laruara 18.08.16, 22:50 Podobno każdy jest od czegoś uzależniony. Praca, zakupy, alkohol, papierosy, porządek, seks...itd... A Wy...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bi_scotti Re: Uzależnienia... 18.08.16, 22:55 W przypadku wszystkich akurat tutaj sie udzielajacych, addiction wydaje sie byc obvious Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: Uzależnienia... 18.08.16, 23:01 Jeżeli uzależnienie mierzy się "delirium" przy odstawieniu, to chyba tylko ... owoce. Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: Uzależnienia... 19.08.16, 23:38 Też tak mam! Muszą być kilka razy dziennie! Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Uzależnienia... 18.08.16, 23:08 Niestety obecnie nie jestem uzależniona. A szkoda, mogłabym się uzależnić od tortu bezowego ale rozsądek zwycięża Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Uzależnienia... 18.08.16, 23:25 Zakupy i zbieractwo. Głównie tkaniny do patchworku i włóczki. No i lakiery do paznokci. Poza tym oczywiście ematka. Odpowiedz Link Zgłoś
eulalia_bardzo_przecietna Re: Uzależnienia... 19.08.16, 01:00 Szczęśliwie od niczego, ale mogłabym bardziej panowac nad jedzeniem slodyczy. Moja doopa by mi podziekowala, bo po wakacjach ledwo mieści sie w spodnie rozmiar M. Odpowiedz Link Zgłoś
naturella Re: Uzależnienia... 19.08.16, 08:28 Od papierosów, mojego telefonu i muzyki Andrei Bocellego Zapomniałam dzisiaj na szkolenie ładowarki, telefon ma 31% baterii i stale się powstrzymuję, żeby nie zerknąć, co tam na Facebooku Odpowiedz Link Zgłoś
sayyida Re: Uzależnienia... 19.08.16, 09:37 ematka Raz do roku mam miesięczny odwyk. Ciężko! Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Uzależnienia... 19.08.16, 09:40 uzalezniona to moze nie, ale chetnie pozbylabym sie wszelakich checi do jedzenia slodyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Uzależnienia... 19.08.16, 09:46 Nie mam. Od kiedy mam problemy z osiągnięciem orgazmu seksu praktycznie nie uprawiam, papierosów nigdy nie paliłam, ostatnio za alkoholem nie przepadam, zakupy robię głównie spożywcze. Odpowiedz Link Zgłoś
jablkowe Re: Uzależnienia... 19.08.16, 10:03 czytanie. książki, internet, z braku laku nawet etykietki z szamponu (pod prysznicem) Odpowiedz Link Zgłoś
rysiowa85 Re: Uzależnienia... 19.08.16, 15:10 ha ha ha tak samo, ostatnio zaczęłam czytać etykietę na mydle w chwili zadumy Odpowiedz Link Zgłoś
danaide Re: Uzależnienia... 19.08.16, 10:11 Co jakiś czas zmieniam obiekt. Najgorzej wspominam kupowanie ubrań dziecku na zapas. Odpowiedz Link Zgłoś
emka_waw Re: Uzależnienia... 19.08.16, 15:52 Książek i oddychania. Od tego pierwszego bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Uzależnienia... 20.08.16, 08:58 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moje to daktyle plus łuskany słonecznik, połaczenie tych dwóch składników jest idealne. Daktyle muszą być jednak mokre, nie wysuszone na wiór. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Uzależnienia... 21.08.16, 15:30 Książki,muzyka, papierosy , książki , książki, internet , książki , rozmowy telefoniczne, książki , muzyka książki , książki , muzyka ....ktoś coś mówił o uzależniaeniach Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Uzależnienia... 21.08.16, 15:32 Fim ,ale to nie podchodzi pod działkę uzależnienia tylko raczej nałóg lub obsesja. Odpowiedz Link Zgłoś
niu13 Re: Uzależnienia... 20.08.16, 00:20 papierosy papierosy po stokroć papierosy. Nienawidzę i wielbię jednocześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
salix.s Re: Uzależnienia... 20.08.16, 00:20 Od czytania. I jeśli można być uzależnionym od ''miejsc'', nie chodzi o jakieś wakacyjno-urlopowe, to też jestem. Od Marszalkowskiej/Alei Jerozolimskich w Wwie, ul. Chmielnej i ul.Kruczej w Wwie. Nie ma opcji, żebym tam nie przeszła chociaż raz na dwa dni. Może to nawet nie uzależnienie a jakaś choroba psychiczna Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: Uzależnienia... 20.08.16, 08:16 Na pewno od cukru, bo jak zrobilam jednodniowy odwyk to mialam ewidentne objawy odstawienia od netu tez Odpowiedz Link Zgłoś