kamire12 06.04.16, 08:55 czy prenumerata gazety np. Twoj Styl czy im podobnych zawiera dodatki, które często są w sklepach, np. książki, filmy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oqoq74 Re: prenumerata TS 06.04.16, 09:18 To zależy jak wybierzesz. Zwykle jest tak, że możesz wybrać numer z dodatkami lub bez. Jeśli wybierasz z dodatkami to płacisz więcej, niż za numer bez dodatków. Odpowiedz Link Zgłoś
kamire12 Re: prenumerata TS 06.04.16, 09:58 w TS chyba nie ma czegoś takiego czy z czy bez.....? w TS pisze: Prenumerujesz Twój STYL zyskujesz : - dostawę prosto do domu - przesyłkę na terenie Polski gratis - wszystkie dodatki redakcyjne - atrakcyjny upominek - prawie dwa numery gratis Co to są "wszystkie dodatki redakcyjne" ? Odpowiedz Link Zgłoś
kotagus Re: prenumerata TS 06.04.16, 10:31 Mam prenumeratę TS i nie dostaję innych dodatków typu płyta czy kosmetyczka.. są próbki i materiały reklamowe. Mam też Urodę Życia ale już mi się prenumersta kończy i nie będę przedłużać. W kiosku była czasem z fajnym filmem, którego nie dostałam oczywiście. Cena prenumeraty fajna, ale nie wiem, czy nie wolę jednak kupić w kiosku.. nie mówiąc o tym, że na 12 miesięcy 3 lub 4 razy reklamowałam dostawę, ech... Odpowiedz Link Zgłoś
oqoq74 Re: prenumerata TS 06.04.16, 10:34 Kiedyś była taka możliwość wyboru z dodatkami czy bez. Te dodatki to mogą być własnie te dodatki typu film, kalendarzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: prenumerata TS 06.04.16, 10:35 Dodatki redakcyjne-np na Wielkanoc, książeczka z przepisami i ...reklamami Dodatek" trendy". Trochę stylizacji, plus reklamy + ewentualnie jakieś zniżki. Mam doświadczenie, na szczęście definitywnie zakończone z Elle, fatalna obsługa i nigdy żadnych dodatków Odpowiedz Link Zgłoś