michiko 04.10.04, 18:06 Od lat jestem niezmiennie zachwycona głosem Sary Brightman - nazywanej aniołem wokalistyki, lubie muzyke z filmów- Fortepian, Gladiator, Angielski Pacjent. A wy czego słuchacie na codzień? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pola777 Re: jakiej muzyki słuchacie?? 05.10.04, 10:23 ja uwielbiam tzw. 'intelligent dance': portishead, massive attack i tricky. mam ogromna slabosc do chill outu- moje ulubione albumy to karma collection i buddha bar(y). Muzyka filmowa to muzyka z Misji chyba najpiekniejsza... Odpowiedz Link Zgłoś
michiko ja wolę łagodniejszą 05.10.04, 10:27 lubie też Vangelisa, Mike Oldfielda, i muzykę relaksacyją. Uwielbiam Muzykę z Filmu TOP GUN, Dirty Dancing,Pasji,oj i długo by jeszcze wymieniac Odpowiedz Link Zgłoś
karinka17 Re: jakiej muzyki słuchacie?? 05.10.04, 11:29 R. Williams, E. Serra.... oraz muzyka filmowa Odpowiedz Link Zgłoś
maja312 Re: jakiej muzyki słuchacie?? 05.10.04, 14:01 Ja kocham U2, REM,Red Hot Chilli Peppers, Nirvanę , ale tez Norah Jones, Leszka Możdżera,Cassandra Wilson, Bjork( szczególnie ostatnia płyta) z polskich 1,2,3, Hey, VOOVOO( ze wzgledu na fajne teksty Wagla i Nosowskiej) i tu pewnie zaskoczę Stachurskyego... Odpowiedz Link Zgłoś
kopiec-arleta Re: jakiej muzyki słuchacie?? 05.10.04, 14:00 Nie masz wyrobionego gustu muzycznego. To widać. Ja słucham Beethovena, Pucciniego, Carla Orffa, Antonina Dvozaka. To jest muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
michiko no trolik sie panoszy 05.10.04, 14:01 kopiec ciesze sie ze masz wyrobiony gust. Ty swój ja swoj z gustami sie nie dyskutuje Odpowiedz Link Zgłoś
samumer Re: jakiej muzyki słuchacie 05.10.04, 14:14 Simple Red /uwielbiam/ i wszystko co leci w radiowej 3-ce /ale w pracy niestety tylko RMF -wiecznie jedno i to samo/. Poza tym Sting /tu nie będę chyba oryginalna/, w młodzięctwie The Beatles namiętnie. pozdrawiam, ola. Odpowiedz Link Zgłoś
michiko samumer 05.10.04, 14:17 ja tez lubie stinga. Ale ze stacji radiowych wybieram radio Wawa lub Pogoda pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kopiec-arleta Re: no trolik sie panoszy 05.10.04, 14:20 Owszem, dyskutuje, i jesli juz to nie z gustami (od kiedy to gusta mówią, co, michiko???) lecvz o gustach, w łacińskim źródłosłowie jest wyraźnie: "de gustibus etc." Odpowiedz Link Zgłoś