Dodaj do ulubionych

Allenrod- wszystko czerwone ;)

23.06.16, 19:52
Jak u Chmielewskiej... Czy zdarzyło się Wam coś takiego, jak w tej historii: od dłuższego czasu depiluję nogi. Ale ostatnio nie mogłam się zebrać, dziś na szybko potrzebowałam zrobić porządek z tym, co odrosło i złapałam za maszynkę. Normalnie gilette, taka z paskiem nawilżającym, pianka itd. Ale coś ciężko szło, maszynka szarpała; zdziwiłam się, że nowa, a tępa i do drugiej nogi wzięłam kolejną. Niby jakoś poszło. Zmyłam piankę, wysuszyłam.... i wtedy zrobiło się czerwono! Z każdej kropki po zgolonym włosku zaczęła lecieć krew. I nie chciała przestać... W końcu jakoś się udało i z nieestetycznymi nogami w kropki pojechałam na plażę - w końcu co innego miałam zrobić, burkini założyć? Weszłam za dzieciakami do jeziora, pomoczyłam się chwilę- i znów to samo, znów wszędzie cieknie krew! I znów nie chciała przestać sad Przy upałach to się ponoć zakrzepy robią, a nie wiecznie cieknące źródełka dla komarów sad Zdarzyło się Wam coś takiego? To z powodu tej depilacji (depilator)? Coś ze mną nie tak?
Obserwuj wątek
    • isa1001 Re: Allenrod- wszystko czerwone ;) 23.06.16, 19:54
      Tak, zdarzyło się. Wiele lat temu, po użyciu kremu do depilacji firmy "Joanna".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka