kol.ja 13.12.15, 21:35 To jest jakas pomylka. Ten chlopak co wygral nie umial gotowac. Powinien byc Adam albo Mateusz wygranym Szkoda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aquella Re: Master cher 13.12.15, 21:48 pisz skargę do jurorów (Mateusz był super owszem,ale to konkurs-noga się powinie w jednym odcinku i out) Odpowiedz Link Zgłoś
igale1 Re: Master cher 13.12.15, 21:53 Też jestem bardzo zdziwiona. Myślałam że Adam jest pewniakiem, zwłaszcza po reakcjach jurorów w dzisiejszym odcinku. Odpowiedz Link Zgłoś
karolciab125 Re: Master cher 13.12.15, 22:01 Mam wrażenie, że juroży nie wzięli pod uwagę całego programu, w którym więcej konkurencji wygrał Adam. Szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
kol.ja Re: Master cher 13.12.15, 22:04 Damian sie przeslizgiwal z odcinka na odcinek. Dla mnie to podejrzane. Byli stanowczo lepsi. Misialo byc juz nagrane Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Master cher 13.12.15, 22:05 Taaaa, jasne, w ogóle nie umie gotować Ja rozumiem zawód, że faworyt nie wygrał, ale bez przesady Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk.w.skarpecie Re: Master cher 13.12.15, 22:08 Ja Adama odstrzeliłabym, z powodów pozamerytorycznych, głosik jak przyjaciel Biedronia Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Master cher 13.12.15, 22:22 Nie przesadzaj, Biedroń jest super męski przy Adasiu i jeszcze te chmurki i słoneczka u faceta który nie ma siedmiu lat Rozumiem, że zajmuje się małymi dziećmi i to go zinfantylizowało, ale bez przesady Odpowiedz Link Zgłoś
karolciab125 Re: Master cher 13.12.15, 22:11 Stwierdzenie, że nie umie gotować jest przesadzone, ale faktem jest, że Adam więcej razy lądował na balkonie. A Damian? Wygrał jakąś konkurencję? Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Master cher 13.12.15, 22:17 Owszem, wygrał w półfinale drugą konkurencję. I kiedyś z truflami wygrał. Często też stawał w pierwszej trójce, a umówmy się, w niektórych konkurencjach decydowały niuanse. Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Master cher 13.12.15, 22:27 Damian jest bardziej przyszłościowy, chce uczyć się u Gordona R, otworzyć restaurację, a Adaś, cóż Adaś chce uczyć dzieci gotowania. Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: Master cher 13.12.15, 22:10 Jadłaś, wąchałaś, próbowałaś, obserwowałaś, doświadczałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
kol.ja Re: Master cher 13.12.15, 22:18 Ale po co jesc wachac. Wystarczylo ogladaac program. Adam i Mateusz byli pewniakami. Oni byli wygranymi. Zawsze miedzu soba. Damian nagle przechodzil z odcinka na odcinek Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: Master cher 13.12.15, 22:32 Nooo... w programie o kuchni wystarczy oglądać. Aż żal, że było jury, a nie smsy widzów. Wszak widzowie lepiej wiedzą co i jak smakowało (na oko i słuch, co tam węch i smak, to telewizyjna fanaberia). Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Master cher 13.12.15, 23:11 No co Ty, Damian wygrał, to musiała być ustawka, pewnikiem dlatego, że Adam wyglądał i zachowywał się jak gej, a przecież wiadomo, że od późnej wiosny wiatr skręcił w prawo Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: Master cher 13.12.15, 23:16 O prawiźnie nie pomyślałam, ale to wszytko wyjaśnia ;p. Odpowiedz Link Zgłoś