Dodaj do ulubionych

Dojadanie po swietach

• danaide Re: Dojadanie po swietach 18.04.17, 21:23
      Ale po co tyle zrobiłaś skoro planowałaś schudnięcie?
      • pade Re: Dojadanie po swietach 18.04.17, 21:30
        To do mnie?
        • danaide Re: Dojadanie po swietach 18.04.17, 21:53
          Podpięłam się pod Ciebie? Chyba nie, jakby co to przepraszam, w każdym razie to do wątkodajki.
          • adriana.la.cerva Re: Dojadanie po swietach 18.04.17, 22:23
            Bo sama nie swietowalam ?
            • danaide Re: Dojadanie po swietach 18.04.17, 22:45
              Tu się zgodzę - posiadanie rodziny i świętowanie nie sprzyjają posiadaniu linii.

• adriana.la.cerva Re: Dojadanie po swietach 18.04.17, 22:57
                Ale i tak jestem dumna z siebie bo sie ograniczalam z zarciem.
                • danaide Re: Dojadanie po swietach 18.04.17, 23:34
                  Zawsze można przygotować więcej tego, czego samego się nie lubi. To samo z zapasami. U mnie w domu mogą leżeć żelki (które dziecko od święta dostaje). Żelki kompletnie mnie nie kręcą.
                  • danaide Re: Dojadanie po swietach 18.04.17, 23:35
                    samemu
    • inguszetia_2006 Re: Dojadanie po swietach 18.04.17, 21:35
      Witam
      Dojadłam dziś jajka faszerowane. Żurek zamroziłam. Ciasta zostały, co mnie w ogóle nie kręci, bo wolę mięso niż słodyczewink No nic... zabiorę do pracy. Informatycy zjedzą NA PEWNOwink
      Pzdr.
      Ing
    • aquella Re: Dojadanie po swietach 18.04.17, 22:00
      nie tylko nie mam co dojadać to jeszcze chleba zabrakło w sklepie jak poszłam surprised
      • danaide Re: Dojadanie po swietach 18.04.17, 23:36
        A ja znalazłam dziś chleb w plecaku, kupiłam przed świętami na... święta chyba.
        Twardawy, ale z takich co da się radę dojeśćsmile
        • aquella Re: Dojadanie po swietach 19.04.17, 10:11
          hehe a ja musiałam kupić to dziadostwo tostowy rodem z uk, na plus w tym chlebie jest że kromka ma 50kcal tak napompowana
    • gama2003 Re: Dojadanie po swietach 18.04.17, 22:34
      Mięso pieczone w kawałku zamroziłam. Reszta dań okolicznościowych zjedzona. Czuję się perfekcyjna smile
    • vi_san Re: Dojadanie po swietach 18.04.17, 23:45
      Nie dojadam resztek poświątecznych, nie lubię, wolę świeże. Ale też staram się nie gotować jak dla pułku ułanów. W tym roku zostało mi ze świąt tylko trochę pieczeni [ale tak to było zaplanowane - do pokrojenia w plasterki na kanapki]. Bigos w ilościach hurtowych został popakowany i zamrożony [tez zgodnie z planem]. Sałatka zjedzona, jajka też, pasztet, ciasta... No, idealnie mi się w tym roku udało "wykalkulować". A, we wtorek mąż zjadł na śniadanie resztkę pasty rybnej zrobionej w poniedziałek. Liczy się jako resztka ze świąt?
    • fifiriffi Re: Dojadanie po swietach 19.04.17, 00:08
      Nie dojadam bo nic nie mam.A słoików od mamusi nie brałam 😀😀😀
    • 18lipcowa3 Re: Dojadanie po swietach 20.04.17, 19:17
      nie ruszam jedzenia światecznego we wtorek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka