Dodaj do ulubionych

tym razem do matek córek

15.12.15, 14:23
Z każdym kolejnym dniem nie moge sie nadziwić:
Stanisław Piotrowicz, wiceminister, Sekretarz Stanu w Kancelarii Prezesa Rady Ministrów koordynujący pracę Służb Specjalnych.
1.
Historia Antoniego Pikula, działacza "Solidarności" z Jasła. W 1982 roku został on zatrzymany za kolportowanie ulotek i nielegalnych czasopism, a w jego sprawie akt oskarżenia przygotowywał nie kto inny, a właśnie prokurator Piotrowicz. Co więcej, śledczy pracował wtedy tak skutecznie, że w 1984 roku został odznaczony przez PRL-owskie władze brązowym krzyżem zasługi.
2.
Choć proboszcz z Tylawy przyznał podczas śledztwa, że niejednokrotnie nocował dziewczynki, kąpał je i "masował brzuszki", Piotrowicz dopatrzył się w tym rzekomych "zdolności bioenergoterapeutycznych księdza" oraz chęci "porządnego umycia" małych parafianek. "Ksiądz traktował to w ten sposób, że dzieci przychodząc do niego na plebanię to tak jakby szły nocować np. do wujka czy kogoś bliskiego. Dzieci się bardzo z tego cieszyły" – tłumaczył prokurator.
Według sądu (i jasielskiej prokuratury) duchowny "brał dziewczynki na kolana, wkładał ręce pod bluzkę, dotykał piersi, wkładał rękę do majtek i dotykał krocza, całował w usta z penetracją językiem jamy ustnej, wkładał palec do pochwy, dotykał nóg powyżej kolan".
Piotrowicz bronił decyzji o umorzeniu (i szeroko uzasadniał jej słuszność) na konferencji prasowej w 2001 roku. Posługiwał się wtedy "uzasadnieniami sformułowanymi przez prokuratora Merkwę", który w tamtym czasie był jego podwładnym.

Jak rozumiem głosującym na 500PNL mamom nie przeszkadzałoby aresztowanie ich ojca za roznoszenie ulotek, oraz jak ktoś wkłada rękę do majtek i dotyka krocza, całuje w usta z penetracją językiem jamy ustnej, wkłada palec do pochwy ich córek, to jest również OK bo ma zdolności bioenergoterapeutyczne?

No gratuluję...

Moze jednak zapytajcie się kolezanek czy aby na pewno tez tak uważają.
Obserwuj wątek
    • triss_merigold6 Re: tym razem do matek córek 15.12.15, 14:26
      Chyba kierujesz to do matek córek, które pozwalają na kontakt dziewczynek z funkcjonariuszami kościoła katolickiego?
      • iwoniaw Re: tym razem do matek córek 15.12.15, 17:48
        No chyba nie do końca, bo zboczeniec-gwałciciel to jedno, a ten, kto nie widzi w tym zachowaniu nic złego, to inna kwestia, o której pisze autorka wątku.
        • froshka66 Re: tym razem do matek córek 15.12.15, 19:36
          skąd... ten co nie widzi nic złego w zachowaniu zboczeńca ? gwałciciela to dobry człowiek...
          • jowita771 Re: tym razem do matek córek 16.12.15, 10:23
            Jak np. święty JP II, przyjaciel i obrońca pedofila Maciela. A dzisiaj w każdym mieście jakiś obiekt musi mieć go za patrona, bo to największy z Polaków przecież.
    • aagnes Re: tym razem do matek córek 15.12.15, 14:36
      500zl wszystko osłodzi, pozwoli przymknac oczy na pewne sprawy...
      kołtun rządzi.
      daje sobie reke uciąć, ze omamionym katolickim kołtunom nie przeszkadzaloby gdyby uwielbiany ksiadz pomacał se ich córke. malo tego - znam kilka takich przypadków.
      ohyda
    • ichi51e Re: tym razem do matek córek 15.12.15, 14:39
      Czy to aby nie jest jednak nielogiczne? Przecież przed wyborami pies z kulawa noga o Piotrowiczu nie słyszał. Dodam ze czytałam ze ksiądz tłumaczył sie podczas rozprawy ze to normalne ze dorosły facet ma erekcje gdy siada mu na kolanach mała dziewczynka...
      • iwoniaw Re: tym razem do matek córek 15.12.15, 17:52
        Ale co jest nielogiczne? Teraz jest po wyborach i takich oto ludzi nam partia rządząca hołubi. Sugerujesz, że jej wyborcy to idioci, którzy nie wiedzieli, na kogo głosują? No więc ja dla nich, wyborców PiS, takiej wyrozumiałości nie mam: to oni wybrali właśnie takiego sortu ludzi, niech to przyjmą na klatę i się wstydzą. No chyba że są dumni z siebie i swoich (re)sortowych przedstawicieli - to przynajmniej wiadomo niech będzie wszystkim i głośno powiedziane, co to za ludzie i poglądy.
        • ichi51e Re: tym razem do matek córek 15.12.15, 22:58
          No ale zawczasu nikt tego nie wiedział wiec nie można im chyba w twarz rzucać ze wybrali?
          • iwoniaw Czego, przepraszam, "nikt nie wiedział"? 16.12.15, 09:05
            Tego, kogo która partia ma na listach wyborczych? Nie żartuj.
      • jowita771 Re: tym razem do matek córek 16.12.15, 10:25
        > ksiądz tłumaczył sie podcza
        > s rozprawy ze to normalne ze dorosły facet ma erekcje gdy siada mu na kolanach
        > mała dziewczynka...

Ale wypaczone pojęcie normalności. Że takie ścierwa się nie wstydzą.
    • iziula1 Re: tym razem do matek córek 15.12.15, 22:50
      Mam odruch wymiotny jak patrzę na tego człowieka, właśnie przez tą sprawę molestowania. Autentycznie jest mi niedobrze jak go widzę. Muszę wyłączyć tv,zmienić kanał w radiu, nawet głupie memy z nim w roli głównej wywołują obrzydzenie.
      • bei Re: tym razem do matek córek 16.12.15, 02:25
        PiS to nie moj wybor, ale wstyd mi bardzo, gdy widze kto piastuje niektore stanowiska w rzadzie.
    • lilly_about Re: tym razem do matek córek 16.12.15, 09:10
      Nie znam żadnych normalnych, zdrowych na umyśle osób głosujących na PIS.
    • sylwiam_m Re: tym razem do matek córek 16.12.15, 13:05
      froshka66 wcześniej chyba podawałaś linka do artykułu.Albom ślepa albo go nie ma.Możesz podać?
      • froshka66 Re: tym razem do matek córek 16.12.15, 14:35
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19254641,napisalismy-ze-stanislaw-piotrowicz-bronil-ksiedza-ktory-molestowal.htmlten?
      • froshka66 Re: tym razem do matek córek 16.12.15, 14:36
        sorry, teraz właściwie:

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19254641,napisalismy-ze-stanislaw-piotrowicz-bronil-ksiedza-ktory-molestowal.html
        ten?
        • sylwiam_m Re: tym razem do matek córek 16.12.15, 20:25
          tak! dzięki
    • czarna9610 Re: tym razem do matek córek 16.12.15, 21:20
      Przeczytałam tytuł wątku i liczyłam na nieco inny temat. To może powinno być pytanie do ojców tych dziewczynek, czemu się nie zebrali i nie nakopali wielebnemu.
      • froshka66 Re: tym razem do matek córek 16.12.15, 22:39
        najprawdopodobniej byli równiez byli elektoratem I sekretarza KC PiS

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka