Dodaj do ulubionych

Rolowanie igłami twarzy

11.07.16, 18:20
Czyli dermarolowanie czy jakoś tak. Byłam pierwszy raz na tym zabiegu i mam pytanie. Pani zmyła mi twarz, porolowała kilka minut. Przemyła tonikiem, wklepała jakieś serum i zainkasowała 420 zł. Nawet nic nie poczułam, nie mam nawet zaczerwienienia twarzy. Tak to powinno wyglądać? Pani powiedziała, że będe zadowolona. Od piątku nie widzę różnicy przed i po.
Obserwuj wątek
    • nisar Re: Rolowanie igłami twarzy 11.07.16, 18:27
      1. Jeśli nie miałaś znieczulenia np. Emlą, powinno BARDZO boleć.
      2. Zabieg trwa nie mniej niż dwadzieścia minut.
      3. Po zabiegu powinnaś wyglądać jak ofiara silnego pobicia.
      4. Rolka jest do dupy, takie rzeczy robi się penem.
      5. Na początek robi się to serią bodaj ośmiu zabiegów, nie rzadziej niż co trzy tygodnie, a lepiej co dwa
      6. Pojedynczy zabieg można sobie wsadzić w nos.
      7. Pani Cię wycyckała koncertowo.

Sorry
      • mildenhurst Re: Rolowanie igłami twarzy 11.07.16, 18:29
        Tak myślałam.
      • sfornarina Re: Rolowanie igłami twarzy 11.07.16, 18:34
        > 3. Po zabiegu powinnaś wyglądać jak ofiara silnego pobicia.
        > 5. Na początek robi się to serią bodaj ośmiu zabiegów, nie rzadziej niż co trzy tygodnie, a lepiej co dwa

Dżisas. Katować się i wyglądać jak zombie przez 4 miesiące, wydać fortunę - w imię czego to? Te efekty chociaż przez rok się utrzymają? big_grin
        • anorektycznazdzira Re: Rolowanie igłami twarzy 12.07.16, 07:33
          Podobno jak ofiara pobicia wygląda się do 2 dni a efekty utrzymują się pół roku, może 3 kwartały. Plus efekty, których nie sprawdzisz w ciągu tego roku, a które jakoby też występują, czyli: wolniej się starzeje skóra i będzie pani zadowolona za 15 lat, że to pani robiła.
          Na razie nie robiłam, więc może za 15 lat będę niezadowolonawink a pozostałych informacji nie zweryfikowałam.
    • kotek-3 Re: Rolowanie igłami twarzy 11.07.16, 18:30
      Nie tak to powinno wygladac. Ja mam dermoroler w domu igly 2.5 mm. Kiedy uzywam to naprawde czuje te igly choc nie powiem ze to jest bol, po tym jestem czerwona jak pomidor?? Tez stosuje tonik przed i serum po. Mozliwe ze miala za krotkie igly albo nie za mocno przycisnela do twarzy. Pozdrawiam.
      • konsta-is-me Re: Rolowanie igłami twarzy 11.07.16, 18:57
        420 zl za kilka minut??
        I to w dodatku , jak sadze najkrotszymi iglami.
        Totalne oszustwo.
      • mildenhurst Re: Rolowanie igłami twarzy 11.07.16, 19:09
        W necie nawet krew był widać.
      • fifiriffi Re: Rolowanie igłami twarzy 16.07.16, 22:31
        kotek-3 napisała:

> Nie tak to powinno wygladac. Ja mam dermoroler w domu igly 2.5 mm. Kiedy uzywam
        > to naprawde czuje te igly choc nie powiem ze to jest bol, po tym jestem czerwo
        > na jak pomidor??

poważnie zapytam-w imię czego sie tak katować trzeba?
        • pade Re: Rolowanie igłami twarzy 16.07.16, 22:41
          Takich igieł nie stosuje się do twarzy, na pewno nie w domu.
    • kaz_nodzieja Re: Rolowanie igłami twarzy 11.07.16, 18:44
      A wyglądasz na wypoczętą?
      • przystanek_tramwajowy Re: Rolowanie igłami twarzy 11.07.16, 18:59
        Za 420 zł? Wystarczyło się za darmo wyspać i efekt byłby taki sam
        • mildenhurst Re: Rolowanie igłami twarzy 11.07.16, 19:09
          Sen mam za darmo. Na 40 lat z haczykim zapracowałam sobie stąd za namową pani kosmetyczki skusiłam się. Do tej pory nie robiła mi nic tak ingerującego. Po wizycie tak czułam że naściemniała. Boję się trochę czy mi szkody większej nie zrobiła bo ten demakij też taki po łebkach był.
          • konsta-is-me Re: Rolowanie igłami twarzy 11.07.16, 19:18
            Szkody ci nie zrobila, skpro twarz wyglada lepiej (od razu).
            Rolowalam sie kiedys sama i po pierwsze krew sie lala (ale ja chcialam z okreslonych powodow ,mocne rolowanie),
            po drugie wygladalam jak ofiara poparzenia slonecznego przez kilka dni.
            Pani ci zrobila delikatne rolowanie, lepiej serum sie wchlonelo i tyle.
            Ew.pobudzilo lekko krazenie krwi.
            Za 420 zl, to o 300 za duzo.
            • kaz_nodzieja Re: Rolowanie igłami twarzy 11.07.16, 19:37
              A obiektywnie ile Cię to odmłodziło?
            • mildenhurst Re: Rolowanie igłami twarzy 11.07.16, 19:42
              Ja nie widzę zmiany o to chodzi.
    • shell.erka Re: Rolowanie igłami twarzy 11.07.16, 20:12
      Za tyle to mam mezoterapie igłowa z najmocniej skoncentrowanym kwasem hialuronowym, albo mezoterapie z osocza bogatoplytkowego.

• mildenhurst Re: Rolowanie igłami twarzy 11.07.16, 20:24
        Ale ja w zł płaciłam.
        • shell.erka Re: Rolowanie igłami twarzy 11.07.16, 20:35
          Tak. Ja też w złotówkach.
        • bei Re: Rolowanie igłami twarzy 11.07.16, 20:36
          Robie sama, tonik, pozniej krem- dziala CUDA. Naprawdesmile
          Wpierw kupilam bo byl szal (wlasciwie, to A mi kupil bo chcialam miec), zrobilam kilka razy- na czole MOCNO mnie bolało i odlozylam.
          Wiosna byl temat na forum, przypomnialam sobie i rewelacyjnie podzalala. Robie bez emli, bo z emla przesadzalam, wiec bez emli nie krwawie, no raz na jakis czas jedna kropeczka- cera swieza, napieta.

Co do ceny mezoterapii shellerka ma racje- ok 150 kosztuje produkt, reszta to cena za usluge i okoliczne. Ponoc mezoterapia powtarzana wg prawidel sztuki dermatologii estetycznej dziala cuda!smile
        • anorektycznazdzira Re: Rolowanie igłami twarzy 12.07.16, 07:35
          400 zeta (!) za mezoterapię podał mi cenę CocoTime, więc jak najbardziej
          • maly.minionek Re: Rolowanie igłami twarzy 16.07.16, 22:20
            anorektycznazdzira napisała:

> 400 zeta (!) za mezoterapię podał mi cenę CocoTime, więc jak najbardziej
            >

a zdecydowalas sie tam na ten ( lub inny) zabieg? bo zastanawiam sie czy nie skorzytac z ich oferty smile
      • kaz_nodzieja Re: Rolowanie igłami twarzy 11.07.16, 20:33
        Skoro po tylu zabiegach wyglądasz na 40 latkę to strach pomyśleć na ile byś wyglądała bez. Na 50?
    • lilia-anna Re: Rolowanie igłami twarzy 11.07.16, 20:57
      Wszystko już Ci dziewczyny napisały... Bylam raz, bo - mimo emli - dla mnie ból kosmiczny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka