czarnaryba78 21.10.16, 22:31 Potrzebuję lampy na biurko... Stara się zepsuła, ale i tak miałam jej dość. Dawała bardzo mało światła. Idzie zima, ciemno za oknem. Potrzebuję czegoś przy czym nie stracę wzroku. Pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
berdebul Re: Lampka na biurko 21.10.16, 22:56 Ikea, przykręcana do blatu. Uwielbiam ją, mam w domu i pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Lampka na biurko 22.10.16, 12:48 Bardzo fajny widzialam ostatnio (diy) luk nad calym biurkiem i w nim rowno rozmieszczone diody. Plus taki ze oswietlone masz rozno i bez cienia Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Lampka na biurko 22.10.16, 13:14 www.google.pl/search?q=lampka+biurkowa+ikea&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiJhYOdpO7PAhVBFywKHVBMCucQ_AUICCgB&biw=1920&bih=969 Odpowiedz Link Zgłoś
annpierle Re: Lampka na biurko 22.10.16, 17:31 polecam te: z duza zarowka oswietla pieknie i da sie skierowac gdzie sie chce. Mialam przedtem te przykrecana do biurka, ale odkrecala mi sie nagminnie, gdy tylko chcialam ja obrocic w inna strone. Ta stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Lampka na biurko 22.10.16, 14:29 Ta ślepota, która rzekomo powstawała od pracy przy kiepskim świetle, to się dzisiaj nazywa jaskra. Odpowiedz Link Zgłoś