Dodaj do ulubionych

Bedziemy miec synka :)

10.11.16, 11:56
Jakis czas temu zalozylam tu watek nt mojej ciazy, ze sie boje bo wiek (38 lat), bo ryzyko wad oraz ze przeczuwam synka. Niedawno odebralam wyniki amnio, wczesniej bylo tez NIFTY, ale ryzyko bledu jakies tam jest.
Jest wszystko w jak najlepszym porzadku, syn.
Odkad dostalsmy wyniki maz chodzi z bananem na twarzy, a wlasciwie to sie raczej unosi nad ziemia; kupil juz potomkowi w prezencie kolejke elektryczna (koty maja radoche bo juz rozstawil ja w gabineciesmile), corki tez zadowolone, ze beda mialy brata.

Generalnie jest taka teoria, ze jak kot cie wybierze, jak uratujesz kocie zycie to wniesiesz do domu szczescie, my przygarnelismy 3 kocie nieszczescia, wyglada na to ze szczescie mamy potrojne.
Zeby uniknac dziwnych pytan i toerii, watek zalozylam zeby sie podzielic swoim szczesciem i moze dac otuche dziewczynom, ktore sa w podobnej sytuacji
Obserwuj wątek
    • cersei8 Re: Bedziemy miec synka :) 10.11.16, 11:58
      A i jeszcze, ja od momentu ujrzenia dwoch kresek na tescie wiedzialam ze to bedzie syn, czarownica ze mnie czy co? Zreszta poprzednio dwa razy tez trafilam bezblednie smile
      • princy-mincy Re: Bedziemy miec synka :) 10.11.16, 11:59
        Gratulacje smile

co do plci- ja tez bezblednie wiedzialam, jakiej plci beda moje dzieci- od razu czulam ze pierwsze to dziewczynka, drugie chlopiec, w momencie robienia testu wink
      • larrisa Re: Bedziemy miec synka :) 10.11.16, 14:57
        Przy szansie 50 na 50 nie jest tak trudno trafić wink Gratulacje smile
    • lelija05 Re: Bedziemy miec synka :) 10.11.16, 11:58
      Aż miło poczytać taki wpis smile
      Gratulacje smile
      • cersei8 Re: Bedziemy miec synka :) 10.11.16, 12:00
        Dziekuje smile
        • karme-lowa Re: Bedziemy miec synka :) 10.11.16, 12:02
          Gratuluję!
    • lilly_about Re: Bedziemy miec synka :) 10.11.16, 12:01
      Gratulujęwink czarownica z ciebie!
      • cersei8 Re: Bedziemy miec synka :) 10.11.16, 12:05
        Wiemsmile, kolezankom tez czasem przepowiadam, choc to nie przychodzi na zawolanie, po prostu pojawia sie przeczucie i juzsmile
        • lilly_about Re: Bedziemy miec synka :) 10.11.16, 12:12
          A na odległość też wróżysz? wink
          • cersei8 Re: Bedziemy miec synka :) 10.11.16, 12:19
            Tak smile, czasem mam przeczucie jak ktos bliski pochwali sie ciaza przez telefon czy sms, takie przeczucie, o A. bedzie miala synkasmile. Nie zawsze tak mam, ale mi sie zdaza, takie przeczucie poza swiadomoscia, natomiast nie zdaza sie kiedy chce wywrozycsmile
    • stacie_o Re: Bedziemy miec synka :) 10.11.16, 12:02
      Ale radość bije z twojego postu. Aż miło na sercu.
      Niemowlaki-chłopcy są przekochani.
      Dziewczynki też smile
      • cersei8 Re: Bedziemy miec synka :) 10.11.16, 12:06
        O dziewczynkach to wiem, juz dwie mamysmile
      • 1maja1 Re: Bedziemy miec synka :) 10.11.16, 12:06
        Gratulacje!! Wspaniala wiadomosc. Ja rodzilam w wieku 38 lat trzecie dziecko, corcia w tym mcu skonczy 17 mcy i jestem bardzo szczesliwa, ze jestsmile I tez uwielbiam koty!! Swego czasu mialam ich 16! NIestety maz alergik, o posiadaniu futrzaka moge zapomniecsad
        Zycze udanej bezproblemowej ciazy!!
        • cersei8 Re: Bedziemy miec synka :) 10.11.16, 12:11
          Dziekuje, ja sie strasznie balam z powodu wieku, ale juz mi przeszlo, w szpitalu w ktorym bede rodzic widuje same przyszle mamy w wieku 30++, wiec mi razniej smile. My lacznie mamy 5 kotow, takze wspolczuje twojemu mezowi, ze go cos tak wspanialego jak kot na kolanach omija smile
    • kalina_lin Re: Bedziemy miec synka :) 10.11.16, 12:09
      Kolejka elektryczna mnie rozczuliła wink
      Fajnie, że się wszystko dobrze układa. Dużo szczęścia życzę.
      I dziękuję za przestrogę przed przygarnianiem kolejnego kota ;-P
      • cersei8 Re: Bedziemy miec synka :) 10.11.16, 12:16
        Synek ma nie tylko kolejke ale tez sporo meskich ubranek i gazdetow smile, ale w sumie ok, przy slodziutkich ubrankach dla corek to ja sie dobrze bawilam, teraz jego kolej. Kolejka nie dotra do momentu gdy wlasciciel bedzie sie nia mogl bawic; jezdzi na niej m.in. 9 kg kota:p.
        A wpadka nie jest dzieki kotu, a dzieki wyslaniu dzieci na wakacje :p, dzieki kotu wszystko dobrze sie uklada smile
    • melancho_lia Re: Bedziemy miec synka :) 10.11.16, 12:19
      Fajnie smile Chłopaki sa super, dziewczynki też ale to już wiesz smile
      Ja tez zawsze wiedziałam kto zamieszkał u mnie w brzuchu, a z trzecim to id razu przed testem wiedziałam ze się udało smile
      • cersei8 Re: Bedziemy miec synka :) 10.11.16, 12:24
        O to az tak dobra nie jestem smile, u mnie wiedzial kot smile, moj ukochany ragdoll uwielbia sie wylegiwac u mnie na brzuchu (9 kg kota, niezle miesnie sobie dzieki niemu wyrobilam smile), ale w ktoryms momencie przestal i tylko sie przytulal, ja na to ze cos jest na rzeczy wpadlam dopiero 2-3 tyg pozniej :p
    • bei Re: Bedziemy miec synka :) 10.11.16, 14:54
      smilesmile
      GRATULACJE, cieszę się, ze jestescie szczesliwi.

Ja dokarmiam kocią armięsmile- szczęście mnie nie opuszczasmile
    • hallbera.jarlakappi Re: Bedziemy miec synka :) 10.11.16, 14:57
      >kupil juz potomkowi w prezencie kolejke elektryczna (koty maja radoche bo juz rozstawil ja w gabinecie),

lol big_grinbig_grinbig_grin
      gratki smile
    • kouda Re: Bedziemy miec synka :) 10.11.16, 15:00
      gratulacje - nie ma na swiecie nic slodszego od malego synka big_grin
      ale konfiguracja dosc niebezpieczna - ostatni synio po samych coreczkach, albo najmlodsza coreczka po starszych braciach - to nie jest latwe jak zycie pokazuje wink
      • hallbera.jarlakappi Re: Bedziemy miec synka :) 10.11.16, 15:03
        > nie ma na swiecie nic slodszego od malego synka
        a jeża jedzącego marchewke widziala ?tongue_out
        • kouda Re: Bedziemy miec synka :) 10.11.16, 15:07
          wiem, co mowie, a mialam i jeza wink
          znalazlam kiedys jezowego oseska na lesnej drodze i odhodowalam smile
        • verdana Re: Bedziemy miec synka :) 10.11.16, 15:10
          Gratulacje! Będziesz miała nowe życiowe doświadczenie, mimo że to trzeci potomek, a nie pierwszy! No i mąż nareszcie będzie miał pretekst, aby sobie pokupować wszystkie zabawki, o których zawsze marzył.
    • lady-z-gaga Re: Bedziemy miec synka :) 10.11.16, 16:27
      miło czytać takie posty smile gratulacje smile
    • livia.kalina Re: Bedziemy miec synka :) 10.11.16, 18:21
      Absolutnie cudownie i zjawiskowo jest mieć synkasmile GRATULUJĘ!smile
    • agnzimka Re: Bedziemy miec synka :) 10.11.16, 18:29
      Gratuluję smile
    • mamaemmy Re: Bedziemy miec synka :) 10.11.16, 18:45
      Gratuluje serdecznie !!! zyczę pieknego i zdrowiutkiego synka !
    • arwena_11 Re: Bedziemy miec synka :) 10.11.16, 20:15
      Gratulecjesmile
      Koleżanka opowiadała, że jej mąż na pierwsza gwiazdkę kupił dla syna jakieś strasznie wypasione lego za ok 1500 zł. Syn miał wtedy coś ok 1,5 miesiąca. Mąż składał to lego do sylwestra, tłumacząc dziecku jak to się bedą fajnie bawić wink
    • lauren6 Re: Bedziemy miec synka :) 10.11.16, 21:47
      smile
    • rosapulchra-0 Re: Bedziemy miec synka :) 11.11.16, 23:02
      Wiesz co? To jeden z najfajnieszych wpisów, jakie dziś widziałam. Bardzo, ale to bardzo wam gratuluję. I troszkę zazdroszczę wink Ja teraz to już tylko na wnuki mogę czekać. Gratuluję jeszcze raz i szczęśliwego rozwiązania życzę.
    • paniszelka Re: Bedziemy miec synka :) 12.11.16, 14:48
      Ja chce urodzic 1-wsze dziecko w wieku 38-40 lat a Ty mi wyskakujesz,ze boisz sie miec 3-cie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka