pina_colada88 17.01.17, 20:02 Dobry, specjalizujący się w oczopląsie, mający wiedzę na temat tej choroby. Ktoś zna? Najlepiej w Warszawie no i taki, który pieniężnie mnie nie zrujnuje (choć wiadomo, za wiedzę się płaci) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karme-lowa Re: Okulista potrzebny 17.01.17, 20:12 Prostowie są bardzo dobrzy, ale nie wiem czy leczą dorosłych. Odpowiedz Link Zgłoś
ironia-losu11 Re: Okulista potrzebny 17.01.17, 20:29 Bardzo dobry jest Woźniak z Mega-Lens. Na pewno pracuje koło Riviery Remont - wejście od Armii Ludowej, ale oni chyba mają jeszcze kilka placówek, więc możliwe, że gdzie indziej też czasami przyjmuje. Nie jest tani, ale jest świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Okulista potrzebny 17.01.17, 21:00 Przyjaciółka korzysta z kliniki prof. Kęcika na Prostej 2 bodajze. Przyjeżdża do niego na wizyty z innego województwa. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Okulista potrzebny 17.01.17, 21:26 Jakuboski legionowo wojskowa przychodnia i na nfz cieszy sie slawa mojemu dziadkowi uratowal wzrok. Odpowiedz Link Zgłoś
bialyptasior Re: Okulista potrzebny 20.10.20, 20:47 Nie polecam Mega-Lens. Oszukano mnie w trakcie badania pola widzenia. Już nie ma w Warszawie ulicy Armii Ludowej. Placówka Mega-Lens jest w tym samym miejscu co poprzednio, obok Riwiery ale obecny adres to ul. Polna 30. Mam zaawansowaną Jaskrę. W szpitalu w którym będę miał operację, nie było wolnych terminów na badanie pola widzenia. Polecono mi wykonać takie badanie w którejś z prywatnych placówek, zaznaczając że ma to być Aparat Humphrey 24-2. Byłem umówiony w Mega-Lens przy ul. Polnej 30 na na badanie pola widzenia Aparatem Humphrey 24-2. Przy umawianiu wizyty potwierdzono, że badanie będzie przeprowadzone na takim właśnie aparacie. Gdy 20.10.2020 już w placówce, płaciłem za badanie, zapewniono mnie że badanie będzie przeprowadzone Aparatem Humphrey 24-2. Podczas badania zorientowałem się, że to nie jest aparat o którym rozmawialiśmy, bo nie można było na nim ustawić korekty wzroku do patrzenia z bliska. Zażądałem zwrotu pieniędzy, ale mi odmówiono. Wydruki po badaniu były mnie dokładne niż z Aparatu 24-2 i nie honorowano ich w szpitalu. Badanie musiałem wykonać jeszcze raz w innej placówce. Dlatego nie polecam. Oszukują. Odpowiedz Link Zgłoś