chłonne, nerwoból, zapalenie nerwu, wylew, rak czegoś, albo... przykurcz spowodowany złym spaniem, siedzeniem, przeciążeniem (w klasyczne przewianie ja nie wierzę, nie że u ciebie, ale tak ogólnie).
    • landora Re: A jeśli.... 05.11.15, 23:28
      Mnie tak bolała parę lat temu połowa ciała. Ledwo się mogłam ruszyć. Rodzinna odesłała mnie na pogotowie, tam stwirtdzili reakcję na stres, dali mi relanium i odesłali do domu. Przespałam resztę dnia i całą noc i następnego dnia już mnie nie bolało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka