mąż kupił córce + kilka figurek i 2 kryształy i teraz: o co chodzi?
zazwyczaj ja z córką gram, bo ona mnie prosi, ustawiamy dwie figurki i sobie biegamy i rzucamy w siebie rzeczami

jak ustawiam kryształ to mi mówi, że kryształ nie bedzie działał z tym co już wybrałam (plansza? pokój?) i żeby go zdjąć. Więc tak sobie biegamy bez celu. Córce się to póki co podoba, to jej pierwsze kroki i powoli oswaja joystick (czy jak to tam się nazywa).
Ale zastanawia mnie to, że wszystko tam wygląda mi jak z gwiezdnych wojen. Pierwszy raz uruchomione to było przez moich bratanków właśnie z figurkami i kryształem z Gwiezdnych Wojen. Możliwe że coś tam ustawili domyślnie że zawsze się te gwiezdne wojny odpalają (np. jak można wybrac jakiś pojazd czy zwierze to zawsze jest to z gwiednych wojen, nawet jak gram bez kryształu figurką Myszki Minnie i Odrazy). Da się jakoś zresetować?
Bo niedługo dzieciak się znudzi takim bieganiem dla biegania i zapragnie "gry" i co ja wtedy zrobię?
Wogóle niech mi ktoś wytlumaczy co z tymi kryształami? No i jeszcze takie dyski mocy mamy czy coś?