mildenhurst 20.05.16, 20:54 Jest bardziej uciążliwy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asmarabis Re: Smród potu czy papierosów? 20.05.16, 21:03 papierosow, od wdychania potu jeszcze nikt nie umarl na raka... Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Smród potu czy papierosów? 20.05.16, 21:05 asmarabis napisała: > papierosow, od wdychania potu jeszcze nikt nie umarl na raka... a od smrodu fajek tak? Odpowiedz Link Zgłoś
zjadaczbigosu Re: Smród potu czy papierosów? 20.05.16, 21:03 Każdy smród jest uciążliwy. Ale niektóre papierosy pachną. Odpowiedz Link Zgłoś
bella_roza Re: Smród potu czy papierosów? 20.05.16, 21:16 potu, niestety mam w pracy osobę która wonieje :-x sto razy bardziej wolę fajki Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Smród potu czy papierosów? 20.05.16, 21:25 Oba są tak samo obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
kj-78 Re: Smród potu czy papierosów? 20.05.16, 21:26 Jak bym musiala wybrac, to wolalabym usiasc w autobusie obok kogos woniejacego papierochami niz starym potem. Pot jest gorszy moim zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Smród potu czy papierosów? 20.05.16, 21:29 Jednak papierosów. On się wgryza we wszystko. Po wizytach u brata, który kopci wrzucam wszystko do pralki, a i tak mi śmierdzi- torebka, buty, pasek od zegarka, czy pokrowiec czytnika. To jakiś koszmar (oczywiście mówie o wizytach kilkudniowych, nie kilkugodzinnych) Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Smród potu czy papierosów? 20.05.16, 21:29 niestety, często występują w pakiecie Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Smród potu czy papierosów? 20.05.16, 21:58 oj tak i jest to zawsze zabojcza mieszanka Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Smród potu czy papierosów? 20.05.16, 23:29 Występują w pakiecie, bo każdy palacz to brudas i niechluj, LOL. Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Smród potu czy papierosów? 20.05.16, 23:47 Przeważnie, choć palaczom wydaję się, że nie cuchną. Ale podobno własnego smrodu się nie czuje Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Smród potu czy papierosów? 21.05.16, 10:14 Ale twierdzisz, że od każdego palacza wali równiez starym potem? Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: Smród potu czy papierosów? 20.05.16, 22:44 Oczywiście, że papierosy są bardziej uciążliwe. Pomijając kwestię zatrucia organizmu. Jeśli ktoś koło Ciebie pali, przesiąkniesz dymem, potem nie. Żeby nie wąchać upoconej osoby, wystarczy wtulić nos w kołnierz, na dym nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Smród potu czy papierosów? 20.05.16, 22:51 Papierosów. Od smrodu fajek potrafię puścić pawia, od smrodu potu jeszcze mi się nie zdarzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Smród potu czy papierosów? 20.05.16, 23:16 Trudno wybrać. Oba są okropne. Często zapachy te się pokrywają i są w pakiecie. Co daje mieszankę wybuchową. Jednak jak już bym musiała wybrać jedno to stary pot jest chyba gorszy... Odpowiedz Link Zgłoś
piepe Re: Smród potu czy papierosów? 20.05.16, 23:31 angeika89 napisał(a): > Często zapachy te się pokrywają i są w pakiecie. Najczęściej zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Smród potu czy papierosów? 21.05.16, 05:37 Z tych dwóch - po namyśle chyba jednak pot... Ale dla mnie najgorsze (zbiera mi sie na wymioty) to smród zapuszczonego lumpa oraz zwymiotowanego nutramigenu. Przy tych wymiękam (żołądkowo), Od mocnych perfum - latają mi mroczki przed oczami lub mdleję. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Smród potu czy papierosów? 21.05.16, 10:15 Nutramigen, nawet niezwymiotowany, fiołkami nie pachnie Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Smród potu czy papierosów? 21.05.16, 16:22 nieno.... nie pachnie. Ale można się przyzwyczaić. Za to zwymiotowany - no nie. I nie... Odpowiedz Link Zgłoś
viridiana73 Re: Smród potu czy papierosów? 21.05.16, 16:39 Czułam, że wątek skręci w stronę: "Ale najgorszy jest..." Ale najgorszy jest kwas masłowy. A jego zapach(?) błyskawicznie wsiąka w ubranie, włosy. Masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Smród potu czy papierosów? 21.05.16, 16:52 tez uważam, ze kwas masłowy jest wstrętny. Nauczycielka idiotka, kazała za karę nam go wąchać w 8-klasie.... do dzisiaj czuję ślad zjełczenia na maśle.. A wątek i tak by skręcił Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Smród potu czy papierosów? 21.05.16, 18:19 Treść żwacza śmierdzi tak, że gałki oczne wypływają z wrażenia Odpowiedz Link Zgłoś