bcde 24.09.16, 22:24 grom.przymierzewojownikow.pl/opis-akcji/ Można być codziennie omadlanym przez 20 facetów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milka_milka Re: Chciałybyście mieć mężów w GROM? 24.09.16, 22:30 Przeszkadza Ci to jakoś? Krzywdę Ci robią? Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: Chciałybyście mieć mężów w GROM? 24.09.16, 22:36 Nie chciałabym niezależnie od treści artykułu. Podobnie jak nie chciałbym, żeby był strażakiem, czy policjantem, albo wojskowym. Odpowiedz Link Zgłoś
milkymilk Re: Chciałybyście mieć mężów w GROM? 25.09.16, 08:50 Ci panowie narażają się co najwyżej na uraz kciuka przy przesuwaniu koralików Zajrzyj do linka Odpowiedz Link Zgłoś
agnzimka Re: Chciałybyście mieć mężów w GROM? 24.09.16, 22:41 O, ja bym chciała. Na razie jesteśmy w drużynie RR Odpowiedz Link Zgłoś
agnzimka Re: Chciałybyście mieć mężów w GROM? 24.09.16, 22:41 www.rozaniecrodzicow.pl/?o=index Odpowiedz Link Zgłoś
shell.erka Re: Chciałybyście mieć mężów w GROM? 24.09.16, 23:33 Nie. Nawet nie czytam. Bez tego wiem że nie. Ani wojskowego, ani strażaka. Nikogo kto naraża życie obojętnie za jakie pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Chciałybyście mieć mężów w GROM? 24.09.16, 23:37 To jednak przeczytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Chciałybyście mieć mężów w GROM? 25.09.16, 02:20 shell.erka napisała: > Nie. Nawet nie czytam. Bez tego wiem że nie. Ani wojskowego, ani strażaka. Niko > go kto naraża życie obojętnie za jakie pieniądze. brawo ty ! nie przeczyta a już wie, że nie Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Chciałybyście mieć mężów w GROM? 25.09.16, 08:52 Myślisz, że oni narażają życie? Hmmm... A może to chodzi o panów, którzy mają żony ateistki? Odpowiedz Link Zgłoś
shell.erka Re: Chciałybyście mieć mężów w GROM? 25.09.16, 08:54 bosz... Pierwszy raz nie weszłam w art a tu takie coś! 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
aaa-aaa-pl Re: Chciałybyście mieć mężów w GROM? 25.09.16, 01:46 Omadlana - piękne słowo. Przyznaję się - nie znałam takiego określenia. Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Chciałybyście mieć mężów w GROM? 25.09.16, 11:07 hahhhahha. Ja przeczytałam omdlenia.. i myslę sobie ,że codziennie mdleje 20 facetów, żeby dostać sie do GROMU (tak im zależy ) Odpowiedz Link Zgłoś
milkymilk Re: Chciałybyście mieć mężów w GROM? 25.09.16, 08:45 Kochanie, nie przeszkadzaj właśnie omadlam żonę sąsiada A tak szczerze, to 5 minut dziennie to 2,5 godziny w miesiącu, które można przeznaczyć na prawdziwą pomoc potrzebującym. Ale przecież lepiej w wygodnym fotelu recytować wierszyki. Odpowiedz Link Zgłoś
oqoq74 Re: Chciałybyście mieć mężów w GROM? 25.09.16, 11:40 Ale przecież ludzie odmawiają różaniec niekoniecznie siedząc w fotelu. Ludzie modlą się podczas np drogi do pracy, biegu. Odpowiedz Link Zgłoś
mae224 Re: Chciałybyście mieć mężów w GROM? 06.10.16, 18:21 Zamiast posłuchać dobrej muzyki, audiobooka lub choćby wiadomości z radia... klepią z pamięci to samo latami. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Chciałybyście mieć mężów w GROM? 06.10.16, 18:34 Niech se klepią. Ale trzeba przyznać, że tylko faceci mogli na to wpaść. Do tego trzeba być leniem z natury i wychowania, a kobiety od urodzenia są musztrowane do pracy. 20 facetów jest w stanie podzielić między siebie wierszyk, żeby zaden nie musiał go w głowie powtórzyć w całości. Facepalm Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Chciałybyście mieć mężów w GROM? 25.09.16, 09:12 Najlepsze jest to: " Oczywiście, podjęcie modlitwy nie zwalnia nas z konkretnego działania wobec naszych żon" Odpowiedz Link Zgłoś
swiecaca Re: Chciałybyście mieć mężów w GROM? 25.09.16, 09:25 hm, być "omadlaną" przez 20 żołnierzy, to brzmi jak niezła fantazja erotyczna próbowałam namówić męża żeby się przyłączył ale jakoś nie chciał Odpowiedz Link Zgłoś
mae224 Re: Chciałybyście mieć mężów w GROM? 25.09.16, 09:54 Zamiast tego wolę - 5-minutowy masaż - 5 minut rozmowy o nowej książce - 5 minut picia wspólnej kawy - 5 minut wspólnego prysznica - 5 minut patrzenia na rosnący ogród/syna/padający deszcz - 5-minutowy przetańczony kawałek. Omadlaniu mówię NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Chciałybyście mieć mężów w GROM? 06.10.16, 22:08 A omydlaniu? XD Ja tam lubię być omydlana. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Chciałybyście mieć mężów w GROM? 25.09.16, 10:55 Link robi już furorę na fejsie. Komentarze znajomych są boskie. Najbardziej podobały mi się dwa: jedno, że to jakieś kółko swngersów - jedna kobieta omadlana przez 20 chłopa a drugie, że to wspaniały temat na komedię omyłek - omadlający z GROM-u zostają pomyłkowo wysłani na zagraniczną misję do np. Syrii zamiast prawdziwego GROM-u. Co za film można z tego zrobić! Znowu płaczę ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Chciałybyście mieć mężów w GROM? 25.09.16, 11:35 Wrzucisz jakiegoś linka do strony na fejsie? Ja nie mogę znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Chciałybyście mieć mężów w GROM? 06.10.16, 22:09 Ma Ci wrzucić linka do swojego walla? Niezła jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Chciałybyście mieć mężów w GROM? 06.10.16, 18:30 Jakby ten skrót rozwinać w Grupa Regularnej Opieki Materialnej i gdyby miało na mnie codziennie pracować 19 mężów to czemu nie! Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: Chciałybyście mieć mężów w GROM? 06.10.16, 22:12 Wolę grom niż isis Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Chciałybyście mieć mężów w GROM? 07.10.16, 10:21 Twój stary miota się tylko pomiędzy tymi dwoma możliwosciami? A nie mógłby być po prostu normalny? Odpowiedz Link Zgłoś
owczarkini Re: Chciałybyście mieć mężów w GROM? 07.10.16, 09:41 Jak przeczytałam o omadlaniu przez 20 facetów z GROM to miałam nieprzyzwoite skojarzenia Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: Chciałybyście mieć mężów w GROM? 07.10.16, 10:02 Jest i druga strona medalu - jeden facet obmadla swoją żone i 19 innych. Osobiście mi to nie przeszkadza. Groźne nie jest, a jeśli pomoże - to tym lepiej. Nie ma przymusu korzystania z tej usługi. Odpowiedz Link Zgłoś
maadzik3 Re: Chciałybyście mieć mężów w GROM? 07.10.16, 10:03 nie, niezależnie od treści artykułu, w ogóle nie chciałabym żeby był wojskowym. i na szczęście nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
aamarzena Re: Chciałybyście mieć mężów w GROM? 07.10.16, 10:11 To nie o wojskowych chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
aamarzena Re: Chciałybyście mieć mężów w GROM? 07.10.16, 10:19 A niech się modlą. Co to komu szkodzi. Mój nie byłby raczej chętny. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Chciałybyście mieć mężów w GROM? 07.10.16, 10:42 Wolę ubezpieczenie w PZU. Odpowiedz Link Zgłoś