Dodaj do ulubionych

pytanie jesienne - płaszcz

16.07.16, 21:52
Hej, wiem, że lipiec i lato (chociaż pogoda mocno jesienna smile, ale przymierzam się do kupna płaszcza (marzy mi się karmelowy lub czarny), klasyczny, najlepiej z alpaki albo z merynosów, a to większy wydatek. Posiadacie takie płaszcze, naprawdę warto zainwestować czy sobie darować? Zazwyczaj latam w płaszczach puchowych, bo jest mi wiecznie zimno.
Obserwuj wątek
    • taki-sobie-nick Re: pytanie jesienne - płaszcz 16.07.16, 23:18
      kxpert napisała:

> Hej, wiem, że lipiec i lato (chociaż pogoda mocno jesienna smile, ale przymierzam
      > się do kupna płaszcza (marzy mi się karmelowy lub czarny), klasyczny, najlepiej
      > z alpaki albo z merynosów, a to większy wydatek. Posiadacie takie płaszcze, na
      > prawdę warto zainwestować czy sobie darować?

Płaszcza się nie posiada, posiadać można posiadłość albo stadninę koni.

Nie mam, gdzieżby, za co, po co. Czy warto zainwestować? a bo ja wiem? Taranko chce za taki 1700 zł. Teoretycznie powinien być miękki i ciepły.
    • myfaith Re: pytanie jesienne - płaszcz 16.07.16, 23:58
      Wątek o płaszczach -smile Jako inspiracja.
      forum.gazeta.pl/forum/w,567,159138554,159138554,Gdzie_ja_znajde_welniany_plaszcz_.html#p159395344
      • niu13 Re: pytanie jesienne - płaszcz 17.07.16, 00:06
        w kwietniu, przypadkiem znalazłam w M&S szary, prosty i piękny płaszcz wełniany przeceniony z 900 na 250. To był koniec zimowej przeceny i ktoś zwrócił mój rozmiar. Do dziś nie mogę uwierzyć w swoje szczęście?
    • ofelia1982 Re: pytanie jesienne - płaszcz 17.07.16, 08:43
      Warto kupić cos dobrego.mam płaszcz welniany Stefanel i po kilku latach wygląda jak nowy. A rok temu kupiłam Reserved z 20% wolny i jest tragiczny - po 1 zalozeniu skulkowany....wyjsciowo kosztował 400zl, jakbym nie kupila go za 150zl na wyprzedaży to bym była wsciekla
      • ofelia1982 Re: pytanie jesienne - płaszcz 17.07.16, 08:45
        wolny = wełny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka