Dodaj do ulubionych

Styl Moniki Olejnik

20.09.16, 15:11
Obserwuje stroje wybitnej dziennikarki i bardzo inteligentnej kobiety jaka jest Pani Monika Olejnik.

Dodam tutaj ze ma pieknie zakonserwowana ( botox, lifting) twarz i w wieku 60 lat smialo mozna jej dac z wygladu 38.

Tak wiem ze to program autorski i ona ma "swoj styl". Niemniej nie moge sie czasem jej strojom do powaznych dyskusji nadziwowac.

Widzialam juz spodnie dresowe z lampasami na niej, a wczoraj spodnice ktora moze wyglada ok jak ona stoi, ale jak siedzi to praktycznie cala noga do gory jest pokazana i wrecz niesmacznie te szczuple i piekne niewatpliwie nogi ( nie, nie stopy) wygladaly w gornej czesci calego uda.
Pani nie lubi rajstop a lubi piekne szpilki. Sek w tym ze ma bardzo zylaste stopy i naprawde warto by bylo by wlozyla rajstopy albo jesli nosi by byly mniej przezroczyste. Wczoraj miala do tego jakas koszuline luzna i na tym luzny krawat. Jeden dlugi kolczyk w uchu i jak zwykle zbyt ciemny makijaz oczu do jasnego blondu.
Nie no ja czasem nie moge zrozumiec jej wyborow co do mody.... Podejrzewam ze kazda inna prezenterka juz dawno by miala problemy w pracy gdyby decydowala sie na takei wybory stylizacji...Nie ma tam wizazystek na potrzeby tego programu czy co?

Czy to tylko moje wrazenie?
No dobra dobra... musze sie uczyc tolerancji co do wygladu. Ze to taka moda. I ze to program jej autorski i taki jej styl.

Obserwuj wątek
    • mozambique Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 15:31
      pieknie zakonserwowana ????????
      • princesswhitewolf Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 15:46
        no, bo sa takie co jak sie zaczna "konserwowac" to wyglada jakby mocny wiatr wial albo warkoczyk mialy za ciasny. A ona calkiem niezle
        • fifiriffi Re: Styl Moniki Olejnik 21.09.16, 08:57
          "wybitna dziennikarka"???
          • princesswhitewolf Re: Styl Moniki Olejnik 21.09.16, 10:00
            a nie? Uwazasz ja za tepa klacz?
            • rosapulchra-0 Re: Styl Moniki Olejnik 21.09.16, 10:03
              Sądzi po sobie wink
    • mama.nygusa Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 15:35
      jak ona wyglada na 38, to ja w takim razie jak nastolatka.
      • kaz_nodzieja Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 15:39
        A ja jak wcześniak.
        • princesswhitewolf Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 15:47
          nie mozesz wygladac jak wczesniak bo kazda emama wyglada na 17cie!
    • oqoq74 Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 15:41
      Haha, serio, uważasz, że wygląda na 38?
      A co do reszty, to niewątpliwe p. Monika ma swój styl. Jednym się podoba, innym nie. Są gorsze rzeczy w tv, niż goła noga dziennikarki.
    • lady-z-gaga Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 15:45
      >Dodam tutaj ze ma pieknie zakonserwowana ( botox, lifting) twarz i w wieku 60 lat smialo mozna jej dac z wygladu 38.

Zbaraniałam i nie wiem, czy chciałas być wyrafinowanie złośliwa, czy po prostu dawno nie byłaś u okulisty smile
      • princesswhitewolf Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 15:46
        a dlaczego? Moim zdaniem bardzo ladnie wyglada jak na swoj wiek....
        • triss_merigold6 Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 15:49
          Nie wygląda dobrze. Jest żylasta, wysuszona, ma koszmarnie zniszczone włosy i bruzdy na twarzy.
          Nawet jak na swój wiek nie wygląda dobrze.
          • princesswhitewolf Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 15:55
            przesadzasz porownaj ja do Szydlo czy Gronkiewicz Waltz itd

https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p320x320/13891810_1152946161431821_8471209115068080778_n.jpg?oh=cf3d920e07737943c7d53f4f439464d7&oe=587D56E3
            • rosapulchra-0 Re: Styl Moniki Olejnik 21.09.16, 06:41
              Zazdrości jej zwyczajnie wink
            • kaz_nodzieja Re: Styl Moniki Olejnik 21.09.16, 08:46
              Słabo mi.
      • fifiriffi Re: Styl Moniki Olejnik 21.09.16, 08:59
        lady-z-gaga napisała:

> >Dodam tutaj ze ma pieknie zakonserwowana ( botox, lifting) twarz i w wieku
        > 60 lat smialo mozna jej dac z wygladu 38.
        >
        > Zbaraniałam i nie wiem, czy chciałas być wyrafinowanie złośliwa, czy po prostu
        > dawno nie byłaś u okulisty smile

ona jest "pięknie zakonserwowana" a cała reszta "grzebie przy twarzach" big_grin
        • princesswhitewolf Re: Styl Moniki Olejnik 21.09.16, 09:10
          a ja gdzies napisalam ze cala reszta "grzebie przy twarzach"? Tez sie "konserwuja" z mniejszym czy lepszym efektem
    • seniorita_24 Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 15:47
      Ona na pewno nie wygląda na 38lat, nawet na obrobionych zdjęciach smile Olejnik nie jest prezenterka tylko dziennikarką polityczną, a jej ubiór to tylko dodatek do zawartości. To ona jest osobowością z własnymi poglądami a nie wypacykowaną panią recytującą wyuczone pytania więc wygląd nawet oryginalny w niczym nie przeszkadza jej pracodawcy. Ma taka pozycję, że może i już.
      • princesswhitewolf Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 15:48
        to wiadomo ale ja i tak dziwie sie jej wyborom estetycznym
      • gris_gris Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 17:12
        Zgadzam sie. I podziwiam ja za konsekwentnie własny styl, i za ekstrawagancje.
    • triss_merigold6 Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 15:48
      W UK są takie stare trzydziestoparolatki? Współczuję, to pewnie od tego paskudnego żarcia i nadmiaru alkoholu.
      Jeśli jej można dać 38 lat, to ja jestem jeszcze w podstawówce.
      • kaz_nodzieja Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 15:51
        big_grin
      • princesswhitewolf Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 15:51
        no dobra to czterdziesci pare. Ale na pewno nei wyglada na swoje 60 lat.

>paskudnego żarcia

W UK jest wszystko co chcesz jesc z calego swiata. Wybor jakosci i ilosci zalezy od osobnika.

• triss_merigold6 Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 15:55
          OMG. Ja mam prawie 43 lata i zabiłabym się własną pięścią gdybym wyglądała na takie "czterdzieści parę".
          • princesswhitewolf Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 16:01
            triss, tak wiem jestes przepiekna i przemloda zawsze kobieta....
            • oqoq74 Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 16:06
              Ale nie o to chodzi, po prostu przesadzasz z tym odejmowaniem jej wieku.
              • princesswhitewolf Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 16:09
                no moze z 38 lat to przesadzilam ale moim zdaniem w porownaniu z przecietna polka lat 60 to wyglada ona mlodo Szydlo ma 53 lata, Kopacz 59, Gronkiewicz Waltz jest tylko 3 lata starsza od niej
                Wiec uwazam ze wyglada mlodo jak na swoje 60 lat i dobra jej ta "konserwacje" robia.
                • oqoq74 Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 16:22
                  Ale każda z nich to inny typ kobiety, inne mają figury, fryzury, styl ubierania (czy jego brak) itd., więc takie porównanie jest od czapy.
                  • princesswhitewolf Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 16:23
                    no ale na tej zasadzie to nikt nie wyglada podobnie do siebie i nie da sie porownywac nikogo z nikim.
                    • lady-z-gaga Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 16:26
                      gdybyś napisała, że wygląda na 50, to by miało sens smile
                • iwoniaw Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 16:31
                  moim zdaniem w porownaniu z przecietna pol
                  > ka lat 60 to wyglada ona mlodo Szydlo ma 53 lata, Kopacz 59, Gronkiewicz Waltz
                  > jest tylko 3 lata starsza od niej

No i właśnie ona wcale nie wygląda młodo - zobacz nawet na panie, które wymieniłaś jako przykłady: żadna z nich nie jest piękna, ale ani Kopacz ani Gronkiewicz-Waltz nie ma takich bruzd jak Olejnik, każda z nich wygląda nie dość, że na z 5 lat od niej młodszą, to jeszcze bardziej domytą (Olejnik robi taki makijaż oczu, który nieodmiennie kojarzy mi się z panią nie pierwszej świeżości, która w tym makijażu najpierw popiła, a potem poszła spać). Szydło to już w ogóle wygląda nie na 7, a z 15 lat od niej młodszą, jakby nie nosiła się w takim pańciowatym stylu albo porównywalibyśmy tylko z twarzy, to z 20. Olejnik niestety wygląda na 60 mocno+, tyle że w takim rozpaczliwie goniącym za młodością stylu "z tyłu liceum z przodu muzeum".
                  • princesswhitewolf Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 16:33
                    >Olejnik robi taki makijaż oczu, który nieodmiennie kojarzy mi się z panią nie pierwszej świeżości, która >w tym makijażu najpierw popiła, a potem poszła spać)

no totez wspomnialam ow za ciemny makijaz oczu. W ogole kwestionuje jej styl ubierania i malowania sie. Dla mnie jednak ma te liftingi i botoxy bardzo dobrze zrobione.
                  • viridiana73 Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 17:35
                    "(Olejnik robi taki makijaż oczu, który nieodmiennie kojarzy mi się z panią nie pierwszej świeżości..."

Otóż to. Za każdym razem, kiedy ją widzę, mam ochotę wziąć mydło, gąbkę i szampon i tak porządnie ją domyć.
                    • triss_merigold6 Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 17:45
                      I nakremować. Nie wiem, jakimś żelem jej te bruzdy wypełnić czy coś w tym rodzaju.
                      • nathasha Re: Styl Moniki Olejnik 21.09.16, 06:25
                        A ja jej wlosy umyc i porzadnie uczesac. Ona nawet jak jest na jaka gale uczesana to wyglada jakby prosto wyszla z lozka.
        • oqoq74 Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 16:05
          Jak najbardziej wyglada na szczupłą kobietę koło 60 tki.
    • mozambique Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 15:49
      ja zawsze zastnawiam sie kto jej zabronił rozczesać włosy ?
      • princesswhitewolf Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 15:52
        moze to taki "styl"? Wiesz ja sie juz nie lapie bo swego czasu byla moda na "potarganie". To moze teraz jest moda na "nierozczesanie".
        • triss_merigold6 Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 15:53
          Od zawsze prezentuje takie kudły, tyle że teraz ma suche wióry, a nie fryzurę.
          • lady-z-gaga Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 15:59
            może jej wychodzą i boi się szczotki używać
    • 18lipcowa3 Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 16:05
      Mam 35 i nie obrażaj mnie że jej mozna dać 38. Wygląda gorzej niz moja matka lat 56.
      • princesswhitewolf Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 16:11
        no to juz trzebaby bylo ocenic obiektywnie. Kazdej kobiecie wydaje sie ze wyglada mlodo na tym forum
      • marzeka1 Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 16:21
        Zaskoczyło mnie widzenie w niej pani lat 38 big_grin
        Owszem, figura w porządku, ale nadmiar palenia papierochów przekłada się na twarz, tego żadne zabiegi nie zniwelują; nadmiar opalania do tego i mocno zniszczone włosy (kurczę, ma przecież kasę, aby te włosy mogły wyglądać lepiej i zdrowiej).
    • kkalipso Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 16:17
      To taki typ kobiety gdzie ostatnim co intryguje jest data urodzenia. Jest zupełnie bez znaczenia...
      Nie przeszkadza mi mi jej styl wręcz odwrotnie uważam że bardzo do niej pasuje przynajmniej nie wygląda jak grzeczna starsza pani "urzędniczka" w taniej garsonce...w sumie nie musi, i to jest fajne.
    • hermenegilda_zenia Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 16:35
      Może wydawać nie wiadomo jaką kasę na szmaty i próbować zabłysnąć stylówą, ale fakt, że dysponując takimi pieniędzmi nie jest w stanie od lat zrobić sobie zębów i straszy nimi prawie jak Kaczyński czy Lis wizerunkowo ją u mnie dyskwalifikuje.
      • marzeka1 Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 16:45
        Ale to chyba efekt palenia papierochów, nie wiem, czy wstaienie nowych zębów zmieniłoby na dłużej.
        Jak pisałam wyżej: dobra sylwetka, ale np. niefajny makijaż, niby ma odmładzać, a postarza, bo to wyglada: modny, młodzieńczy makijaż na starszej twarzy.
    • inguszetia_2006 Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 18:47
      Witam
      Ubiera się świetnie. Nie, nie wygląda na 38 lat. Wygląda na tyle, ile ma. Zęby ma "nowe" od jakiegoś czasu. Włosów też jakby więcej ostatnio. Pewnie doczepia, a na wakacje odczepiawink
      Cera palaczki, jasne, a twarz lekko ostrzyknięta. Tak to widzę.
      Pzdr.
      Ing
      • lusitania2 Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 19:12
        inguszetia_2006 napisała:

> Witam
        > Ubiera się świetnie.

zgadzam się.
        (wśród dziennikarkek lepiej od Olejnik ubierała się tylko Janina Paradowska, ale to se ne vratisad)

>Nie, nie wygląda na 38 lat. Wygląda na tyle, ile ma.
        jeśli chodzi o twarz. Figurę ma zdecydowanie młodszą, niż metrykasmile
        • nuta15 Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 20:58
          Ma swój bardzo wyrazisty styl, kolorowe, oryginalne i drogie ubrania, buty, dodatki, mocny makijaż
          ( czarne krechy), rozczochrana fryzura. Wygląda na swoje 60 lat , figura ok, ale ręce ...staruszki
          www.pomponik.pl/plotki/news-bal-fundacji-tvn-monika-olejnik-podkreslila-figure-ale-zeszc,nId,2262851
          • afro.ninja Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 21:08
            Z twarzy wygląda jak każda paląca blondyna po pięćdziesiątce. 38 lat??? 43?????
      • princesswhitewolf Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 22:55
        >Ubiera się świetnie.

Powaznie?? No ja tutaj zupelnie sie bym nie zgodzila. Dziennikarz polityczny powinien wiedziec gdzie jest umiar. Dla mnie momentami prezentuje totalny szczyt braku klasy i gustu w stroju. Przystoi to eksperymentujacej nastolatce ale nie kobiecie w jej wieku i z powaga jej zawodu. Momentami odpust. Uwazam ze dobrze wyglada jak na swoje lata ale ma fatalny makijaz i nieciekawa fryzure.

https://e5.pudelek.pl/36cd02727589ef208b66c480de7f1f5123fecb9e.jpg
        https://e5.pudelek.pl/0f60a3cb368c902dd7e1b25a8d2d7962c8643f75.jpg
        https://e5.pudelek.pl/a3c102b4c8972c339e4474bdb3341153e9f24f19.jpg
        https://www.kozaczek.pl/img/2maj/826_3.jpg
        https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTaf-xZzegDhHKRXAWjnHZTozWIzUHrtSsf8JlKIJQV0oNP8lwRRA
    • nenia1 Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 19:20
      Poważnie oglądasz jej programy i aż tak analizujesz - jakie ma stopy, ile odsłania spódnica, czy włożyła rajstopy, ile ma kolczyków w uchu i jaki makijaż big_grin A co to ma za znaczenie? Ja jednak niektórych kobiet nigdy nie zrozumiem.
      • princesswhitewolf Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 22:59
        nenia nie przesadzaj z wizja jakiejs obsesyjnosci. Ja mam male dziecko i nie mam czasu na regularne belkoty polityczne. Czasami ogladam gdy rozmawiam z moja mama, zapalona jej milosniczka. I najczesciej jak juz cos widze to...zaskakuje mnie cudacznosc jej stylizacji
    • aya-breya Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 21:14
      Wygląda na 38? Litości, można kilka lat odjąć ale nie tyle. A w temacie wątku - uważam, że pani Olenik wolno wszystko. Ma taką pozycję, że każda ekstrawagancja jej pasuje.
    • eliszka25 Re: Styl Moniki Olejnik 20.09.16, 23:01
      chyba naprawde musze isc spac. chcialam poczytac forum i przeczytalam tytul watku "syn moniki olejnik". czytam watek i sie zastanawiam "ale o cooo chooodzi z tym synem?????" big_grin
      • rosapulchra-0 Re: Styl Moniki Olejnik 21.09.16, 09:17
        big_grin big_grin big_grin
    • ula.jakubowska Re: Styl Moniki Olejnik 21.09.16, 09:47
      Olejnikowej daleko do nastolatki: z tułu liceum, z przodu muzeum. po twarzy widać doskonale,że to starsza babka.
      fryzurę ma fatalną.O ile te siano roztrzepane można nazwać fryzurą.
      co kto lubi. jej "stylu" nie lubię.
      zdecydowanie bardziej podoba mi się np. Torbicka.
      • klementyna4 Re: Styl Moniki Olejnik 21.09.16, 20:36
        Za te wszystkie łachy jakie sobie kupuje, mogłaby tylko zlikwidować sobie tę diastemę między jedynkami a o wiele lepiej by na tym wyszła. no i grzebień, kobieto, grzebień. Już patrzeć nie można.
        • triss_merigold6 Re: Styl Moniki Olejnik 21.09.16, 20:42
          Niezależnie od ich ceny, te ciuchy wyglądają właśnie na łachy.
          Przepiękne sukienki to nosiła Janina Paradowska, po nich było widać oryginalność, dobre dopasowanie i cenę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka