Dodaj do ulubionych

Chcialy byscie zeby na forum?

22.03.16, 19:23
Żeby z forum zniknelo wszystko co zle,zeby było tylko grzecznie i słodko.
Ladne czyste dyskusje bez cienia złych emocji,nikt nikomu już nie powie jesteś walnieta,masz cos z glowa albo tłusty zad.
Nikt nie walnie chamskiego tekstu z brzydkim wyrazem,nikt nie pojedzie ostro po czyims dziecku,mezu,tesciowej itd. Agrsja,emocje znika.
Edel przeistoczy się w grzeczna dziewczynke,jola przestanie okazywać emocje,przystanek stanie się lagodny jak baranek?
Bo ja mowie zdecydowane nie.
Forum nie będzie tym forum,ale czekam na opinie.
Obserwuj wątek
    • czar_bajry Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 19:26
      Nie jak będzie mi słodyczy brakować to sobie Pawełka zjemtongue_out
    • przystanek_tramwajowy Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 19:31
      Przecież takie forum zdechnie w miesiąc. Są już takie fora, gdzie wypada wyłącznie przyjść i słodko pierdnąć. Zieje z nich taką nudą, że tamtejsze forumki przesiadują u nas. Choćby takie Wolny Magiel albo Klub Matek Wyrodnych. Jeśli komuś nie odpowiada specyfika e-matki, nie musi tu wchodzić. Proste? Proste!
      • jola-kotka Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 19:32
        W trzech watkach to już tlumacze,ale podobno 10 lat temu tak było i było super. Jak nigdy zgadzam się z toba smile
        • przystanek_tramwajowy Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 19:36
          Może się nawet polubimy? wink
          • jola-kotka Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 19:39
            Ale ja cie lubie,tylko wkurzasz czasami,nic mi nie zrobilas takiego za co miałabym cie nie lubic. Serio za pare tekstow nie przekreślam ludzi i mam nature kogos kto bardzo szybko zapomina. Wiem,ze mnie denerwujesz ale jakbym miała konkretnie ci teraz napisac co to były za teksty to nie pamiętam smile taka tez jestem w zyciu co zle to nieistotne,nie pamiętam,nie lubie zatruwać sobie zycia zalami,jakimiś przykrymi wspomnieniami.
            • jola-kotka Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 19:40
              Jest akcja jest reakcja a potem wracam du punktu wyjścia. i tyle smile
        • morgen_stern Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 19:58
          jola-kotka napisał(a):

> W trzech watkach to już tlumacze,ale podobno 10 lat temu tak było i było super.
          > Jak nigdy zgadzam się z toba smile

Głupoty opowiadasz, jolka. Nikt tego nie pisał, sama to sobie wymyśliłaś. Pisałyśmy, że kiedyś nie było takiego zalewu prymitywnej chamówy i wyzwisk, jak teraz co nie znaczy, że było słodko- pierdząco. Nigdy nie było.
          • yenna_m Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 20:04
            Nigdy nie było slodkopierdzaco. Bywało podle. Bywalo wrednie. Było bardzo emocjonujaco. Ale nie było chamsko aż do tego stopnia.
            • jola-kotka Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 20:09
              Ale co rozumiesz przez to chamstwo?
              • morgen_stern Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 20:22
                Czasami myślę, że jednak trollujesz.
                • yenna_m Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 20:32
                  Ja? Nie mialam takiego zamiaru.
                  Powiem szczerze, ze codziennie czytam ematkę. Ale z powodu zalewu chamstwa nie bardzo chce mi się pisać.
                  To chamstwo bywa męczace. Szkoda mi energii na kopanie się z koniem.
                  Musi tu być aż tak? sad
                  • morgen_stern Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 20:37
                    A pod kim się podpięłam? wink
                    • yenna_m Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 20:41
                      Rozwijam na telefonie big_grin
                      Wyglada mi, ze pode mnie big_grin
                  • echtom Yenna, sama się zdradzasz, 23.03.16, 13:36
                    że masochistycznie wchodzisz w chamskie wątki, a potem masz pretensje, że są. Ja np. nigdy nie miałam problemu z osobą, z którą wiele osób problem ma, bo nie wdawałam się w żadne jatki w jej wątkach, a w moich wpisywała się zupełnie normalnie.
                    • yenna_m Re: Yenna, sama się zdradzasz, 23.03.16, 18:49
                      Nie wchodzę w chamskie wątki. Ale np natukam się na jakieś jatki przypadkiem (bo osoby, którą uwazam za agresywną nie widzę) i drażni mnie to.

Jakby dorosle kobiety na pewnym poziomie nie potrafily kulturalnie podyskutowac tylko lecą jakies prymitywne teksty (akurat cytaty z wygaszonej przeze mnie osoby) i po prostu nie wierzę w to, ze tak mozna... I nie rozumiem, jaka potrzebe sie sobie zaspokaja czytajac takie bluzgi tongue_out
                      • yenna_m Re: Yenna, sama się zdradzasz, 23.03.16, 18:59
                        Albo tez dyskutujac z taka osoba tongue_out
                • jola-kotka Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 20:38
                  Zle myślisz :0
            • baltycki Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 20:24
              yenna_m napisała:

> Ale nie było chamsko aż do tego stopnia.
              Podejrzewam, ze to wina misterni,
              ze(a)brala smietanke, zostala (...), proporcje sie zmienily sad
    • cosmetic.wipes Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 19:35
      Ranyboskie, nigdywżyciu big_grin
    • wielceszanownypan Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 19:41
      jola-kotka napisał(a):
      > Żeby z forum zniknelo wszystko co zle,zeby było tylko grzecznie i słodko.
      > Ladne czyste dyskusje bez cienia złych emocji,nikt nikomu już nie powie jesteś
      > walnieta,masz cos z glowa albo tłusty zad.
      > Nikt nie walnie chamskiego tekstu z brzydkim wyrazem,nikt nie pojedzie ostro po
      > czyims dziecku,mezu,tesciowej itd. Agrsja,emocje znika.

Chciałbym.
      Chamskie zachowania byłyby tolerowane tylko u facetów, bo wiadomo że to chamy i świnie, więc nie ma co z tym walczyć, bo i tak ich nic nie zmieni big_grin
      • jola-kotka Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 19:46
        Tobie wiele nie potrzeba fote masla wrzucisz i już mnie wkurzysz haha
        • wielceszanownypan Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 19:49
          jola-kotka napisał(a):
          > Tobie wiele nie potrzeba fote masla wrzucisz i już mnie wkurzysz haha

Margaryny nie masła. Podobno mniej na pamięć szkodzi big_grin
          • jola-kotka Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 20:09
            nie jadam wcale.
    • sasanka4321 Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 19:41
      Ja tak, definitywnie bym chciala. A ze tak nie jest, to pojawiam sie tu tylko wtedy, kiedy szukam jakichs praktyczych wskazowek/odpowiedzi. Znam mase ludzi, z ktorymi swietnie sie bawie, wyjezdzam, imprezuje po nocach, a ktorzy nigdy do mnie nie powiedzieli ze mam "cos z glowa" czy "tlusty zad", nie jechali po moich dzieciach ani tesciowej. Jak widze gdzies rynsztok, to raczej unikam.
      • jola-kotka Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 19:45
        Tylko ze zycie realne to jedno a takie forum musi mieć w sobie cos co sprawi,ze będzie tu tyle osob ile jest.
    • aankaa Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 19:51
      nie
    • yenna_m Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 19:52
      Brak TOTALNEGO chamstwa nie oznacza braku polaryzacji pogladow i emocjonalnych dyskusji.
    • menodo Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 19:54
      Nie.
      I nie chciałabym tez żadnych pań moderatorek, które pod pretekstem pilnowania porządku, manipulują tym forum wg zasady dziel i rządź.
      • rafalzalu Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 20:15
        no mój wpis w tym wątku usunięto i nawet śladu po nim nie ma... widocznie dla moderatorów sarkazm jest za trudny.
        No chyba, że Jola, Edel albo Przystanek poczuły się urażone.
        • przystanek_tramwajowy Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 20:19
          Mnie się marzy, żeby ktoś zakazał wstępu na to forum facetom. Jeszcze żaden normalny się nie trafił. Inna sprawa, czego normalny facet miałby szukać na babskim forum?
          • morgen_stern Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 20:23
            Zadawałam to pytanie wielokrotnie, nie dostałam odpowiedzi.
            • ra-sowa Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 20:34
              żeby to jeszcze byli faceci.
              Jest tyle miejsca na forach dla fecetów, też mnie zastanawia mnie co robi facet na babskim forum
              • yenna_m Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 20:36
                Mnie się taki facet (bez obrazy) wydaje trochę zaburzony, że tak lubi na babskim forum siedzieć big_grin
                To nie jest normalne wink
                • kolter [...] 22.03.16, 21:02
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • yenna_m Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 21:14
                    Ale jaka z Ciebie emama? big_grin

No zadziwia mnie ten fenomen.
                    Ale to wolny kraj przecież... (chyba)
                  • lauren6 Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 21:50
                    Pakistan, nie Pakistan. Jesteś idealnym potwierdzeniem tej tezy.
              • kolter Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 21:00
                ra-sowa 22.03.16, 20:34
                żeby to jeszcze byli faceci.
                Jest tyle miejsca na forach dla fecetów, też mnie zastanawia mnie co robi facet na babskim forum

na forum dla facetów, jak masz ostry język w 10 minut tak nabroisz ze masz bana na 3 dni big_grin
                jednak z kobietami tez o polityce idzie ,ale bez takiego ładunku chamstwa
          • rafalzalu Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 20:30
            mnie się marzy, żebyś przestała wchodzić na to forum, ale dopóki jest ono publiczne... tongue_out
          • fornitta69 Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 21:05
            Moim zdaniem Baltycki jest normalny smile
            • yenna_m Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 21:15
              Wyjatek potwierdza regułę wink
            • baltycki Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 21:52
              O, dzieki.
              Zaczalem pod innym nickem od podczytywania Samodzielnej,
              chcialem wiedziec, co tez eks moze knuc big_grin.
              Mysle, ze Samodzielna, potem emama pozwolily mi lepiej rozumiec moje eks, moje corki...
              Juz im moje rady niepotrzebne, zostalem, bo........ przyzwyczailem sie smile (nie znosze zmian).
            • pitupitt Re: Chcialy byscie zeby na forum? 23.03.16, 19:11
              Właśnie miałam to napisać... wink
          • ola_dom Re: Chcialy byscie zeby na forum? 23.03.16, 10:04
            przystanek_tramwajowy napisał:

> Jeszcze żaden normalny się nie trafił.

Ja mallarda lubię czytać i pisać z nim.
        • jola-kotka Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 20:32
          Nawet go nie widziałam.
    • fomica Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 20:12
      A to może być albo chamsko, agresywnie i z wyzwiskami albo od razu słodko i nudno? Nie może być po prostu kulturalnie, uprzejmie i rzeczowo? Złe emocje też trzeba umieć odpowiednio wyrażać, ale to wyższa szkoła jazdy.
      Tak, chciałabym. Żeby miotająca się żałosna, prymitywna chamówa, wyzywanie od debilek i starych prukiew i to w wątkach o gotowaniu pomidorowej albo o kroju kiecki, było po prostu cięte i wylatywało z hukiem.
      • nenia1 Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 20:23
        No też mnie zawsze zastanawia taki podział świata na czarno/biały. Nie chodzi jolu wcale o to, że kiedyś było tu nudno i porządnie i miło. Ale dyskusje trzymały jednak jakiś poziom, i nie był to poziom rynsztokowych wyrażeń w rodzaju "tępa dzido" czy "ty szmato". Osobiście jednak nie łudzę się, że coś się zmieni, internet i fora stały się medium szeroko dostępnym i w związku z tym pikują ostro w dół, nie tylko na tym forum zresztą.
        • kaz_nodzieja Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 21:06
          Bardzo nad tym ubolewam, na szczęście są jeszcze takie forumowiczki jak Ty.
        • lauren6 Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 21:58
          Może jestem za krótko na forum, bo odkąd pamiętam chamstwo miało się tu bardzo dobrze. Szczególnie w wykonaniu pewnej forumki, która nigdy nie przebierała w słowach i najwyraźniej miała plecy u moderatorek. Jedyna różnica jaką widzę jest taka, że wyczerpały się tematy na klasyczną jadkę kobiecą (i przy okazji wypominanie luźych genitaliów po porodzie naturalnym, zdrad męża itd.) i ematki przeszły na tematykę polityczną.
    • gama2003 Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 21:14
      Grzecznie i słodko - nie. Spijanie z dzióbków tam, gdzie przebywa dłużej stadko kobiet jest chyba niemożliwe. Nudno i fałszywie by się porobiło. Za dużo tu barwnych charakternych osobowości.
      Ematka to miejsce, gdzie spotykają się skrajnie różne osoby i to jest fajne. Nawet kłótnie są ciekawe, pod warunkiem, że są przerzucaniem się argumentami i pokazują, jak różnie można widzieć te same sprawy.
      Mnie rażą wątki z wpisami rodem z rynsztoka, jest parę takich dyskutantek, które, by tylko ich było - niby na wierzchu, potrafią sięgnąć dna. Ale uodparniam się i na to, kompletnie ignorując. Czasem tylko się zastanawiam czy te chamskie harpie są takie w realu, czy też traktują forum ćwiczebnie.
      • yenna_m Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 21:16
        Prawdę mówiąc - strach sprawdzać wink
      • fomica Re: Chcialy byscie zeby na forum? 23.03.16, 11:47
        > Czasem tylko się zastanawiam czy te chamskie harpie są takie w realu,
        No coś ty, oczywiście że nie. Ulubiony tekst chamów "no co, nie odróżniasz netu od reala??" Jakby to było naturalne że w realu nie, bo nie wypada, bo troche strach, za to tutaj, anonimowo i na odległość można puścić wodze fantazji. Taki typ "kozak w necie, ... w świecie" smile
    • angeika89 Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 21:42
      Zdecydowanie nie.
      Jednak uważam, że powiedzenie komuś, że ma coś nie tak z głową, a wyzywanie go od tłustych zadów/anorektyków już jest różnicą...
      Można nie zgadzać się z czyimś zdaniem, można uważać kogoś za idiotę, ale wyzywanie ze względu na wygląd już jest moim zdaniem nie w porządku...
      Można powiedzieć w subtelniejszy sposób, że mnie się Twój wygląd nie podoba, albo ja bym nie chciała tak wyglądać etc.
      Tyle ode mnie.
      • lady-z-gaga Re: Chcialy byscie zeby na forum? 23.03.16, 12:03
        Wyzywanie - jak to nazywasz - za wygląd zdarza się wobec osob, ktorych wyglądu tak naprawdę nikt nie zna smile
        Napiszesz coś o swojej figurze - krytyka, czasem jadowita, poleci. Ale juz wobec tych, ktore wstawiają swoje zdjęcie, forum jest łagodne, taktowne, a czasem nawet zdumiewają mnie wyczytane pochwały, na które - moim zdaniem - przedstawiona figura nie zasługuje. Czyli jest to fenomen anonimowości.... nieznana osoba dostaje baty, a kiedy ktoś się odsłoni (nieważne, że bez twarzy, ale jednak ), opinie łagodnieją, całkiem jak w realu smile
        • angeika89 Re: Chcialy byscie zeby na forum? 23.03.16, 21:23
          Mało się spotkałam, żeby żadna forumka czegoś u innej nie skrytykowała, nawet jak wstawi fote.
          Zawsze coś jest nie tak- to za gruba, to za chuda, to cycki jak u krowy, albo deska...
          Zawsze znajdzie się ktoś z jakimś ale...
          Mam jednak nadzieję, że Ci którzy obrażają w ten sposób innych to zwyczajne trolle.
    • aniani7 Re: Chcialy byscie zeby na forum? 22.03.16, 21:55
      Czasami przecież ładnie się różnimysmile
    • ola_dom Re: Chcialy byscie zeby na forum? 23.03.16, 10:08
      jola-kotka napisał(a):

> Żeby z forum zniknelo wszystko co zle,zeby było tylko grzecznie i słodko.

Nie, ale nie miałabym nic przeciwko temu, żeby zniknęło chamstwo. Szczególnie w wykonaniu jednej z wymienionych tu forumowiczek, a także innych, choć na szczęście o wiele mniej aktywnych.
      Jak już ktoś napisał - można dyskutować, nawet ostro, wcale nie będąc przy tym chamem. W dodatku dość tępym i ograniczonym.
      Ale niektórzy "nie umią", i nawet nie chciałyby umieć, bo raczej zdają się być dumne ze swojego chamstwa smile.
    • wrednarzeka Re: Chcialy byscie zeby na forum? 23.03.16, 12:43
      mnie męczy to, że w tej chwili często nie ma dyskusji na konkretny temat. Tylko jak się z ktoś nie zgadza w wątku nr 128 to od razu wyciąga, że w wątku nr 73 napisałaś to a w wątku nr 65 to i od razu cały sens forum znika bo watek zamienia się w pyskówkę. Niezależnie czy miał w temacie politykę czy gacie w kwiatki.
    • kira02 Re: Chcialy byscie zeby na forum? 23.03.16, 18:59
      Przyznaję, że te jatki mają coś w sobie, szczególnie, kiedy dochodzimy do e-matkowych absurdów smile Ale czasem robi się żenująco...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka