20.12.16, 09:17
Można gdzieś stwcjonarnie kupić?
Obserwuj wątek
    • shell.erka Re: Ugg 20.12.16, 09:18
      Emu są wszędzie. A uggsow nie ma.
      • shell.erka Re: Ugg 20.12.16, 09:21
        Na allegro same podróby za 400 zł, a obsługa sklepu Ugg online to jakiś żart.
        • thank_you Re: Ugg 20.12.16, 09:29
          To kup na eobuwie.
          • shell.erka Re: Ugg 20.12.16, 09:55
            Ale na eobuwie mają przecenione classic, które przeceniane z zasady nie są. Jesteś pewna oryginalności? Bo ja szczerze mówiąc nie bardzo. Zwłaszcza porównując z cenami na stronie Ugg
            • thank_you Re: Ugg 20.12.16, 10:13
              Tak, te które mam są oryginalne. Uggi i Emu kupowałam jeszcze w czasach, gdy nawet 1 buta nie sprzedawano w Polsce. wink Poza tym zawsze możesz odesłać buty, gdyby nie spełniły przesłanek świadczących o oryginalności (giętka podeszwa, futro które nie daje się wydrzeć, hologram na metce, trójwymiarowa metka, but jest przemiły w dotyku). Eobuwie to sprawdzony sklep. Na Zalando chyba jeszcze są, ale nie chce mi się sprawdzać, więc zrób to sama. wink
              • ola_dom Re: Ugg 20.12.16, 10:15
                thank_you napisała:

> Eobuwie to sprawdzony sklep.

Kupiłam tam wprawdzie dopiero ze 3 pary, z czego jedną odesłałam, bo mi się nie spodobały na żywo - i bardzo dobrze wspominam zakupy.
                No i jak pisze thank_you - ryzyko żadne, zawsze możesz odesłać.
                • thank_you Re: Ugg 20.12.16, 10:25
                  Siostro. wink
                  • ola_dom Re: Ugg 20.12.16, 10:42
                    thank_you napisała:

> Siostro. wink

wink
                    Właśnie sobie przypomniałam, że jednak więcej par tam kupiłam i odesłałam. Kupowałam Ecco i Geoxy - żadnych wątpliwości co do jakości i oryginalności nie miałam.

A że mają przecenione modele, których producent nie przecenia? Nie pierwszy to raz, niejednokrotnie na stronie producenta jest drożej niż gdzie indziej, albo inne przeceny.
                    Nie znam się na politykach handlowych, ale akurat to nie wydaje mi się podejrzane, spotykałam się z tym nieraz.
                    • shell.erka Re: Ugg 20.12.16, 10:45
                      Dzięki!
                      • thank_you Re: Ugg 20.12.16, 11:37
                        Oczywiście, zdarzyło mi się kupić buty przecenione z 1200 za 350. wink Itp.
    • thank_you Re: Ugg 20.12.16, 09:26
      Chyba nie widziałam nigdzie stacjonarnie, kupuję przez internet, miesiąc temu zamówiłam kolejne, tym razem krótkie. wink
      • shell.erka Re: Ugg 20.12.16, 09:51
        Dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka