Dodaj do ulubionych

obrońca ubogich

30.11.16, 08:17
To jest oficjalny materiał partii rządzącej, żeby nie było:

https://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_HaZ8JbSQEdjnZT96AnX7WPf2qxbTGryt,w400.jpg

Wy niedobre, wy! Wina i lunchy się zachciało, a pan Morawiecki (30 mln w 11 lat) dba o prostego człowieka!

BTW, znacie kogos, kto z tej "podwyższonej" kwoty wolnej od podatku skorzysta? Bo ja nie. Nie ci na pensji minimalnej, nie ci z emeryturą 930 zł. Chyba studenci pracujacy dorywczo?
Obserwuj wątek
    • kolpik124 Re: obrońca ubogich 30.11.16, 08:24
      "Mówi, ja dostawałam, powiem ci 6 tysięcy... 6 tysięcy... Rozumiesz to? Albo złodziej, albo idiota... To jest niemożliwe, żeby ktoś za tyle pracował"

Bieńkowska z Wojtunikiem przy carpaccio z żubra i halibucie z krewetkami big_grin
      • lauren6 Re: obrońca ubogich 30.11.16, 08:25
        Halibut z krewetkami to musi być rzygopędne połączenie.
        • 45rtg Re: obrońca ubogich 30.11.16, 08:58
          lauren6 napisała:

> Halibut z krewetkami to musi być rzygopędne połączenie.

Fakt. Halibut to w ogóle żadne wielkie, nomen omen, halo. Krewetki zresztą też. No ale jak ktoś się żywi schabowym z kapustą i pierogami z kapustą, to wszystko inne wydaje mu się zdegenerowaną ekskluzywnością.
      • paszczakowna1 Re: obrońca ubogich 30.11.16, 08:31
        Obowiązkowe beczenie owieczki "aaa pełooo tooo" w 7 minut, gratuluję refleksu. big_grin

>"Mówi, ja dostawałam, powiem ci 6 tysięcy... 6 tysięcy... Rozumiesz to? Albo złodziej, albo idiota... To jest niemożliwe, żeby ktoś za tyle pracował"

No i ledwie PiS doszedł do władzy, przyznał jej rację. Sensownych wiceministrów ani dyrektorów departamentu za tę stawkę się nie znajdzie. Bo o tym była mowa, ale propagandzisci PiS ciemnemu ludowi wmówili, jak to Bieńkowska nim gardzi. I lud widzę do tej pory ciemny pozostaje jak tabaka w rogu. Z własnego wyboru, bo dostęp do informacji ma.
      • araceli Re: obrońca ubogich 30.11.16, 08:43
        kolpik124 napisała:
        > "Mówi, ja dostawałam, powiem ci 6 tysięcy... 6 tysięcy... Rozumiesz to? Albo zł
        > odziej, albo idiota... To jest niemożliwe, żeby ktoś za tyle pracował"
        > Bieńkowska z Wojtunikiem przy carpaccio z żubra i halibucie z krewetkami big_grin

No pacz panie - Pisiurski rząd też przy tej stawce nie może znaleźć chętnych do pracy - by Henryk Kowalczyk, szef Komitetu Stałego Rady Ministrów:
        tvn24bis.pl/z-kraju,74/rzad-ma-problem-z-ministrami-nikt-nie-chce-przejsc,600105.html
    • albertynaa Re: obrońca ubogich 30.11.16, 08:32
      30 mln w 11 lat?
      Phi
      Amber Gold 584,5 mln w 3 lata.
      • ruczki_dwie Re: obrońca ubogich 30.11.16, 08:37
        Sugerujesz, że te sprawy są analogiczne?
      • paszczakowna1 Re: obrońca ubogich 30.11.16, 08:40
        Sugerujesz, że Morawiecki ukradł te 30 mln? Zgłoś do prokuratury.
      • mamma_2012 Re: obrońca ubogich 30.11.16, 08:41
        OJP. A co ma piernik do wiatraka? Możesz mi wyjaśnić związek tych dwóch rzeczy? Morawiecki wyłudził swoje pieniądze? No bo nie mam pojęcia o co ci chodzi. Tak ci się skojarzyło bo tu i tu mln po cyferkach?
      • araceli Re: obrońca ubogich 30.11.16, 08:44
        albertynaa napisała:
        > 30 mln w 11 lat?
        > Phi
        > Amber Gold 584,5 mln w 3 lata.

Morawiecki ukradł 30 milionów????? Gdzie Ziobro i jego psy gończe???
    • stacie_o Re: obrońca ubogich 30.11.16, 08:36
      Wiem, że nie lubisz memów, ale nie mogłam się powstrzymać:
      twitter.com/hashtag/MemyMorawieckiego?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw
      • paszczakowna1 Re: obrońca ubogich 30.11.16, 08:47
        Ten moment, gdy nie wiesz, czy coś jest prześmiewczym memem, czy oficjalnym materiałem propagandowym rządu... I te zdjęcia z niemieckiego katalogu. big_grin Fantastyczna ofensywa propagandowa PiS, gratulacje. #MemyMorawieckiego zaiste.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka