Dodaj do ulubionych

STOP islamizacji Polski

01.03.16, 12:01
Jak wszyscy wiemy w lipcu w stolicy Wielkopolski schronienie znalazło dziewięć syryjskich rodzin. Nie wiem gdzie mieszkają, mam podejrzenia, że na mojej ulicy jest jedna taka rodzina. Pojawiła się mniej więcej w lipcu, mają charakterystyczną urodę, mówią między sobą w nieznanym dla mnie języku (nie potrafię go zidentyfikować): tata, chyba babcia i dwoje dzieci- dziewczynka i chłopczyk. Dzieci od września chodzą do naszej rejonowej podstawówki. dziewczynka jest starsza od chłopca ale oboje chodzą do pierwszej klasy (co byłoby argumentem za tym, że może to być jedna z tych syryjskich rodzin). Dzieci się wyróżniają nie tylko egzotyczna urodą, sa też bardzo kolorowo, jaskrawo ubrane - może to inna moda, inny krąg kulturowy, a może podostawali ubrania od rożnych ludzi...? Nie wiem i nie zamierzam na siłę dociekać, np wypytując w tej sprawie najbardziej znane szkolne plotkarkiwink

Spotykam ich codziennie bo tata (a czasami tez babcia) wiozą dzieci na starym zdezelowanym rowerze codziennie do i z szkoły. Czasami spotykamy się wzrokiem- uśmiechają się wtedy nieśmiało i coś szepczą pod nosem, domyślam się, że pozdrowienie.

W innych okolicznościach ich nie spotykam.
Choćbym chciała, nie jestem w stanie wzbudzić w sobie strachu do tych ludzi. Ani żadnych negatywnych uczuć. Nawet jakby ich do Polski przyjechało AŻ 7 tysiecy.

Ale autentyczny strach wzbudzają we mnie nasi rodzimi "patrioci" i "obrońcy wartości", "tropiciele lewaków, pedałów i feministek". Koledzy naszego forumowego misia.

poznan.wyborcza.pl/poznan/1,36037,19699301,wyzwiska-i-grozby-w-poznanskim-tramwaju-chuligani-terroryzowali.html
Myślicie, ze to rzadkie zjawisko? Wcale nie. Komunikacją miejską faktycznie strach przez nich jeździć. A w okolicach meczu to praktycznie samobójstwo.
Obserwuj wątek
    • ichi51e Re: STOP islamizacji Polski 01.03.16, 12:44
      Ale jaki to ma zwiazek z islamizaja polski????
      • livia.kalina Re: STOP islamizacji Polski 01.03.16, 12:53
        Ponieważ mam wmawiane, że moje bezpieczeństwo zagrożone jest przez syryjskich uchodźców, przed przyjęciem których mężnie broni mnie matczyna pierś Beaty szydło, uzbrojona w broszkę. A ja czuję zagrożenie wyłącznie ze strony tych, ponoć którzy przed islamizacją mnie bronią (zarówno od dołu w postaci kibolsko-onr-owskich bojówek, jak i z góry w postaci pisowskiego rządu).
        • lauren6 Re: STOP islamizacji Polski 01.03.16, 13:36
          Wyglądasz jak uchodźca, że boisz się ONRu?
          • maadzik3 Re: STOP islamizacji Polski 01.03.16, 15:38
            ja nie wyglądam ani trochę i też się ich boję
            • lauren6 Re: STOP islamizacji Polski 01.03.16, 16:14
              Są różne zaburzenia psychiczne: arachnofobia, agorofobia, socjofobia, klaustrofobia itd. Widać do listy trzeba dodać onrofobię.
          • edelstein Re: STOP islamizacji Polski 01.03.16, 16:26
            To twoj maz,kuzyn albo brat dal ten popis?bo pan gada jak ty.
            • lauren6 Re: STOP islamizacji Polski 01.03.16, 22:00
              W przeciwieństwie do ciebie ja nie wyzywam ludzi ani nikomu nie grożę.
        • kaz_nodzieja Re: STOP islamizacji Polski 01.03.16, 13:37
          A Ty nie bronisz się (jako kobieta, która w tej religii ma wiadome miejsce) przed islamizacją lub ewentualną islamizacją?
        • princesswhitewolf Re: STOP islamizacji Polski 01.03.16, 14:55
          >Ponieważ mam wmawiane, że moje bezpieczeństwo zagrożone jest przez syryjskich uchodźców, >przed przyjęciem których mężnie broni mnie matczyna pierś Beaty szydło, uzbrojona w broszkę.

to nie rodzin syryjskich nalezy sie obawiac. W Niemczech te napady zbiorowe na kobiety tez nie byly autorstwem syryjczykow. Wiekszosc byla z Maroko i Afganistanu.
          Obawiac sie nalezy wszelakiego talatajstwa jakie nielegalnie naplynelo udajac uchodzcow
    • lady-z-gaga Re: STOP islamizacji Polski 01.03.16, 13:08
      >Choćbym chciała, nie jestem w stanie wzbudzić w sobie strachu do tych ludzi.

faktycznie, jest się czym szczycić smile nie odczuwasz strachu przed JEDNĄ syryjską rodziną, z jaką masz kontakt
      nie odczuwasz strachu przed ludźmi, ktorzy czują się niepewnie i są bardzo grzeczni, wręcz przepraszają, że żyją swoim zachowaniem
      wiesz co? to i ja jestem wyjątkowo szlachetna, bo też nie odczuwam strachu przed perspektywą spotykania nielicznych i spokojnych uchodźców
      mając jednak pod bokiem duże skupisko obcych, ktorzy wałęsają się stadami, dla zabicia czasu i zachowują się głośno, zaczepnie, bałabym się bardzo
      a 7 tysięcy rodzin na całą Polskę, to jest pryszcz, gorzej wyglądałaby perspektywa paru tysięcy ludzi w jednym regionie
      jak myslisz, przeciwko ktorej opcji protestuje większość normalnych ludzi, nie będących rasistami, ksenofobami, awanturnikami?
      • czar_bajry Re: STOP islamizacji Polski 01.03.16, 13:28
        Wiesz sama znam jedną syryjską rodzinę: tata , mama i dwoje dzieci w Polsce mieszkają od lat on jest stomatologiem ona zajmuje się dziećmi, dzieci chodzą do szkoły i powiem ci w tajemnicy wcale się ich nie boję...seriotongue_out
        Boję się natomiast setek nielegalnych imigrantów pchających się "po trupach" do europy.
      • livia.kalina Re: STOP islamizacji Polski 01.03.16, 14:29
        <faktycznie, jest się czym szczycić smile nie odczuwasz strachu przed JEDNĄ syryjską rodziną, z jaką masz kontakt
        Tych rodzin jest DZIEWIĘĆ w Polsce. To znaczy, że jestem jedną na ponad 444 tysiące Polaków, która faktycznie wie, o czym mówi. Bo reszta sobie tylko na ten temat fantazjuje.
      • asia-loi Re: STOP islamizacji Polski 01.03.16, 16:30
        lady-z-gaga napisała:

> a 7 tysięcy rodzin na całą Polskę, to jest pryszcz, gorzej wyglądałaby perspektywa paru tysięcy ludzi w jednym>

Problem w tym, że te 7 tys. nie będzie rozlokowane po całej Polsce, tylko raptem w kilku miejscach. Kiedyś w innym wątku na tym forum wklejałam linka, gdzie będą rozlokowani. Gdyby te 7 tys. czy nawet więcej było rozlokowane, po całej Polsce, to na pewno nie miałabym żadnego ale, a tak mam i to duże ALE.
        Pocieszam się, że w moim województwie, na razie nie będą rozlokowani.
        Mnie tak po ludzku, to jest żal, ale prawdziwych uchodźców nawet imigrantów (przewaga kobiet, dzieci, starców), ale takich co chcą pracować chcą się integrować z tubylcami. Ci niestety w przeważającej większości tacy nie są. Jeszcze się nie osiedli w Europie, a już są z nimi problemy, już się biją z policją na granicach. popełniają wiele przestępstw. Zresztą miedzy sobą się tłuką, że aż policja musi interweniować. Więc po co nam, wszystkim coś takiego. Mało mamy własnych łobuzów.
        • kaz_nodzieja Re: STOP islamizacji Polski 02.03.16, 09:36
          Trochę z innej beczki - w różnych krajach "problemowych" lokatorów (tych co stracili mieszkania na skutek pijaństwa itp.) pomoc społeczna rozdziela po różnych blokach i miejscach. Po to by nie tworzyć gett. Jeżeli w jednym bloku na 20 mieszkań jeden lokator zacznie robić "bydło" reszta normalnych może go szybko ustawić. A jeśli na 20 mieszkań połowa czy wszystkie są socjalnych lokatorów to już jest problem.
    • pitahaya1 Re: STOP islamizacji Polski 01.03.16, 13:29
      Nie boję się jednego rosłego chłopa, który przechodzi obok mnie wieczorem. Zaczynam czuć strach, choć może być bezzasadny, gdy obok mnie przechodzi grupa takich mężczyzn. Dlaczego?
      Czułabym większy strach, gdybym wiedziała, jakie nastawienie do kobiet ma taka grupa.

Podobnie, jak wrodzy względem siebie kibice piłkarscy. Jeden na jednego może co najwyżej rzucić jakąś wiązkę słów niemiłych. Jeden przeciwko całej grupie już niekoniecznie.

Widocznie nie byłaś w takiej sytuacji skoro uważasz, że nie obawiając się jednego, powinno się te obawy przenieść na całą grupę.

Oj, odważne podejście.
      I ew. ochodźcy to nie tylko matki z dziećmi.
      Na razie tacy przyjeżdżają. Gdy już Niemcy zaostrzą kontrole na granicach i wprowadzą inne obostrzenia, i w Polsce zagęści się od grupek mężczyzn, którzy nasz kraj będą traktowali jako chwilowy postój i bazę do dalszych ucieczek. Teraz granice są otwarte, więc i te ucieczki są natychmiastowe. Potem może być i tak, że panowie dłużej u nas zagoszczą.

Widziałam takie grupy w Niemczech. Nic przyjemnego. Niby nikt mi głowy nie urwał, ale...
    • kaz_nodzieja Re: STOP islamizacji Polski 01.03.16, 13:32
      Nikt się nie obawia prawdziwych uchodźców wojennych, problem jest z całą resztą czyli niestety większością tego tłumu gdzie prawie nie uświadczysz kobiet czy małych dzieci bo są w zdecydowanej mniejszości. Zdecydowaną większość stanowią młodzi zdrowi mężczyźni na oko w wieku poborowym czyli maksymalnie do 30-35 roku życia. Choć nie wiem jak oficjalnie bo podobno tamtejsze dzieci płci męskiej zwykle wyglądają nadzwyczaj dojrzale. Co ciekawe, chyba nieliczne jednak w tym tłumie kobiety raczej mając lat 25 lat nie udają 14 latek.
      • princesswhitewolf Re: STOP islamizacji Polski 01.03.16, 14:49
        > Zdecydowaną większość stanowią młodzi zdrowi mężczyźni na oko w wieku poborowym czyli >maksymalnie do 30-35 roku życia.

Ponoc 40% wiec nie wiekszosc. Ale i tak to dziwne... niepokajace...
        • arwena_11 Re: STOP islamizacji Polski 01.03.16, 14:59
          No wczoraj jak pokazano szturm na granice Macedonii to Była 1 kobieta i 1 dziecko na setki młodych byczków. Na pewno nie 40%, bliżej 1% było
          • princesswhitewolf Re: STOP islamizacji Polski 01.03.16, 15:12
            ogolne statystyki mowia o 40%. Niewykluczone, ze albo kobiety siedzialy gdzies dalej a nie szturmowaly, albo... wpuscili je a tych byczkow nie.
            • livia.kalina Re: STOP islamizacji Polski 01.03.16, 17:32
              Jak arwena oglądała TVpis to tam mogli pokazać dokładnie wszystko. Włącznie ze szturmem genderowych Żydo-bangsterów na granicę Polsko-Syryjską
              • arwena_11 Re: STOP islamizacji Polski 01.03.16, 17:58
                no popatrz na polsacie pokazywali
              • gogologog Re: STOP islamizacji Polski 01.03.16, 23:12
                > na granicę Polsko-Syryjską

Prosze nie dezyinformułować
                Przypominam za p. Ewa Peron ze granica jest wegiersko-syryjska
            • kaz_nodzieja Re: STOP islamizacji Polski 02.03.16, 09:18
              Niemcy zweryfikowali 10% jako uchodźców, o reszcie nie wiedzą nic, zwłaszcza że jakiś czas temu około 10000 gdzieś im się rozpłynęło i nikt nie wie kim są ani gdzie są.
              Natomiast każdy przyzna, że na pewno kobiet i dzieci (prawdziwych dzieci) jest mniej niż owe 40%.
        • obrus_w_paski Re: STOP islamizacji Polski 01.03.16, 17:51
          Kurde nie wiem czy dziwne. Nie mówmy nawet o uchodźcach a o zwykłych emigrantach ekonomicznych, przeciez taki układ jest normalny. Nawet u nasze forumowej gwiazdy tj bergamotki maz pojechał pierwszy i na lato bedzie sciągał do siebie resztę dobrobytu.
          • kaz_nodzieja Re: STOP islamizacji Polski 02.03.16, 09:29
            Przypuszczam, że inaczej zachowywał się na granicy, nie atakował stróżów prawa, a czekając na Bergamotkę nie molestował przypadkowych kobiet. I zapewne też miał komplet legalnych dokumentów i potrafił określić gdzie jest jego żona i dzieci (a nie mgliste "bezpieczne obozy"). I co by nie powiedzieć myślę, że nie zostawiłby jej z dziećmi w kraju wojny czy w prymitywnych warunkach, zostawił ją w bezpiecznym kraju bez wojen, w przyzwoitych warunkach mieszkaniowych, włączając w to ukraińską Panią do sprzątania i prywatną nianię. Jeśli imigranci zostawiają faktycznie żony z dziećmi w takich lub podobnych warunkach to oświadczam, że nie mam już nic przeciwko temu, że w tej grupie tak dużo mężczyzn.
    • lauren6 Re: STOP islamizacji Polski 01.03.16, 13:34
      To pewnie nie babcia, tylko matka. Teraz odpowiedz sobie na pytanie czemu wygląda tak staro.
      • livia.kalina Re: STOP islamizacji Polski 01.03.16, 17:33
        "To pewnie nie babcia, tylko matka. Teraz odpowiedz sobie na pytanie czemu wygląda tak staro. "
        Pomogę ci, żebyś mogła już sobie dojść: to pewnie była nie jego żona tylko wnuczka.
    • woman_in_love podałaś przykład rodziny na 90% chrześcijańskiej 01.03.16, 13:56
      więc faktycznie nie ma się co jej bać.
      Natomiast jaki ona ma związek z islamizacją to nie wiem. Chyba taki, że próbujecie nam przemycić terrorystów do Polski, podciągając ich pod miłe rodziny chrześcijańskie, albo pod "dzieci" ha ha jak to robią w Szwecji.
      • princesswhitewolf Re: podałaś przykład rodziny na 90% chrześcijańsk 01.03.16, 15:16
        Szwedzi to faktycznie chyba sa jacys przymuleni przyjmujac 30 letnie dzieci bez rodzin lol

Ja bym przyjmowala do Europy w ramach pomocy dla uchodzcow cale rodziny z dziecmi do 18 roku zycia. Doroslych singli- samcow: NIE
      • livia.kalina Re: podałaś przykład rodziny na 90% chrześcijańsk 01.03.16, 17:28
        "więc faktycznie nie ma się co jej bać.
        Natomiast jaki ona ma związek z islamizacją to nie wiem."

Dokładnie taki jak spalenie kukły Żyda przez polskich patriotów w ramach obrony Polski przed islamizacją kraju. Innymi słowy, przeciętny Polak w temacie, jest mocno niedopoinformowany a "elity" władzy celowo prowadza politykę dezinformacyjną, żeby ugrywać politycznie na ogłupieniu Polaków w tym temacie.
        • kaz_nodzieja Re: podałaś przykład rodziny na 90% chrześcijańsk 02.03.16, 09:24
          Spalenie kukły jest bardzo przykre i na pewno nie powinno mieć miejsca, ale jednak to "lepsze zło" niż molestowanie kilkuset kobiet (i okradanie) tylko dlatego, że chciały spędzić sylwestra na imprezie w centrum dużego cywilizowanego (nie to co dzicz polska) miasta.
    • kolpik124 Re: STOP islamizacji Polski 01.03.16, 14:16
      widziałaś zapewne wczorajsze relacje ze szturmu macedońskiej granicy

rozumiem, że tamtych panów z metalowymi belkami tez byś się nie bała

panowie krzyczeli coś że chcą ratować swoje życie UCIEKAJĄC Z GRECJI big_grin
      • livia.kalina Re: STOP islamizacji Polski 01.03.16, 14:24
        No ale to jest zwykłe manipulowanie faktami. Polskich granic nikt nie szturmuje. Uchodźcy mają być przyjęcie do Polski w liczbie homeopatycznej. Ci, którzy są, nie stwarzają żadnego zagrożenia, żadnych problemów. Wyznawcy islamu w Polsce nie stwarzają żadnego zagrożenia i nikogo nie islamizują. A populistyczne partie, podgrzewają temat zagrożenia islamizacją Polski i jeszcze znajdują głupich (w niemałej liczbie), którzy się na to łapią.

A realne zagrożenie faktycznie czai się tuż za drzwiami, w przestrzeni publicznej, w moim mieście. Polecam filmik. I nikt nie szuka rozwiązań systemowych jak to ukrócić. Wręcz przeciwnie- nowa władzunia ich hołubi, nazywa patriotami, podsyca mitologizowanie historii Polski, którym się karmią i rosną w siłę a przede wszystkim podsyca nienawiść do zupełnie przypadkowych, niegroźnych ludzi.
        • czar_bajry Re: STOP islamizacji Polski 01.03.16, 14:27
          Przecież nic nie stoi na przeszkodzie abyś zaprosiła ich do siebie...
          • kolpik124 Re: STOP islamizacji Polski 01.03.16, 14:32
            czar_bajry napisała:

> Przecież nic nie stoi na przeszkodzie abyś zaprosiła ich do siebie...
            >

wycieczki do Egiptu stały się jakoś mnie popularne, niektórym paniom brakuje Bobów z hotelu Roma wink

żaden Polak cuchnący piwskiem i kiełbachą nie mówi tak ładnie "jor ajs lajk blu si" jak oni big_grin
            • heca7 Re: STOP islamizacji Polski 01.03.16, 15:07
              Bob z hotelu Roma powinien dostać swój pomnik za popularyzację Egiptu w Polsce big_grin
            • livia.kalina Re: STOP islamizacji Polski 01.03.16, 17:22
              Rozumiem, że to są jakieś twoje fantazje seksualne a czujesz się tak nie zaspokojona, że od czapy się z nimi wciskasz gdzie bądź?
          • livia.kalina Re: STOP islamizacji Polski 01.03.16, 17:23
            "Przecież nic nie stoi na przeszkodzie abyś zaprosiła ich do siebie..."
            W Polsce jestem u siebie. Ale jako, że nie jestem tu jedyną gospodynią to biorę tez pod uwagę zdanie innych współgospodarzy.
            • kaz_nodzieja Re: STOP islamizacji Polski 02.03.16, 09:22
              Dlatego powinno być referendum.
        • kolpik124 Re: STOP islamizacji Polski 01.03.16, 14:29
          livia.kalina napisał(a):

> No ale to jest zwykłe manipulowanie faktami. Polskich granic nikt nie szturmuje
          > . Uchodźcy mają być przyjęcie do Polski w liczbie homeopatycznej. Ci, którzy są
          > , nie stwarzają żadnego zagrożenia, żadnych problemów. Wyznawcy islamu w Polsce
          > nie stwarzają żadnego zagrożenia i nikogo nie islamizują.

dlatego nie wywołujmy wilka z lasu i nie popełniajmy tego błędu co inni big_grin
        • woman_in_love manipulujesz faktami i kłamiesz 01.03.16, 14:40
          Wyznawcy islamu w Polsce nie stwarzają żadnego zagrożenia i nikogo nie islamizują.??

Oczywiście, że to robią, co mówią np. polscy Tatarzy i przed czym sami nas przestrzegają. A w końcu oni wyznają jakiś tam liberalny islam i dobrze wiedzą co robią u nas imigranci - a paru już takich mamy, np. w Gdańsku.
        • ciociazlarada Re: STOP islamizacji Polski 01.03.16, 14:53
          > No ale to jest zwykłe manipulowanie faktami. Polskich granic nikt nie szturmuje

To dosc krotkowzroczne podejscie. Polska jest w Schengen, wiec szturm zewnetrznych granic UE dotyczy nas jak najbardziej.
        • heca7 Re: STOP islamizacji Polski 01.03.16, 15:03
          Wystarczy jeden wyznawca islamu, który się wysadzi w metrze i już jest kilkaset ofiar. Naprawdę nie trzeba żeby ich było 1000. Nie ma znaczenia, że jakaś babina w mieścinie po środku Polski jeździ do sklepu rowerem. Nie wzrusza mnie taki widok.
          Poza tym jakich granic?! Nie ma granic, nie ma co szturmować.
    • princesswhitewolf Re: STOP islamizacji Polski 01.03.16, 14:53
      > Dzieci się wyróżniają nie tylko egzotyczna urodą, sa też bardzo kolorowo, jaskrawo ubrane - może to inna moda, inny krąg kulturowy, a może podostawali ubrania od rożnych ludzi...?

Maja lepszy gust niz polskie ponuraki? Tez ubieram moje dziecko na kolorowo. Wyraziste ladne kolory. Chyba z wyjatkiem rozowego wszystkie ( chlopiec, blondynek)
    • ewa_mama_jasia Re: STOP islamizacji Polski 01.03.16, 15:11
      Ok. Jedna rodzina, kilkoro dzieci, małych, w szkole. Faktycznie nie budzi strachu. Kilka tygodni temu był na gazecie wywiad z dyrektorką szkoły podstawowej, nie pamiętam gdzie usytuowanej, do której chodza dzieci z ośrodka dla uchodźców. Generalnie dyrektorka wypowiada się o tych dzieciach tak, jak Ty o "swojej" rodzinie. Czyli bardzo pozytywnie. Ale wspomniała, że zebrało się kilku starszych chłopców muzułmańskich i zaczęli wprowadzać terror i swoje obyczaje. Tu kres niepożądanej sytuacji położył wyjazd rodzin chłopców do innych ośrodków na terenie kraju.
    • princesswhitewolf Re: STOP islamizacji Polski 01.03.16, 15:22
      https://ichef.bbci.co.uk/news/660/cpsprodpb/170AF/production/_88238349_europe_asylum_claims_feb2016.png

https://ichef.bbci.co.uk/news/660/cpsprodpb/11F0A/production/_88328437_migrant_routes_numbers_v9.png
    • paszczakowna1 Re: STOP islamizacji Polski 01.03.16, 15:50
      >Ale autentyczny strach wzbudzają we mnie nasi rodzimi "patrioci" i "obrońcy wartości", "tropiciele lewaków, pedałów i feministek".

Ja sie ich nie boję (dzisiaj), mnie oni wkurzają. A jeszcze bardziej ci, którzy ich hołubią i usprawiedliwiają.

A uchodźcom z Syrii serdecznie współczuję.
    • obrus_w_paski Re: STOP islamizacji Polski 01.03.16, 17:49
      Mnie najbardziej się "podoba" ostatni news o czikujczyku islamiście, znanym pianiście pobitym w zeszłym tygodniu. Kurde, wstyd. Kolezanka w kwietniu sie chajta w Polsce z ciemnoskórym Brazylijczykiem i sie autentycznie boi o jego życie, no ale wg emam to przesada
      • klerjeser Re: STOP islamizacji Polski 01.03.16, 19:26
        obrus_w_paski napisała:

> Mnie najbardziej się "podoba" ostatni news o czikujczyku islamiście, znanym pia
        > niście pobitym w zeszłym tygodniu. Kurde, wstyd. Kolezanka w kwietniu sie chajt
        > a w Polsce z ciemnoskórym Brazylijczykiem i sie autentycznie boi o jego życie,
        > no ale wg emam to przesada

Ja tam bym bardziej się bała o jej życie, ja wyjadą osiąść w jego rodzinnym kraju. Fawele, narcotraficantes, bitwy z gangami itd big_grin

Walory brazylijskiego murzyna muszą być naprawdę potężne big_grin
        • obrus_w_paski Re: STOP islamizacji Polski 01.03.16, 20:26
          Tak, zwłaszcza w Brazylijczyku ktory urodził sie i całe życie mieszkał w Hiszpanii, a Brazylię zna z dwóch wizyt u babci bynajmniej nie w fawelach.
          • klerjeser Re: STOP islamizacji Polski 01.03.16, 20:58
            No tak, zapomniałam, że ematki i ich koleżanki wchodzą relacje wyłącznie z brazylijską arystokracją murzyńską, a rodzice hiszpańskiego Brazylijczyka zamiast po robotę przyjechali do Hiszpanii na placówkę dyplomatyczną big_grin
        • kaz_nodzieja Re: STOP islamizacji Polski 02.03.16, 09:20
          >Ja tam bym bardziej się bała o jej życie, ja wyjadą osiąść w jego rodzinnym kraju. Fawele, narcotraficantes, bitwy z gangami.

Tak, to bardzo niebezpieczny kraj. Telenowele brazylijskie kłamią. No, może nie do końca. Bogaci jak wszędzie na świecie są stosunkowo bezpieczni i bezpiecznie mieszkają.
    • fadilla Re: STOP islamizacji Polski 02.03.16, 11:36
      Boisz sie młodych mężczyzn w grupach i słusznie. Dodaj do tego muzułmańskich mężczyzn w grupach to zaczniesz się bać podwójnie.
    • anorektycznazdzira Re: STOP islamizacji Polski 02.03.16, 12:32
      Super. Na najbliższego Sylwka wpadnij do Kolonii.
      • livia.kalina Re: STOP islamizacji Polski 02.03.16, 17:00
        no tak, a w Kolonii to biją murzynów...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka