triismegistos 22.04.16, 17:48 Podrzućcie pomysły na fajny zegarek Ps. Fajny, czyli ładny, a nie "lokatówkę". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cersei8 Re: zegarkowo 22.04.16, 17:55 A w jakim stylu ci sie podobaja i powyzej jakiej ceny uwazasz je za "lokatowke"? Ja lubie Tissota i Longines - moge Ci podrzucic kilka modeli tych marek, ceny nie za niskie ale jeszcze nie zaporowe Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: zegarkowo 22.04.16, 18:11 Nie chodzi o próg cenowy, tylko o specyficzne podejście zakładające, że zegarem musi być lokatą. Spotkałam się już z nim na forum Podrzuć, jak mnie nie będzie stać to co najwyżej powzdycham z zachwytem. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: zegarkowo 23.04.16, 14:21 Dotyczylo to kupowania zegarkow za Grube tysiecy. Jesli ma sie do wyboru zegarek za 5tys.euro,ktory Straci na wartosci i taki za 7ktory zyska lubie nie straci.To lepiej kupic za 7. Odpowiedz Link Zgłoś
kamunyak Re: zegarkowo 22.04.16, 18:48 obecnie kupuje zegarki z wyswietlaczem (to a'propos wątku o chandrze) a tu jest niewielki wybor. Na pewno nie traktuje tego jako lokatę, wyłącznie użytkowo. Chyba zdecyduje się na taki, albo podobny, w moim stylu jest Odpowiedz Link Zgłoś
lalota Re: zegarkowo 22.04.16, 19:09 Kamunyak mogłabym wiedzieć co to za zegarek? Chyba miłość od pierwszego wejrzenia albo coś cudny jest Odpowiedz Link Zgłoś
lalota Re: zegarkowo 23.04.16, 13:11 Kamunyak piękne dzięki. Zamówiłam i teraz przebieram nóżkami w oczekiwaniu na dostawę Odpowiedz Link Zgłoś
kamunyak Re: zegarkowo 23.04.16, 14:30 no to szybka jesteś, ja jeszcze sie zastanawiam... Mam nadzieję, że ci sie spodoba na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
lalota Re: zegarkowo 23.04.16, 16:55 Dam znać dzięki piękne. Po prostu zobaczyłam i wiedziałam, że to ten i cena a do tego 2 lata gwarancji... No po prostu czekał na mnie Odpowiedz Link Zgłoś
lalota Re: zegarkowo 28.04.16, 12:38 Zegarek przyszedł już we wtorek. Bardzo mi się podoba i super nosi. Prosty i delikatny, bardziej jak bransoletka niż zegarek. Także jeszcze raz pięknie dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
fadilla Re: zegarkowo 22.04.16, 19:26 Zmylił mnie tytuł, myślałam, że poruszasz inny temat. Zegarkowem nazywano osiedle w Orłowie w Gdyni, kiedy to marynarze za sprzedaż zegarków i innych dobroci przywożonych z rejsów w czasach PRLu mogli wybudować sobie domy typu kostka. Odpowiedz Link Zgłoś
glowa_do_wycierania Re: zegarkowo 22.04.16, 20:12 Weszłam w wątek z tego samego powodu. A już myślałam, że zegarkowo takie słynne Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: zegarkowo 22.04.16, 20:14 AJ bardzo lubie zegarki firmy fossil, cenowo umiarkowane, wybor naprawde spory, przede wszystkim tez kolorystyka. Mam 4 sztuki, a czaje sie na kolejna Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: zegarkowo 23.04.16, 13:59 Ladny ok ale jaki styl sportowy,zloty,srebny? Z kamieniami bez kamieni itd. Bo tak to można strzelac w ciemno caly dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: zegarkowo 23.04.16, 14:08 O takie strzelanie w ciemno mi właśnie chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: zegarkowo 23.04.16, 14:22 Kilka modeli z kolekcji guess. Tanie i w każdym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: zegarkowo 23.04.16, 14:08 Lubię zegarki Ice Watch. Zwłaszcza te pastelowe. od lat kocham swatche. Od jakiegoś czasu myślę o Danielu Wellingtonie. Odpowiedz Link Zgłoś
violent_green Re: zegarkowo 23.04.16, 14:11 Jezeli lubisz koty, to tylko ten: www.swatch.com/pl_pl/watches/suow125-cat-me-up/ Odpowiedz Link Zgłoś