Dodaj do ulubionych

No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na forum?

• princesswhitewolf Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 08:58
      ciebie jola bo jestes "kolorowa" nie nudziara i zawsze jakies emocje wywolujesz na forum

• bywalec.hoteli Bywalec Hoteli 17.01.17, 09:38
        Ja lubię czytać Triss Merigold 6, CauliflowerPL, Tiszantul, Black Halo, Bi Scotti. A kto lubi Bywalca Hoteli? smile
        • black_halo Re: Bywalec Hoteli 17.01.17, 11:23
          Ja big_grin
      • princesswhitewolf Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 11:25
        Ichni. Madre to stworzenie acz takie figlarne nieco
    • black_halo Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 11:14
      Ja lubie cauliflowerpl i bywalca hoteli. Nie moge tez odzalowac, ze zniknal fallen_angel. Kiedys lubilam dyzurnego_trolla ale cos mu na mozg padlo i niestety zrobil sie jak wojownik z ISIS, tyle ze nie wiadomo o co mu naprawde chodzi.
      • bywalec.hoteli Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 12:02
        black_halo napisała:
        > Ja lubie cauliflowerpl i bywalca hoteli.
        Ach, jakże mi miło! smile
        • black_halo Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 16:33
          big_grin

Jeszcze musze dodac wheels.of.steel i tiszantula, princesswhitewolf i zdaje sie, ze thank_you
    • kkalipso Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 11:43
      Nikt mnie nie lubisad
      Idę coś zjem słodkiego...
      • fornitta69 Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 16:24
        Mnie tez. To tez zjem cos slodkiego. Mrozone maliny z jogurtem i miodem na przyklad. Smacznego dla nas smile
        • karme-lowa Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 17:15
          fornitta69 napisała:

> Mnie tez. To tez zjem cos slodkiego. Mrozone maliny z jogurtem i miodem na przy
          > klad. Smacznego dla nas smile
          Przeczytaj dokladnie moje wpisywink
          • fornitta69 Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 17:44
            Dziekuje kiss Ale za pozno przeczytalam,maliny juz zjedzone wink
            • karme-lowa Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 17:50
              fornitta69 napisała:

> Dziekuje kiss Ale za pozno przeczytalam,maliny juz zjedzone wink
              Ja robię gorącą czekoladę. Podzielę sięwink
              • angeika89 Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 18.01.17, 14:43
                Ja mam galaretkę z bitą śmietaną(sama ubijałam wink)
                Też się podzielę smile
                • karme-lowa Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 18.01.17, 15:00
                  angeika89 napisał(a):

> Ja mam galaretkę z bitą śmietaną(sama ubijałam wink)
                  > Też się podzielę smile
                  Ja jeszcze szarlotkę zrobiłam. Zapraszam. Kawę też mamwink

A potem muszę się na fitness zapisaćtongue_out
                  • angeika89 Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 18.01.17, 15:02
                    Mam rowerek stacjonarny.
                    Machniemy godzinkę na ciężkich obrotach i będzie ok wink
                    • karme-lowa Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 18.01.17, 15:06
                      angeika89 napisał(a):

> Mam rowerek stacjonarny.
                      > Machniemy godzinkę na ciężkich obrotach i będzie ok wink
                      Tez mam. Od 2 lat się kurzy i służy raczej za wieszaksuspicious
                      Naprawdę na tym ćwiczysz? Szacunsmile
                      • angeika89 Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 18.01.17, 15:12
                        Włączam jakiś film i cisnę smile
                        • fornitta69 Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 18.01.17, 15:18
                          Ja u babci jezdze na stacjonarnym-najpierw kawa,ciacho I ploty,potem pedalowanie I ploty wink Tak ze 40 minut na najlzejszych obrotach. To spalam to ciacho? Polowe chociaz?
                          • karme-lowa Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 18.01.17, 15:20
                            fornitta69 napisała:

> Ja u babci jezdze na stacjonarnym-najpierw kawa,ciacho I ploty,potem pedalowani
                            > e I ploty wink Tak ze 40 minut na najlzejszych obrotach. To spalam to ciacho? Pol
                            > owe chociaz? -
                            Zapomnij. Ze 2 godziny musiałabym pedalowaćsuspicious
                            • fornitta69 Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 18.01.17, 15:34
                              Uuuups! surprised No ale babcie maja swoje prawa,tuczenie wnuczkow jest jednym z nich smile
                        • karme-lowa Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 18.01.17, 15:23
                          Iangeika89 napisał(a):

> Włączam jakiś film i cisnę smile
                          To chyba jednak zostanę przy prasowaniu. Włączam film i jechane z żelazkiemwink
    • hedna Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 12:26
      Zerknęłam pobieżnie,o mnie nikt nie wspomniał?? smile smile
      • lady-z-gaga Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 12:30
        a ktora jesteś w rankingu aktywności? bo wiesz.. "lubimy te melodie, ktore znamy" wink big_grin
        • yenna_m Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 12:54
          Mnie tam cieszy znikniecie z listy aktywności smile
          • lady-z-gaga Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 13:08
            a czy ja mowię, że trzeba się martwić rankingiem albo brakiem popularności w takich wątkach, jak ten? smile sama po sobie widzę, że ktoś, kto więcej pisze, jest łatwiej zapamiętywalny - żeby dać się zapamiętać przy małej aktywności trzeba palnąć taką głupotę, żeby przeszła do historii forum smile
            • yenna_m Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 13:09
              A to prawda smile
        • hedna Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 13:29
          smile a to jest taki ranking?
          • lady-z-gaga Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 13:45
            Słowa "ranking" oczywiście użyłam żartem smile
            jest to:
            forum.gazeta.pl/forum/w,567,163126167,163126167,Podsumowanie_roku_2016_Liczba_postow_.html
    • rosapulchra-0 Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 14:30
      Ja napiszę tak - nie trawię nicków, które notorycznie się do mnie przy..ją. Najczęściej o nic, ale po to, aby sprawić przykrość. Resztę forum uwielbiam. I ciebie, jolu również smile
      • asmarabis Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 18:35
        A mnie juz nudzi postać Rosy, w kółko te same wpisy i cygańskich sukienkach i chorobach, ile mozna ?
        • ponis1990 Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 22:43
          O tak.
        • nathasha Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 22:51
          A mnie nudzi twoja glupota.
    • cosmetic.wipes Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 16:15
      Miał być wątasek przyjemny, lizanie się po... wiadomo_czym, a wyszło jak zwykle. Hue, hue big_grin
      • asia_i_p Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 16:20
        Niezupełnie jak zwykle, bo dziewczynom, które mają kiepską pamięć do twarzy, a dobrą do liczb, nikt jeszcze nie zdiagnozował Zespołu Aspergera. Ani nawet zaburzeń działania tarczycy.
        • cosmetic.wipes Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 16:22
          Ojtam, takie drobne niedopatrzenie wink
        • gat45 Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 16:56
          asia_i_p napisała:

> Niezupełnie jak zwykle, bo dziewczynom, które mają kiepską pamięć do twarzy, a
          > dobrą do liczb, nikt jeszcze nie zdiagnozował Zespołu Aspergera. Ani nawet zabu
          > rzeń działania tarczycy.
          >
          Tarczyca jest passée.
          W przyszłym sezonie będzie się nosić śledzionę.
          • angeika89 Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 18.01.17, 14:46
            Moja kumpela ostatnio stwierdziła, że przytyła więc MUSI mieć chorą tarczycę big_grin
            Więc wiesz, tarczyca rządzi wink
    • nanuk24 Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 17:33
      Dużo osób lubię czytać, nie ze wszystkimi się zgadzam, ale też czytać lubię te, które są mi bliskie światopoglądowo, nie w stu procentach, ale chociaż jakiś ułamek niech to będzie.
      Niestety, długa jest też lista, które omijam - choć ta lista jest krótsza od tych ulubionych.
    • kalina_lin Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 18:27
      Gama, ra-sowa, bi-scotti, verdana, asia_i_p, nenia - uwielbiam i i podziwiam za umiejętność mądrego formułowania myśli, poczucie humoru, wyważenie i kulturę osobistą.
      Zupełnie egzotyczna jest dla mnie andaba, ale nie budzi negatywnych emocji.
      Reszta neutralna, raz się zgadzam, raz nie.
      Dwóch osób nie nie polubię nigdy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka