princesswhitewolf Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 08:58 ciebie jola bo jestes "kolorowa" nie nudziara i zawsze jakies emocje wywolujesz na forum Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Bywalec Hoteli 17.01.17, 09:38 Ja lubię czytać Triss Merigold 6, CauliflowerPL, Tiszantul, Black Halo, Bi Scotti. A kto lubi Bywalca Hoteli? Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 11:25 Ichni. Madre to stworzenie acz takie figlarne nieco Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 11:14 Ja lubie cauliflowerpl i bywalca hoteli. Nie moge tez odzalowac, ze zniknal fallen_angel. Kiedys lubilam dyzurnego_trolla ale cos mu na mozg padlo i niestety zrobil sie jak wojownik z ISIS, tyle ze nie wiadomo o co mu naprawde chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 12:02 black_halo napisała: > Ja lubie cauliflowerpl i bywalca hoteli. Ach, jakże mi miło! Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 16:33 Jeszcze musze dodac wheels.of.steel i tiszantula, princesswhitewolf i zdaje sie, ze thank_you Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 11:43 Nikt mnie nie lubi Idę coś zjem słodkiego... Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 16:24 Mnie tez. To tez zjem cos slodkiego. Mrozone maliny z jogurtem i miodem na przyklad. Smacznego dla nas Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 17:15 fornitta69 napisała: > Mnie tez. To tez zjem cos slodkiego. Mrozone maliny z jogurtem i miodem na przy > klad. Smacznego dla nas Przeczytaj dokladnie moje wpisy Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 17:44 Dziekuje Ale za pozno przeczytalam,maliny juz zjedzone Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 17:50 fornitta69 napisała: > Dziekuje Ale za pozno przeczytalam,maliny juz zjedzone Ja robię gorącą czekoladę. Podzielę się Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 18.01.17, 14:43 Ja mam galaretkę z bitą śmietaną(sama ubijałam ) Też się podzielę Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 18.01.17, 15:00 angeika89 napisał(a): > Ja mam galaretkę z bitą śmietaną(sama ubijałam ) > Też się podzielę Ja jeszcze szarlotkę zrobiłam. Zapraszam. Kawę też mam A potem muszę się na fitness zapisać Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 18.01.17, 15:02 Mam rowerek stacjonarny. Machniemy godzinkę na ciężkich obrotach i będzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 18.01.17, 15:06 angeika89 napisał(a): > Mam rowerek stacjonarny. > Machniemy godzinkę na ciężkich obrotach i będzie ok Tez mam. Od 2 lat się kurzy i służy raczej za wieszak Naprawdę na tym ćwiczysz? Szacun Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 18.01.17, 15:12 Włączam jakiś film i cisnę Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 18.01.17, 15:18 Ja u babci jezdze na stacjonarnym-najpierw kawa,ciacho I ploty,potem pedalowanie I ploty Tak ze 40 minut na najlzejszych obrotach. To spalam to ciacho? Polowe chociaz? Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 18.01.17, 15:20 fornitta69 napisała: > Ja u babci jezdze na stacjonarnym-najpierw kawa,ciacho I ploty,potem pedalowani > e I ploty Tak ze 40 minut na najlzejszych obrotach. To spalam to ciacho? Pol > owe chociaz? - Zapomnij. Ze 2 godziny musiałabym pedalować Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 18.01.17, 15:34 Uuuups! No ale babcie maja swoje prawa,tuczenie wnuczkow jest jednym z nich Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 18.01.17, 15:23 Iangeika89 napisał(a): > Włączam jakiś film i cisnę To chyba jednak zostanę przy prasowaniu. Włączam film i jechane z żelazkiem Odpowiedz Link Zgłoś
hedna Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 12:26 Zerknęłam pobieżnie,o mnie nikt nie wspomniał?? Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 12:30 a ktora jesteś w rankingu aktywności? bo wiesz.. "lubimy te melodie, ktore znamy" Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 12:54 Mnie tam cieszy znikniecie z listy aktywności Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 13:08 a czy ja mowię, że trzeba się martwić rankingiem albo brakiem popularności w takich wątkach, jak ten? sama po sobie widzę, że ktoś, kto więcej pisze, jest łatwiej zapamiętywalny - żeby dać się zapamiętać przy małej aktywności trzeba palnąć taką głupotę, żeby przeszła do historii forum Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 13:09 A to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
hedna Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 13:29 a to jest taki ranking? Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 13:45 Słowa "ranking" oczywiście użyłam żartem jest to: forum.gazeta.pl/forum/w,567,163126167,163126167,Podsumowanie_roku_2016_Liczba_postow_.html Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 14:30 Ja napiszę tak - nie trawię nicków, które notorycznie się do mnie przy..ją. Najczęściej o nic, ale po to, aby sprawić przykrość. Resztę forum uwielbiam. I ciebie, jolu również Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 18:35 A mnie juz nudzi postać Rosy, w kółko te same wpisy i cygańskich sukienkach i chorobach, ile mozna ? Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 22:43 O tak. Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 22:51 A mnie nudzi twoja glupota. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 16:15 Miał być wątasek przyjemny, lizanie się po... wiadomo_czym, a wyszło jak zwykle. Hue, hue Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 16:20 Niezupełnie jak zwykle, bo dziewczynom, które mają kiepską pamięć do twarzy, a dobrą do liczb, nikt jeszcze nie zdiagnozował Zespołu Aspergera. Ani nawet zaburzeń działania tarczycy. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 16:22 Ojtam, takie drobne niedopatrzenie Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 16:56 asia_i_p napisała: > Niezupełnie jak zwykle, bo dziewczynom, które mają kiepską pamięć do twarzy, a > dobrą do liczb, nikt jeszcze nie zdiagnozował Zespołu Aspergera. Ani nawet zabu > rzeń działania tarczycy. > Tarczyca jest passée. W przyszłym sezonie będzie się nosić śledzionę. Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 18.01.17, 14:46 Moja kumpela ostatnio stwierdziła, że przytyła więc MUSI mieć chorą tarczycę Więc wiesz, tarczyca rządzi Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 17:33 Dużo osób lubię czytać, nie ze wszystkimi się zgadzam, ale też czytać lubię te, które są mi bliskie światopoglądowo, nie w stu procentach, ale chociaż jakiś ułamek niech to będzie. Niestety, długa jest też lista, które omijam - choć ta lista jest krótsza od tych ulubionych. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_lin Re: No to idac za ciosem kogo lubicie czytac na f 17.01.17, 18:27 Gama, ra-sowa, bi-scotti, verdana, asia_i_p, nenia - uwielbiam i i podziwiam za umiejętność mądrego formułowania myśli, poczucie humoru, wyważenie i kulturę osobistą. Zupełnie egzotyczna jest dla mnie andaba, ale nie budzi negatywnych emocji. Reszta neutralna, raz się zgadzam, raz nie. Dwóch osób nie nie polubię nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś