Dodaj do ulubionych

Ucho prezesa - 9 odcinek polecam

20.03.17, 10:44
Tym razem pojawia się w roli głównej pani premier. Misio pięknie tańczy, Mariusz je kocie żarcie, a Andrzej ciągle siedzi pod gabinetem.

www.youtube.com/watch?v=mz9lIvI9Qkg

---
Kazałam dzieciakowi wysiąść, mówiąc, że ze mną jej rodzice nie ustalali, że wraca z nami. Dzieciak przerażony, bo ona sama autobusami jeszcze nie jeździ i jak ona ma teraz wrócić. Powiedziałam jej by zadzwoniła do rodziców i odjechałam (by beatulek).
Obserwuj wątek
    • kai_30 Re: Ucho prezesa - 9 odcinek polecam 20.03.17, 12:28
      "Przez osiem ostatnich lat..." big_grin Zupełnie jak nasze lokalne trolle big_grin
    • mai-ra3 Re: Ucho prezesa - 9 odcinek polecam 20.03.17, 13:00
      Najlepszy odcinek! smile
    • pitahaya1 Re: Ucho prezesa - 9 odcinek polecam 20.03.17, 13:35
      Czekam na ministra zdrowia big_grin
      I może jeszcze tego od spraw zagranicznych wink
      Jeden wart drugiego.
    • ladylu Re: Ucho prezesa - 9 odcinek polecam 20.03.17, 13:49
      Odcinek wybitny smile
      • nena20 Re: Ucho prezesa - 9 odcinek polecam 20.03.17, 14:04
        8 tak do połowy też był dobry.
    • margotka28 Re: Ucho prezesa - 9 odcinek polecam 20.03.17, 14:06
      zapomniałaś o antonim smile
    • owczarkini Re: Ucho prezesa - 9 odcinek polecam 20.03.17, 14:15
      "Warunki jazdy nie dostosowały się do naszej prędkości" big_grinbig_grin
      Odcinek z żoną pana Adriana i Niemcami był równie cudny smile
      • iwoniaw Re: Ucho prezesa - 9 odcinek polecam 20.03.17, 14:43
        Odcinek z żoną pana Adriana i Niemcami był równie cudny

Owszem, ale i ten z ministrem-wicepremierem-kawalerem orderu i naprawiającym globus synem p. Basi też był niczego sobie. smile
        • stacie_o Re: Ucho prezesa - 9 odcinek polecam 20.03.17, 15:40
          A ten z wiceministrem, kawalerem mi się najmniej podobał.
          Stewardessa tłumaczka i dziarska Krystyna najlepsze.
    • kawka74 Re: Ucho prezesa - 9 odcinek polecam 20.03.17, 15:36
      Wieczorem obejrzę smile
      Mój ulubiony odcinek to ten z ministrem wojny, pantomimą Mariusza i kakałkiem, chociaż stewardesa-tłumaczka też była niezła. BTW pan Adrian/Adam/Andrzej i jego próby dostania się do gabinetu - przednie.
      • anorektycznazdzira Re: Ucho prezesa - 9 odcinek polecam 20.03.17, 20:27
        minister wojny był świetny, ale całość mnie przygnębiła, trafiona aż za bardzo i nie mogłam się śmiać. To jest dramat.

Natomiast Adama czy tam Artura czy tam Andrzeja uwielbiam. W zeszłym tygodniu zamiatał z Basią pod gabinetem, jest cudny!!!
    • skat_0 Re: Ucho prezesa - 9 odcinek polecam 20.03.17, 17:01
      Przypomnijcie proszę jak nazywa się aktorka w roli broszki?
      • aga.doris Re: Ucho prezesa - 9 odcinek polecam 20.03.17, 17:28
        Agnieszka Pilaszewskasmile
        • moni_kaw Re: Ucho prezesa - 9 odcinek polecam 20.03.17, 17:57
          Uwielbiam ją smile w Glinie miała mistrza -" zdrowy człowiek tyle ze nie żywy smile"
          • szarsz Re: Ucho prezesa - 9 odcinek polecam 20.03.17, 18:45
            Ja też. Wyłącznie dla niej oglądałam "miodowe lata" i przestałam, jak na jej miejsce wepchneli żonę Żaka. Tutaj też była super. Niewykorzystany super talent komiczny.
            • skat_0 Re: Ucho prezesa - 9 odcinek polecam 20.03.17, 22:10
              Dzięki, na końcu języka miałam no i pustka, a ona przecież z moich stron polskich pochodzi 😀 aż mnie wstyd ogarnął
    • anika772 Re: Ucho prezesa - 9 odcinek polecam 20.03.17, 19:56
      Oglądałam, rozbawił mnie ten odcinek chyba najbardziej ze wszystkich.
      Jednocześnie bardzo głupio się czuję, taka rozbawiona. Bo w sumie nie ma z czego się śmiać. Też tak macie?
      • owczarkini Re: Ucho prezesa - 9 odcinek polecam 21.03.17, 07:18
        O, tak, niby się człowiek śmieje ale ze świadomością ile w tym strasznej prawdy.
    • anorektycznazdzira Re: Ucho prezesa - 9 odcinek polecam 20.03.17, 20:23
      Fajny, ale absolutnym debestem jest odcinek nr 8, mistrzyni Pani Prezydentowa, majstersztyk. Pani Basia super jak zawsze, Angela dobrze zagrana, budyń też jak zawsze cudny. No i posłanka P. w natarciu- ponoć się obraziła, że ją tak niesympatycznie pokazano big_grinbig_grinbig_grin
      • iwoniaw Re: Ucho prezesa - 9 odcinek polecam 20.03.17, 21:49
        Jak niesympatycznie, jak niesympatycznie? Sam prezes wszak mówi w tym odcinku, że to ciepła i kulturalna osoba big_grin
      • claudel6 Re: Ucho prezesa - 9 odcinek polecam 21.03.17, 00:12
        najsłabsza była Pawłowicz, bo niestety u niej dużo robi emploi odrażającej baby, a ta aktorka była po prostu ładna. albo - za ładna.
        natomiast prezydnetowwa - wypisz wymaluj. i to jej wejście dziarskie na ugiętych kolanach.
    • mamablue Re: Ucho prezesa - 9 odcinek polecam 21.03.17, 00:14
      Hahaha hihihi ło matko,superowe!!! Rewelacja smile
    • rozaly Re: Ucho prezesa - 9 odcinek polecam 21.03.17, 00:16
      Genialny odcinek, poprzedni też całkiem całkiem. Najgorsze jest to, że nie wiadomo czy się śmiać czy się baćsad
    • stacie_o Re: Ucho prezesa - 9 odcinek polecam 21.03.17, 08:50
      Rewelacja!
    • rozaly Re: Ucho prezesa - 9 odcinek polecam 21.03.17, 11:50
      Hmm, teraz właśnie 9 odcinek Ucha Prezesa live
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114871,21525600,spotkanie-na-szczycie-w-siedzibie-pis-premier-i-szef-mon-zbywaja.html#MT2
      • mai-ra3 Re: Ucho prezesa - 9 odcinek polecam 21.03.17, 12:11
        Ciekawe, czy Arek? Aleksander? Andrzej, czy jak mu tam, siedzi w poczekalni wink
        • iwoniaw Re: Ucho prezesa - 9 odcinek polecam 21.03.17, 12:58
          Atanazy już ze trzy odcinki temu sobie taką tabliczkę "rezerwacja" na krzesełko przygotował, więc cały czas nie siedzi, wszak czasem na narty trza pojechać wink
          • mai-ra3 Re: Ucho prezesa - 9 odcinek polecam 21.03.17, 13:14
            ... chyba, że akurat dali mu miotłę to może sprząta poczekalnię wink
          • iwles Re: Ucho prezesa - 9 odcinek polecam 21.03.17, 13:14

przez list do Macierewicza, to nawet z poczekalni go wywalą big_grin
            • mai-ra3 Re: Ucho prezesa - 9 odcinek polecam 21.03.17, 13:21
              Obawiam się, iż treść "listów do M. " była wcześniej ustalona z PrezesPanem wink Arek czy tam Anastazy tylko podpisał wink
              • iwoniaw Re: Ucho prezesa - 9 odcinek polecam 21.03.17, 13:26
                I co w związku z tym, że ustalona? A po co niby Ambroży jest na tym stanowisku, jak nie po to, żeby było kogo ukarać w razie czego?
    • la_mujer75 Re: Ucho prezesa - 9 odcinek polecam 21.03.17, 13:39
      jak zawsze śmiech przez łzy...
    • muchy_w_nosie Re: Ucho prezesa - 9 odcinek polecam 21.03.17, 14:19
      Ucho prezesa oglądam i lubię. Ostatni odcinek jest rewelacyjny. Natomiast martwi mnie, że ten film jest komedią a nie dramatem i że ludzie pałają sympatią do bohaterów, osobiscie uwielbiam postać prezesa i te kłaczki na marynarce i ta zatroskana twarz nad losem kraju. N
      • claudel6 Re: Ucho prezesa - 9 odcinek polecam 21.03.17, 14:33
        Ja Ucho Prezesa odbieram tak: ono pokazuje jak w szkle powiększającym, że dyktatora nie tworzy wyłącznie jego charyzma, tylko grupa bezkrytycznych wykonawców jego rozkazów, zapatrzonych jak w obrazek. Wszyscy są pokazani w krzywym zwierciadle, jak się płaszczą, poniżają, przytakują oczywistej ignorancji, akceptują najgłupsze decyzje. I właśnie o to chodzi. Kaczyński byłby nikim, gdyby nie cała orkiestra – przecież on formalnie nie ma władzy w państwie - władze ma teoretycznie Szydło, Duda, Morawiecki. To oni są odpowiedzialni za ten stan rzeczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka