Dodaj do ulubionych

sylwester :)

25.12.15, 19:09
Po wigilii - pora na sylwka smile
Kreacje gotowe? Moja tak (piżama która wczoraj dostałam - będę ją tylko musiała uprać w miedzy czasie), sala tez przystrojona - mam lampki w sypialni smile
Obserwuj wątek
    • angeika89 Re: sylwester :) 25.12.15, 23:10
      Widzę świętujemy sylwestra w ten sam sposób smile
      Ja też w piżamce, pościeli, może z jakimś winkiem, jak dziecię zaśnie....
      • eve-lynn Re: sylwester :) 26.12.15, 09:19
        Moje nawet jak zaśnie to i tak winko wykluczone bo mała w nocy je jakieś 3 razy a jak dzien był ciężki to i częściej się budzi. Może za rok...
        • angeika89 Re: sylwester :) 26.12.15, 20:45
          Mój ma 14 m-cy i budzi się raz, więc na lampkę może się skuszę...
          Zresztą zobaczymy jak to będzie, teraz przeziębiony jest i mam nadzieję że do sylwka wyzdrowieje...
    • jola-kotka Re: sylwester :) 26.12.15, 00:49
      To bardzo ciekawy sylwester cie czeka,ile masz lat sto?
      • angeika89 Re: sylwester :) 26.12.15, 20:46
        Jak będziesz mieć dzieci jolka to zrozumiesz że to nie kwestia wieku.....
    • millitta Re: sylwester :) 26.12.15, 01:20
      Kreacje łącznie z biżuteria skompletowałam z prezentów świątecznych i jestem z niej bardzo zadowolona (a najbardziej z krótkiej rozłożyć tej bardzo falbaniastej spodnicy), więc jeden problem z głowy, w ramach "barteru", ktory funkcjonuje na różnorakie uslugi w naszej grupie uczesze mnie i umaluje kolezanka, ktora rbi to świetnie. Jedyny moj aktualny "problem"to znalezienie fajnego, nietuzinkowego manicure, którym. mogłabym się zainspirować i przekazać swoją wizję manicurzystce. wink A swietujemy jak zwykle imprezowo z przyjaciółmi w knajpie.
    • swiecaca Re: sylwester :) 26.12.15, 10:14
      Kreacja gotowa tylko z makijażem mam problem bo na co dzień maluję się bardzo dyskretnie a tu przydałby się rozmach. Mam ochotę dokleic sztuczne rzęsy, to trudne jest? i czy można przy soczewkach?
      • enatealie Re: sylwester :) 26.12.15, 21:02
        Można przy soczewkach. Czy trudne- ja ubrudziłam te rzęsy klejem, niestety. Przykleiłam nie za pierwszym razem, trochę prób było, rzęsy zaczęły się już lekko wywijać. Mimo to trzymały się super, ale drugi raz zrobiłabym to u kosmetyczki.
    • marikooo Re: sylwester :) 26.12.15, 11:10
      My z trzylatkiem idziemy na domówkę do innych trzylatków i ich rodziców. Spodziewamy się wrócić koło 22, ale to zaleta tej imprezy smile
    • mid.week Re: sylwester :) 26.12.15, 11:13
      Imprezę mam podobną, choć bez nowej kreacji. Z wskakiwaniem w mój strój balowy będę musiała niestety poczekać aż odbiorę córkę z imprezy u koleżanki... Choć w sumie mogę po nią iść w piżamie wink
    • aagnes Re: sylwester :) 26.12.15, 11:16
      wczoraj oficjalnie zrezygnowalam z dwoch imprez, obiecalam corce, ze razem obejrzymy jakies fajerwerki. w zeszlym roku obudzilam ją o północy, jak obiecałam, po czym dziecko usneło mi na stołku przed oknem, my obie sie nadajaemy na imprezy jak mało kto. to jedna z tych rzeczy, ktorych nigdy nie zrozumiem, co tu swietowac?
    • tatrofanka Re: sylwester :) 26.12.15, 20:57
      W Sylwestra mlodsze dziecię kończy 9 mcy.
      Imprezy nie przewidujemy.
      Nie wiem jak Ona smile
      Ale liczę że będzie spała rozkosznie.
    • gulcia77 Re: sylwester :) 26.12.15, 21:01
      Mieliśmy świętować podobnie, ale wyszło trochę inaczej. Kreacja gotowa - kupiona nowa puchowa kurtka i czapka uszanka, termobielizna jest ok, a buty trekkingi sprawdzą się jak znalazł. Nowy rok powitam niedaleko Kemi w Finlandii smile
    • nenia1 Re: sylwester :) 26.12.15, 21:09
      Jeszcze się waham między czarną suknią ze srebrnymi nitkami, a chabrową, ale chyba chabrowa, za bardzo się nie stroję, Sylwestra spędzamy w gronia znajomych, w wynajętej chatce w górach, więc trochę się robimy na galowo, ale bez przesady.
    • 18lipcowa3 Re: sylwester :) 26.12.15, 21:10
      W domu, z dziecmi, spokojnie bedzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka