mid.week Re: życzenia 22.12.16, 21:51 A znalazłam takie na FB i mnie rozśmieszyły do łez więc postanowiłam się podzielić. Zdecydowanie lepsze niż wierszyki wysyłane smsami Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: życzenia 22.12.16, 21:59 Aż się wierzyć nie chce, ze to z prawdziwego konta. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: życzenia 22.12.16, 22:49 I nikt nie wyprodukowal jeszcze Christmas t-shirts z tym wpisem? Taka szansa biznesowa sie marnuje! Sama bym kupila Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: życzenia 23.12.16, 07:44 Przy okazji dyskusji o chamstwie i hejcie w sieci zawsze ktoś podnosi argument, że gdyby nie anonimowość w sieci to ludzie bardziej by się pilnowali. Wtedy z pomocą przychodzi facebook i można sypać jak z rękawa przykładami żenujących wypowiedzi pod własnym imieniem i nazwiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: życzenia 23.12.16, 00:03 Ło matko. Pana z deka poniosło... Nie do wiary, że to prawdziwe konto. Odpowiedz Link Zgłoś
paloma_blauwinder Re: życzenia 23.12.16, 00:31 E tam, PIS-owcy wcale tacy nie są. Oni życzą co najwyżej, żebyśmy się opamiętali, przejrzeli na oczy, nie dali się mamić Wyborczej itp. IMHO dałaś się strollować. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: życzenia 23.12.16, 11:11 Jakiś wysyp ciekawych życzeń. Tym razem pan radny życzy: "Żeby święta takie były, jak piersi co nas wykarmiły: ciepłe, obfite, wspaniałe, przyjemne, pachnące i białe. Święta cudowne, święta magiczne i takie... takie śliczne" natemat.pl/197543,zeby-swieta-byly-jak-piersi-ktore-nas-wykarmily-radny-z-gorzowa-autorem-najgorszych-na-swiecie-zyczen-swiatecznych Odpowiedz Link Zgłoś
zlababa35 Re: życzenia 23.12.16, 13:45 OJP. Mam tylko szczerą nadzieję, że to fake. Odpowiedz Link Zgłoś