Dodaj do ulubionych

Fryzjer- Kraków

08.04.16, 17:16
Wątek o spapranej fryzurze mnie zainspirował do wznowienia poszukiwań. Dobry fryzjer- Kraków centrum/ Kazimierz/Podgórze. Polećcie mi kogoś, bom gotowa wrócić do fryzury na zero.

Taki fryzjer, co nie ma kompulsywnej potrzeby cieniowania włosów po czubek głowy i który nie zrobi ze mnie starej baby, a najlepiej by umiał ukryć, że zaraz nią będęwink.
Obserwuj wątek
    • solaris31 Re: Fryzjer- Kraków 08.04.16, 17:41
      >który nie zrobi ze mnie starej baby, a najlepiej by umiał ukryć, że zaraz nią będę.

Helka, jesteś boska smile

ja chętnie się podepnę, bo chociaż z Krakowa nie jestem, to co jakiś czas jeżdżę, to może i skorzystam z porady? wink
    • kura17 Re: Fryzjer- Kraków 26.04.16, 09:55
      ja polecam ten zaklad

www.berendowicz-kublin.pl/salon-fryzjerski-krakow/
      i ta konkretna fryzjerke - chodze do niej od lat zawsze, kiedy jestem w krakowie.
      swietnie scina, kolory dobiera niesamowicie.

www.berendowicz-kublin.pl/salon-fryzjerski-krakow/wp-content/themes/salon-berendowiczkublin/ajax-single.php?id=66&bid=4
      wada jest to, ze jest tam drooooogo.
      wedlug mnie warto.
    • sunndal Re: Fryzjer- Kraków 27.04.16, 11:47
      Może od ciebie daleko ale polecam salon Jacka bystrego crazy.ceny niskie a strzyże naprawde fajnie.taki zakręcony młody gej? troche na peryferiach ale wg mnie fajnie,prosto i co dla mnie ważne potem dobrze się ukladaja
      • helka.z.porcelany Re: Fryzjer- Kraków 27.04.16, 12:30
        Dzięki dziewczyny, na razie spróbuję ten na szerokiej (bo bliżejwink. Mam nadzieję, że wyjdę zadowolona, tym bardziej że cudôw nie oczekuję. Jest nadziejasmile
        • isa1001 Re: Fryzjer- Kraków 06.07.16, 18:56
          Dobry wybór, bo polecony przez stałą forumkę. Pozostałe to ewidentnie spam reklamowy. wink Czy ktoś mógłby opracować jakąś trutkę na spamerów?
    • anielka_22 Re: Fryzjer- Kraków 08.12.16, 11:35

O, jak cię interesują okolice Podgórza, to na Rynku Podgórskim jest salon, który uwielbiam, Leona Hebdy. Pan Leon zna się na rzeczy i na pewno nie zrobi z ciebie "starej baby" wink Poza tym atmosfera w salonie świetna, ja zawsze chętnie wracam. Tutaj więcej: www.facebook.com/Leon-Hebda-Fryzjer-1558376231156033/?fref=ts
    • andzelikakrol11 Re: Fryzjer- Kraków 29.01.17, 20:21
      Black Pearl na ulicy Szlak, dziewczyny strzyga bardzo dobrze i dokladnie tyle ile sobie zazycze smile
    • donautak Re: Fryzjer- Kraków 09.02.17, 10:44
      Piotr Janus jest najlepszy! Byłam klientką w wielu salonach i za całą pewnością stwierdzam, że wymiata!
      Potrafi doradzić, zawsze zaproponuje coś i choć podczas rozmowy nie zawsze jestem przekonana do jego sugestii to efekt jest zawsze super!
      piotrjanus.pl/kontakt.html
      • patistarach Re: Fryzjer- Kraków 09.02.17, 18:18
        Potwierdzam,

Piotr Janus jest the best!
    • babcia.stefa Re: Fryzjer- Kraków 09.02.17, 11:01
      Kamil w Strefie Fryzur w Galerii Krakowskiej.
    • patistarach Re: Fryzjer- Kraków 09.02.17, 18:19
      Ja zdecydowanie polecam salon, w którym pracuje Piotr Janus
    • greek76 Re: Fryzjer- Kraków 10.02.17, 08:08
      A ja mogę polecić Pure Diamond na Krowodrzy. Fryzjerki strzygą bardzo starannie, są w stanie zaproponować fajny kolor. Jestem bardzo zadowolona z usługi.
    • martynkot90 Re: Fryzjer- Kraków 13.02.17, 16:05
      Salon na rynku, w Pasażu 13, ale drogi, oj drogi ;/
    • gosiakowal66 Re: Fryzjer- Kraków 19.11.19, 10:55
      ja osobiście polecam Panią Anie Pióro, ma salon na Wodociągowej . Trafiłam do niej z polecenia ale sama chętnie polecę . Bo to ręce które czynią cuda . Zawsze jestem mega zadowolona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka