Dodaj do ulubionych

Kukiz przemówił

05.10.16, 17:52
na temat kobiet oczywiście smile , po prostu miszcz
"Trzeba było zdawać sobie sprawę, komu się dawało to ciało i kiedy się dawało, i jak się dawało, że się nie rozleciało... "
Zagłosuje jeszcze na niego jakaś kobieta( bo chyba jakieś głosowały)?
kukiz
Obserwuj wątek
    • lady-z-gaga Re: Kukiz przemówił 05.10.16, 17:56
      A jakże, przecież głosowały na niego tutejsze forumki. Szukały zmiany i świeżości.
      Czemu nie miałyby zagłosować ponownie? przecież już wtedy był debilem, widocznie to niektórym nie przeszkadzało.
      • kaz_nodzieja Re: Kukiz przemówił 05.10.16, 18:17
        Moja forumka, którą szczególnie miłuję też na niego zagłosowała czego pojąć nie mogę bo to niezwykle inteligentna kobieta.
        • kropkacom Re: Kukiz przemówił 06.10.16, 08:41
          Gdyby to była twoja ukochana forumka to byś tego przy każdej okazji nie przypominał. Piszę to, bo może ktoś się łapię na te twoje słówka rzucane w eter...
          • kaz_nodzieja Re: Kukiz przemówił 06.10.16, 10:19
            Nicka nie wymieniłem wszak.
      • nenia1 Re: Kukiz przemówił 06.10.16, 18:20
        Ja bym Kukiza świeżością nie nazwała. Za to dla mnie ewidentnie w wyborach prezydenckich w I turze był jedyną możliwą czerwoną kartką jaką mogłam pokazać PO. PO na które głosowałam przez poprzednie 8 lat i którego dało d..y w wielu obszarach, choć oczywiście rozumiem, że ich polityka może mieć swoich zwolenników. Ja mam inny charakter i słabo się odnajduje wśród biernego społeczeństwa, które będzie tolerować prawie wszystko bo "politycy już tacy są, byle gorsi nie przyszli". Dla mnie nie miało znaczenia czy to Kukiz, Waglewski czy Mieczysław Fogg. I tak było praktycznie w 100% wiadome, że nie wygra, ale stanie się pewnym gestem, którego inaczej nie da się pokazać. Nie ma sensu, dla mnie, wrzucać puste karty, albo pokreślone bo to potem podchodzi pod kategorię "pomyłek". Wybory prezydenckie to nie parlamentarne, proszę zauważyć.
        • kaz_nodzieja Re: Kukiz przemówił 06.10.16, 20:25
          Przyznaj się do błędu i żałuj, a będzie Ci wybaczone.
    • triss_merigold6 Re: Kukiz przemówił 05.10.16, 17:57
      A po pierwszych szokach i wzburzeniach pytałam, czemuż ach czemuś dziwią się, że małpa je banana? Przecież to muzyk rockowy po intensywnych doświadczeniach ze środkami odurzającymi, a nie profesor Bauman.
      • kropkacom Re: Kukiz przemówił 06.10.16, 08:47
        Co ma piernik do wiatraka? To nie są słowa alkoholika i ćpuna, który doznał strat na intelekcie. Jakie ma poglądy było wiadomo już dawno.
    • anilka Re: Kukiz przemówił 05.10.16, 18:06
      Przepraszam Was, nie zauważyłam, że już jest wątek o tym panu
      • olewka100procent Re: Kukiz przemówił 05.10.16, 18:23
        Założył partię jest to jego polityczny debiut,wykszałcenia politycznego też nie ma. Palnął co myślał. Są politycy którzy myślą w jeszcze gorszy sposób,ale tego od nich nie usłyszysz. Szczerość u kukiza jest akurat na plus. Ja wiem że to nie po waszej myśli.ale gdyby akurat powiedział coś równie chamskiego o księżach,jarosławie czy dudowej to byście się cieszyły jak głupie ,czyż nie? smile
        • anilka Re: Kukiz przemówił 05.10.16, 18:42
          Wyobraź sobie że ustawa została złagodzona i jest to jego zasługa.
          I Kukiz występuje i to ogłasza - ciąże można usuwać, niech wam będzie, ale pamiętajcie, trzeba sobie zdawać sprawę komu się dawało to ciało i kiedy się dawało....
          Sama decyzja byłaby po mojej myśli, ale jego słowa dalej byłyby chamstwem.
          • memphis90 Re: Kukiz przemówił 06.10.16, 15:43
            >Wyobraź sobie że ustawa została złagodzona i jest to jego zasługa.
            Zasługa??? Że sam nie wiedział, co podpisał i doczytał dopiero wtedy, kiedy kobiety wyszły na ulicę? Boże, chroń nas od takich "dobrodziejów" uncertain
    • oqoq74 Re: Kukiz przemówił 05.10.16, 18:16
      No jestem ciekawa czy któraś się teraz przyzna, a zwolenniczek miał tutaj kilka.
      • tereska.z.bombaju Re: Kukiz przemówił 06.10.16, 07:03
        oqoq74 napisał(a):

> No jestem ciekawa czy któraś się teraz przyzna, a zwolenniczek miał tutaj kilka
        > .

Ja na niego głosowałam. I nie rozumiem dlaczego mam się do tego nie przyznać. W końcu błądzić jest rzeczą ludzką a grunt to umieć przyznać się do błedu.
        I nie zagłosuję na niego ponownie bo z przerażeniem słucham bredni, które wygaduje.
        • oqoq74 Re: Kukiz przemówił 06.10.16, 08:42
          Czepnę się tylko, że moim zdaniem, to nie przyznanie się do błędu a chronienie swojego tyłka.
          • tereska.z.bombaju Re: Kukiz przemówił 06.10.16, 10:04
            Ale że ja? Ja niczego nie chronię tylko widzę, że dałam się omamić i nabrać na ładne słówka. I to był mój błąd
            • oqoq74 Re: Kukiz przemówił 06.10.16, 10:17
              Nie TY, Kukiz chroni swój tyłek.
              • tereska.z.bombaju Re: Kukiz przemówił 06.10.16, 11:06
                oqoq74 napisał(a):

> Nie TY, Kukiz chroni swój tyłek.

Oj przepraszam. Źle zrozumiałam
    • stoijedna Re: Kukiz przemówił 05.10.16, 18:16
      jako muzyk rockowy NA PEWNO nie zaliczał przygód łóżkowych podczas trasy big_grin
      ciekawe ile jego płodów dziewczyny usunęły, w myśl idei że zdały sobie sprawę z kim ta wpadka
      • 3-mamuska Re: Kukiz przemówił 05.10.16, 18:20
        A moze sie zabezpieczał? To juz antykoncepcja nie istnieje?

Taka tak wiem ,nie daje 100% pewności, ale lepsze to nic nic, to raz ,dwa prawidłowo moim zdaniem sprostowana daje 100% pewności..
        • stoijedna Re: Kukiz przemówił 05.10.16, 18:29
          Kukiz? w czasie pijacko-narkotycznej balangi napeeeeewno dbał o dokładne naciąganie prezerwatyw big_grin
          • 3-mamuska Re: Kukiz przemówił 05.10.16, 18:38
            stoijedna napisała:

> Kukiz? w czasie pijacko-narkotycznej balangi napeeeeewno dbał o dokładne naciąg
            > anie prezerwatyw big_grin

On nie moze dziewczyny dbały.

Mnie zaskakuje jedno ze tak kobiety walczą o aborcje, zamiata o darmowa antykoncepcję itp.
            Chyba lepiej zapobiegać niz leczyć.
            • anilka Re: Kukiz przemówił 05.10.16, 18:46
              a to chodzi tylko o wpadki w tej walce???
              I problemy można załatwić antykoncepcją?
              Jak zgwalcą ci córkę to zapytasz czy on prawidłowo nałożył?
              • stoijedna Re: Kukiz przemówił 05.10.16, 18:47
                prawda? ręce opadają...
            • stoijedna Re: Kukiz przemówił 05.10.16, 18:47
              ty chyba nie zajarzyłaś w ogóle o co był ten cały protest...
    • aniani7 Re: Kukiz przemówił 05.10.16, 18:24
      Oczywiście, że zagłosują. Już nic mnie nie zdziwi po tym kiedy poznałam studentkę głosującą na Korwina Mikkego, który, jak wiadomo, miał plany wprowadzenia obowiązkowego czesnego dla studentów i odebrania praw wyborczych kobietom.
    • taki-sobie-nick Co on tak do rymu? 05.10.16, 18:44
      Nie może się zdecydować, czy jest posłem, czy muzykiem?

"Że się nie rozleciało"??? Co autor miał na myśli?
    • lady-z-gaga Re: Kukiz przemówił 05.10.16, 18:45
      Maria Czubaszek na pewno jego miała na mysli big_grin

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfl1/v/t1.0-9/14449863_1179246838815295_3473354928047217907_n.png?oh=d4f23990d4a89b41b2a410a2cc0c343f&oe=586CB82C&__gda__=1483359081_eba690fc00cd0993d76c3cf71c67835f
      • triss_merigold6 Re: Kukiz przemówił 05.10.16, 18:49
        Piękne.
    • stoijedna Re: Kukiz przemówił 05.10.16, 21:42
      Kukiz się tłumaczy w Polscie big_grin
      • skubciaa Re: Kukiz przemówił 06.10.16, 00:26
        Dno.. i ma 3 corki, zaloze sie, ze puszczlaskie śa.. moga byc,nie?

i co? jak bedzie jedna z druga ltumaczyl, a nieewiadomo czy juz nie po są...
        • stoijedna Re: Kukiz przemówił 06.10.16, 00:37
          kręcił jak mógł ale ostatecznie pokajał się przeprosił a od córek chyba też zjebkę dostał big_grin
    • maslova Re: Kukiz przemówił 06.10.16, 08:36
      A tu kolejne wynurzenia tego oszołoma, tym razem o posłance Musze:
      "Matka, która zostawia własne dzieci i idzie na Manifę, by domagać się jeszcze na dodatek bezproblemowej, w zależności od jej 'widzimisię', możliwości zarzynania trzymiesięcznej żywej istoty to ... Trudno mi znaleźć określenie..." - napisał Paweł Kukiz na Facebooku. Dołączył też link do artykułu "Super Expressu", w którym napisano, że po rozwodzie Muchy jej dzieci zamieszkały z jej byłym mężem."

Co za popapraniec....
      • lauren6 Re: Kukiz przemówił 06.10.16, 08:41
        Może powinnyśmy napisać do pani Kukiz by odcinała mężowi internet gdy się napije?

Btw Mucha wygląda pięknie i młodo jak na matkę tak dużych dzieci.
      • beataj1 Re: Kukiz przemówił 06.10.16, 10:06
        No to ja zasługuje na maksymalne potępienie. Poturlałam się na czarnyprotest będąc w 7 miesiącu ciąży.
        Fakt może już trochę za późno na aborcje tej konkretnej ciąży ale kto wie co będzie następnym razem.
        • kaz_nodzieja Re: Kukiz przemówił 06.10.16, 10:18
          Brawo.
          Ogólne pytanie do wszystkich forumowiczek będących na marszu - czy tak samo pomaszerowałyście jednym szeregiem gdy najpierw były wybory prezydenckie, a potem parlamentarne? Liczę na Wasze uczciwe odpowiedzi.
          • beataj1 Re: Kukiz przemówił 06.10.16, 10:22
            Odpowiadam za siebie. Byłam na wszystkich wyborach od kiedy mam prawo wyborcze.
            Przyznaje za to, że w ostatnich samorządowych oddałam jedną kartę nieważną. Specjalnie.
            Nie było po prostu na kogo głosować więc nie zagłosowałam na nikogo. Ale byłam.
            • kaz_nodzieja Re: Kukiz przemówił 06.10.16, 10:45
              Dobrze. Częściowo jest usprawiedliwiona bo pusta karta w wyborach oznaczała w praktyce wygraną PiS-u, z drugiej strony mimo wszystko byłaś.
              Następna.
              • skubciaa Re: Kukiz przemówił 06.10.16, 16:05
                co mnie wybory prezyden./parlametarne, gdy na gwalt ciąze usuwac musze.
                idiota z ciebie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka